SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cumhurbaşkanımızın Malatya'ya Büyük Emekleri, Katkıları Var"

0
Güncellendi - 2019-09-04 02:39:56
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 8 Eylül Pazar günü bir günlük ziyaret programı kapsamında Malatya'ya geleceği ve çeşitli açılış törenlerine katılacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakına yüzde 68 oranında destek veren Malatya’ya teşekkür etmek amacıyla 8 Eylül’de Malatya’ ya gelecek.

Milletvekilleri ve Belediye başkanlarının katılımı ile basın toplantısı düzenleyen AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 8 Eylül’de saat 13.00 de Malatya’ya geleceğini belirterek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk olarak İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki İmam Hatipliler buluşmasına katılacak, ardından belediye ve kamu yatırımlarının toplu açılış töreni ve halka hitap etmek için saat 16.00’da 15 Temmuz Millet Meydanında Malatyalılarla bir araya gelecek. son olarak Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci’nin oğlunun düğün törenine katılacak. Daha sonra şehrimizden ayrılacak” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bizler Malatya’da Belediye Başkanları olarak Malatya halkı ile birlikte Cumhurbaşkanımıza yakışır bir şekilde karşılayacaklarını ifade ederek,” Bunun temelinde mesaj vereceğimiz iki şey var. Biri iç bünyemize vereceğimiz bir mesajdır. Bu mesaj bu aralar partimiz ile ilgili değişik spekülatif ifadeler kullanan partimizin içine fesat nifak sokmak isteyen insanlar vereceğimiz güçlü bir mesaj olacak. Diğer taraftan ikinci mesajda ülkemizin içinde bulunduğu konjonktürel durum, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bir Birleşmiş Milletler toplantısından sonra kendi göbeğimizi kendimiz keseriz anlayışı içerisinde dış dünyaya verilecek bir mesaj var. Bu mesajın en güçlü şekilde Malatya’da verilmesini arzuluyoruz. Bu anlamda bütün halkımızı bu mitinge davet ediyoruz” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “ Cumhurbaşkanımızın Malatya’yı sevdiğini biliyoruz. Malatya’nın da Cumhurbaşkanımızı ne kadar sevdiğine şahidiz. Dolayısıyla 31 Mart’ta Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve Belediye Başkanlarımıza vermiş olduğu destekle bunu göstermiş oldu. Cumhurbaşkanımız gelişinde her zaman Malatya’dan yüksek bir moralle ayrılıyor. Dolayısıyla bizler de Malatya’ya yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Yapılan onlarca yatırımın açılışlarını gerçekleştireceğiz ve bütün hemşehrilerimizi 15 Temmuz Millet Meydanı’na davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise Malatya halkı her zaman Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ile karşıladığını belirterek,” Cumhurbaşkanımız Malatya’ya geldiğinde her zaman büyük bir coşku büyük bir heyecanla karşılamıştır. Allah nasip ederse birlik ve beraberliğimizi göstereceğimiz bütün Malatyalı hemşehrilerimiz, bütün teşkilatlarımızla beraber o gün 15 Temmuz Millet Meydanı’nda olacağız. Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya gerçekten büyük emekleri, büyük katkıları var, bugün tüm dünya ile mücadele eden bir Cumhurbaşkanımız var. o gün tüm halkımız meydanı hınca hınç doldurarak tüm dünyaya mesaj vereceğiz” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, ”Öncelikle yerel, genel, referandum, Cumhurbaşkanlığı seçimleri dâhil olmak üzere 15 seçimde AK Parti’ye güçlü destek vermiş olan Malatyalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Malatya’nın AK Parti’ye vermiş olduğu bu güçlü destek Cumhurbaşkanımızın yüreğinde, AK Parti’nin tüm kadrolarında da çok güzel bir yere sahip olmamıza vesile oluyor. AK Parti’nin bugüne kadar Malatya’ya vermiş olduğu destekleri Cumhurbaşkanımızın her seçim sonrası hem de Malatya’ya geldiği mitingler sonrasında defaten toplantılar, ulusal televizyonlarda gündeme getirdiğini biliyor ve şahitlik ediyorum. Şimdi 19. Kez Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız, Baş Komutanımız Malatya’ya gelecek. Partinin ilk kurulduğu gün, 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren milletle yürümüş olduğumuz yolda, Cumhurbaşkanımız milletinden hiç ayrılmadan yoluna devam etti. AK Parti 18 yaşındayken Cumhurbaşkanımız da 18 kez Malatya’ya geldi, şimdi 19. Kez Malatya’mızı ziyaret edecek. Ziyaretin en önemli vesilesi rekor kıran illerimizi sırasıyla ziyaret edeceğim demişti. Büyükşehir arasında en fazla oy alan ve oyunu arttıran Malatya’mızı ziyaret edecek ve teşekkür etmek için geliyor” dedi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • Haci (4 yıl önce)
    Malatyada üniversite. Mi vardı.şimdi inönü üniversitesini malatyaya kazandırmanın gururunu yaşatacak, oradanda Turgut özal tıp fakültesinin açılışı yapılacak.daha ne ister ki insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hsn (4 yıl önce)
    Malatya asla gelişmiyor hep yerinde sayıyor. Şimdi yeni başkan gelmiş ancak borç açıklayıp duruyo yaptıgı başka hiç bir şey yok. Bu vekiller ancak konuşuyo Malatya olarak adam akıllı bir havalımanı varmı. Cevreyolu varmı.
    0
    0
    Yanıtla
  • asim (4 yıl önce)
    Belediye meclisinde AKP ye verilmesiydi bunlar olmazdı
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (4 yıl önce)
    sabahtan aksama kadar yeni caminin cevresinde bos bos oturan emekli amcalarimiz atilacak nutuklari dinlerler artik! acik soyleyeyim konya daki mitingin aynisi olacak. 18 senedir arkalarinda duran bu sehre ne yapmislar da simdi gelip destek istiyorlar? malatyayi yatirim ve finans merkezi haline mi getirmisler? sivil havalimani mi kurmuslar? cevreyolunu mu bitirmisler? soz verilen demiryollarini mi yapmislar? malatyanin genclerinin yarisindan cogu issiz. yatirim cekip fabrika yapacagina, seker fabrikasini satmissin, tarim arazilerinin uzerine beton dokup tarimi hayvanciligi bitirmissin, cevre yolu icin topu topu 300 milyonluk odenek cikaramamissin, 5 milyon suriyeliyi memlekete doldurmussun, gelmis masal anlatiyorsun destek istiyorsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)cumali isimli kullanıcı yorumuna
    Cumalı bey sözünün üzerine söylenecek söz yok gardaş ağzına sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zengin köylü (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Allah razi olsun. Sayınız artsın inşallah. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Biz cumhur başkanına sözümüz yok siz vekilere sözümüz var malatyayı iyice köye cevirdiniz ulaşım yönünde olsun sağlık yönünde olsun büyükşehir sıfatı olmayan ilerde bile 1500 yataklı hastaneler var bize ise 300 yataklı 305 bin nüfuslu ilçeye yapıyorsunuz 70 dönüm arazi ye diğer yönde elazığ da dış hatlar hava limanı varken bizim bir doğru düzgün hava alanı hile yok askeri havaalanını kullanıyoruz şehir ici trafik i keşme kes altarnatif yol yok çevre yolu olmayan tek il şehir için de tir kamyon geçiyor birde gidin elazığ a bakın taha çok şey var biz cumhur başkanında menünüz ama dizde memun değiliz yeter artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Havaalanına uçaklar direk inemiyor ve kalkış yapamıyor inecek ve kalkacak uçaklar üniversite üzerine kadar geliyor dönüyor alçalarak havalanina varıp iniş yapıyor veya havalanarak Ankara yönüne gidiyor havaalanı üzerinde gördüğümüz uçak 15 dakika sonra hava alanına dönüş yapıyor çok acil müsait bir yere sivil havaalanına ihtiyacımız var.hastane konusunda haklısınız hastaneler ilerisi düşünülmeden yapılıyor bu yüzden Doğanşehir e son yıllarda 3.defa hastane yapılıyor yazık paralara değerli dostlar çarşı pazar yanıyor TÜİK enflasyon yüzde on beş diyor aklımı kaybetmek üzereyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)
    Sayın Milletvekilleri Büyük şehir Malatya da, Adliye binası yakında Hukuk Mahkemelerinin de Matim e taşınması ile dörde bölünecek. Çelikhan, Doğanşehir v.s. adliyeleri bile mevcut adliyeden daha kullanışlı.Siz daha neyin hesabındasınız gerçi bu millete müstehak. Ver oyu akp ye sonra ağla dur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Şeker Fabrikasının kapatılması törenini yapacakmış
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (4 yıl önce)
    istanbul a kaç kere gitmiş.Bir insan 19 kere geldi diye düğün bayram edilir mi.Siz önce Malatya ya ne yaptınız onu açıklayın.17 yılda Malatya ya ne yapılmış.İşsizlik kaçmış şimdi kaç bunu anlatın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (4 yıl önce)
    Sizleri uzun zamandır görmek istemiyoruz bu sehre hic birsey katmayan insanlarsiniz laf çok icraat yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (4 yıl önce)
    Kuzey çevre yolu bitmiş sayın Cumhurbaşkanımız açmaya geliyor diye sevindim.meğersem öyle değilmiş.ağaların paşaların düğünleri varmış Katılmasa olmaz düğün eksik kalır.Bu nasıl bir zihniyet.Devletin başı işi gücü bırakıp onca masraf edip bir günlüğüne düğüne gelecek.Dünyanın hangi ülkesinde bunun örneği var,Böyle gelmiş böyle gider biz adam olmayız vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    memlekete ne yapmışlar allah aşkına bi çevre yolumuz bile yok acaba hangi vekilin veya başkanın oğlu yada kızı evlenecek reisimiz ona katılacak insanlar kan ağlıyor cepte para yok zamsız geçen bir gün yok gerçi insanlar alıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    yıllardır malatya 'a 5 kuruş faydası olmayan insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (4 yıl önce)
    17 yılda malatya da değişen bir şey yok. Yorumlar dan anlaşıldığı üzere tepki duyulan siyasetçilerimiz ayn,ı işsizlik artarak devam ediyor , ekonomik sıkıntılar keza bolca var. Alt gelir grubu kan aglıyor. Miting alanı hınca hınç dolu. Allahtan tepkiliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahapp (4 yıl önce)
    Malatya, Ahmet Çakır ile yeni bir çehreye kavuştu. Eruzurumda ikamet ediyorum ve azicik kafanizi dışarı çıkarında görün Malatyanin farkini. bu şehrin yatay kentleşme ile geliştiğinin farkina varın. Vizdansislik etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni bı çehre derken? Neden bahsediyorsun? Değişen çok bir şey yok..azıcık kafamızı dışarı cikardim Kayseri ye geldim..aradaki farkı çok iyi gördüm..Münir Erkal dan sonra ne yazık ki uyuyan bir belediye
    0
    0
    Yanıtla
  • kafamızı dışarı çıkardık.20 yıl önce kayserideydim. geçen sene gittim çalıştığım işyerini bulamadım.o kadarki şehir gelişmiş. malatya aynı malatya.her zamanki hikaye. kuzey çevre yolu.trambüs.trafik keşmekeşi.değişen bişe yok. battalgazinin torunları der gazımızı alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    NERELERİ ACACAKSİNİZ YİNE DEVLET HASTANESİ Mİ? yoksa maştiyi mi acacaksiniz yine
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    17 yil.icinde uretime.yonelik.insanlarin.calisacagi. Bir.isyeri. veya.fabrika yaptirdinizmi.yaptiginiz. Yol.kopru.cad.beton.yaptiniz.insanlar.is.as.istiyor. Malatyada.kayitli.issiz.insan.sayisi 50..bin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alpcan (4 yıl önce)
    2002 Yılında Malatya AKP il başkanı kim İhsan KOCA 2019 Yılında Malatya AKP il başkanı kim İhsan KOCA Şimdi anladınız mı Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya Büyük Emekleri, Katkıları Var sözünün neden söylendiğini 20 yılda bu şehirde değişen hiç bir şey olmamış
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı 44 (4 yıl önce)
    abi her şey güzelde bu hayat pahalılığı ne olacak ,işsizlik ne olacak,abi her evde 2 üniversite mezunu işsiz.abilerıme hatırlatayım dedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Işsizlik.dahada artacak.merak etmeyiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Allah dostlugunuzu bozmasın çok güzel bir görüntü ama sevdiğim ve saydığım sayın Gürkan adına üzüldüm ya konusmamaliydi yada yanlış bilgi verdiyse kamuoyondan özür dilemeliydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdurrahman (4 yıl önce)
    cumhurbaşkanımıza canımız feda ama çok istediğim halde çok sevmeme rağmen o mitinge gelmiycem nedenide sizin gibilerinin yüzünü görmek istemeiğim için oradaki kalabalığın nedeni başarısı size mal edilmemesi için gelmiycem
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (4 yıl önce)
    Malatya halkı bu kadar tepkili iken bunları kim seçiyor acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Halo dayı (4 yıl önce)
    Evet çok güzel emekleri var işte hepsi yanyana.40 yaşındayım 40 sene önceki malatyayla şuan ki malatya arasındaki farkı söyleseniZe bana.bir tane düzgün proje gösterin bana.toki mi doğru ?trambüsmü doğru ?stadyumun yeri mi doğru ?bölge müdürlüklerinin başka illere gitmesimi doğru ?yimpaş binası orda duruyor omu doğru?fahri kayahanın ortasındaki havuzlara harcanan paralarmı doğru?modern kültür binasının yanındaki kerpiç binalarmı doğru?çevre yolunu beceremedi bu karşınızdaki şahsiyetler o mu doğru?peşkeş çekilen avm nin yerimi doğru?halbinasının yerini sattınız o mu doğru?merkeze diktiğiniz 17 katlı kulemi doğru?anlayamadım ne doğru?
    0
    0
    Yanıtla
  • Halo dayı sozuyun üzerine söz yok teşekkürler gardaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halo dayı Belediyenin borcu ile yapılan açıklamalar doğrü değilmi paraları götüren benmişim gibi davranıyorlar. Malatyanın sorunları nasıl oluyorsa reyise her şey toz pembe gösteriliyor. Vah malatyam vah
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Yılmaz (4 yıl önce)
    Malatya halkı olarak bizler Sayın Cumhurbaşkanına hep destek tam destek verdiler. Lakin Malatya diğer illere yapılan hizmetlere bakılınca hizmet az aldı, yâda yerel siyasetçiler iş başaramadı. Trambus tam bir kabus şehir içi trafik kabus. Yeni yerleşim merkezleri yapılmadı. Eğlence merkezleri şehir dışına çıkmadı. Çevre yolu yapılmadı sabah otobüsler gece kamyonlar şehir içinde geziyor. Belediye hizmet üretemiyor. Siyasiler hep kavgalı. Vesselam Malatyam hep kaybediyor. 1990 li yılların başında Kayseri ve Denizli ile aynı olan şehrimiz gittikçe küçüldü. Tarım arazileri imar adına peşkeş çekildi. Siyasiler izliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih bey ben seksenli yıllarda Kayseri'de okudum Malatya o yıllarda Kayseri'ye on çekerdi .yakında Diyarbakır'a gittim Kayapınar bağlar ve yeni şehir planlı sehircilikten örnekler veriyor kent çok merkezli olmuş gezekerken yollar boş gibi çıkın ilimize AVM milli egitim arasına yuruyemiyorsunuz sayın reisim bizi kurtarın bu siyasetcilerden.yeni yüzler görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (4 yıl önce)
    Doğru söze ne denir
    0
    0
    Yanıtla
  • En büyük emekleri 101 Türk büyüğü Öznur çalık 102 Türk büyüğü İhsan Koca 103 Türk büyüğü Ahmet Çakır
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (4 yıl önce)
    İnşallah 50lik yolun halini görür
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Yüz ifadelerinden bir şeylerin iyi gitmediği belli oluyor. Bu defa istedikleri kalabalığı ve coşkuyu bulamayacakları için mitingi hükümet meydanında yapacaklar. İki gün önce gelen zamla birlikte bir ayda doğalgaza % 30 zam geldi. Hayat pahalılığı, geçim derdi emeklinin, memurun,işçinin belini iyice büktü. Ekonomideki gidişat her geçen gün daha kötüye gidiyor, esnaf, tüccar,çiftçi perişan. Aklıma gelmişken bende sorayım, çevre yolu ne oldu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Allah aşkına reis sizleri karşımıza seçmekte mecbur bıraktığı için suçlu bu Malatya sizleri görmek istemiyor Selahaddin Başkan hariç.bundan sonra sizleri koyması ayrı bir ihanet olur Malatya’ya yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Artık şu kuzey çevreyolu nu yaptırın şuanki yollar trafiği kaldırmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Hani çevreyolu hani hızlı tren hani havalimanı. Ne yapılmış Allah aşkına bırakın hikayeyi. Halk pankart açacak pazar günü. Çünkü sizlerden olmaz olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • nedim sevim (4 yıl önce)
    suratlar biraz asık gibi geldi, selahattin başkanımın daha da çok asık gibi geldi. yoksa cumhurbaşkanının gelişiyle herkes fırça yer miyiz mi diyor acaba ?
    0
    0
    Yanıtla