SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Resepsiyonu

0
Güncellendi - 2016-10-30 03:50:43
Cumhuriyet Resepsiyonu
A- A+ PAYLAŞ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Malatya’da Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen resepsiyona Vali Mustafa Toprak ve eşi Selime Toprak’ın yanı sıra, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2.Ordu Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ile adli ve askeri erkan, ilçe belediye başkanları, remi kurum ve kuruluşların müdürleri ile şehit aileleri katıldı.

Vali Toprak ve eşinin konukları kapıda karşıladığı resepsiyonda ilk olarak Cumhuriyet tarihi ile ilgili sinevizyon sunumu gerçekleştirildi.

Resepsiyonda bir konuşma yapan Vali Toprak, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurulduğu günden bu yana içerisinde bulunduğu zor coğrafyada istikrar unsuru olduğunu ve her zaman bölge ve dünya barışına katkı sağlamaya çalıştığını söyledi. Toprak, "Ülkemiz üzerinde hesapları olan ve gelişmiş, güçlü bir Türkiye’nin varlığından rahatsız olan iç ve dış mihraklar ve onların payandaları, gelecekte de nefretle anılacak olan 15 Temmuz 2016 hain teşebbüsüyle Milli İrademize ve Devletimizin bütünlüğüne kast etmişlerdir. Fakat ne mutlu ki dün Kurtuluş Savaşı’nda işgal güçlerine ve yerli işbirlikçilerine unutulmaz bir ders veren Aziz Milletimiz, 15 Temmuz’un karanlık aktörlerine ve içimize sirayet etmiş figüranlarına da gereken cevabı vererek Cumhuriyetimizin ve Milli İrade’nin yanında yer almış, Şanlı Ecdadının mukaddes emanetine sahip çıkmıştır. Bu nedenle, inanıyorum ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz, Cumhuriyetimizin kuruluş sürecinde olduğu gibi el ele, omuz omuza, canla başla çalışmayı ilke edindiğimiz müddetçe üzerimizde hesap yapmaya hiç kimse cesaret edemeyecek, ülkemiz dünya devletleri platformunda daha fazla söz sahibi olacak, uluslararası saygınlığımız daha da artacaktır” dedi.

Cumhuriyet resepsiyonunda daha sonra Vali Toprak, masaları tek tek dolaşarak şehit aileleri ile yakından ilgilendi. Cumhuriyet Resepsiyonu, üzerinde Türk Bayrağı motifli pastanın kesimi ile son buldu.

iha

VALİ TOPRAK VE EŞİ KONUKLARI GİRİŞTE KARŞILADI (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

MALATYA'DA CUMHURİYET RESEPSİYONU (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

resepsiyon1

resepsiyon

MALATYA'DA CUMHURİYET RESEPSİYONU (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız