SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha İyisini Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, Malatya'nın Hekimhan ve Kuluncak ilçelerini ziyaret etti.

AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ilçesindeki ziyaretinde yaptığı konuşmada, iktidarlarının birçok hizmete imza attığını belirterek, "Daha iyisini de yapabiliriz ve Allah'ın izniyle, milletimizin desteği ve hayır duasıyla çok daha iyisini yapacağız. Somut adımlarla süreci destekleyeceğiz. Türkiye'nin tıkandığı her noktayı, takıldığı her engeli, Türkiye'yi yavaşlatan her yükü bertaraf ederek aydınlık yarınları birlikte inşa edeceğiz. Bu bizim sorumluluğumuz, hem de tarihi sorumluluğumuz ve biz bu sorumluluğu hakkıyla yerine getireceğiz" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Milletvekili arkadaşlarım ve Belediye Başkanımızla birlikte Malatya'nın demiryolu taşımacılığındaki sorunları çözüme kavuşturmak, Mavi Treni’nin yeniden hizmete girmesini ve Hızlı Tren Projesine Malatya'nın da dahil edilmesini sağlamak üzere Genel Müdürümüz ve konuyla ilgili bürokratlarımızla bir görüşme gerçekleştirdik. Ankara Malatya parkurunda Güney ve Van gölü Ekspresleri, Çetin kaya Ankara parkurunda Doğu Ekspresleri işletilmeye devam edeceğinden demiryolu ile ulaşım imkanının kesintiye uğramadan sürecek. Yaptığımız girişimler neticesinde yol tamiratının ve tadilatının yapılmasının ardından Mavi Treni’nin daha modern imkanlarla yeniden yolcu taşımacılığına başlayacağı sözünü aldık. Bakanımız Binali Yıldırım'ın destekleri ve Genel Müdürümüz Süleyman Karaman'ın konuya göstermiş olduğu ilgi ve alaka neticesinde Mavi Tren seferleri yol tamiratı çalışmaları bittikten sonra yeniden seferlerine başlayacaktır" diye konuştu.

Çalık, “Ayrıca modern çağın ulaşım araçlarından olan Hızlı Tren projesine Malatya'nın da dahil edilmesiyle ilgili olumlu görüşmeler yapılmıştır. Girişimlerimizi ilgili Bakanlık ve Genel Müdürlük nezdinde sürdürerek Malatya'mızı da bu projeye dahil etmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Çalık, çiftçi ve üreticilerin, sağlanan hibe destekli ve uzun vadeli kredilerden yararlanmalarını da tavsiye etti.

Bu arada, milletvekili Öznur Çalık, Kuluncak ilçe ziyaretinde de yaptığı konuşmada, "Kuluncak bizim için önemli ilçelerimizden bir tanesi, önemi en son ilçe olan ve ilçe olduktan sonrada uzakta olmasıyla birlikte sorunları yüreğinde yaşayan ilçemiz. Dolayısıyla Kuluncak'ın bütün sorunlarını hep beraber takip etmek zorundayız. Bizler teşkilatlarımızla ayakta duruyoruz. Hükümetinde Meclisinde omurgası teşkilatlarımızdır. Sizin buradaki varlığınız, sizin buradaki ağırlığınız bizim Malatya'da ve Türkiye'de güçlü olmamıza vesile oluyor. Biz bu çalışmaları yapmak zorundayız. Çünkü arkadaşlar benim Başbakanım uyumuyor benim Başbakanım dinlenmiyor. Benim başbakanım dünyayı dolaşıyor. Sadece Malatya'ya bir yılda üç kez geldi. 7 yıllık iktidarımızda tam 10 kere geldi. Dünya devletlerini bir günde 5 tane ülkeyi geziyor. Bizlerin çalışması ise devede kulaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız