SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Belediyesi Ekmeğin Fiyatını İndirdi

0
Güncellendi - 2021-12-29 21:07:16
Darende Belediyesi Ekmeğin Fiyatını İndirdi
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nda üretilen ekmekler 1 lira 25 kuruştan satılmaya başlandı.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, AA muhabirine, ekmek fiyatlarında indirime gittiklerini söyledi.

Daha önce 1 lira 50 kuruştan sattıkları 200 gram ekmeği şu an 1 lira 25 kuruşa düşürdüklerini anlatan Özkan, "Bunu da önümüzdeki günlerde 1 liraya düşüreceğiz. Hükümetimiz fedakarlık yaparak unda ciddi bir indim yaptı. Biz de bunu vatandaşa yansıttık." dedi.

Askıda ekmekleri bulunduğunu da hatırlatan Özkan, "Dileyen dilediği kadar askıdan ekmek talep edebilir. Tam otomatik sistem olan taş fırınımızda günde 3 ila 5 bin civarı ekmek çıkarıyoruz. Talep olursa bu rakam 40 bine kadar da çıkarta biliriz." diye konuştu.

Vatandaşlardan Halis Yıldırım da ekmek fiyatlarında yapılan indirimden memnun olduğunu belirterek, "Televizyonlarda ekmeğin 3-4 lira olduğunu duyuyoruz. Buradaki fiyatları görünce zannediyorum ülkemizdeki en ucuz ekmeği biz yiyoruz. Allah, devletimizden ve belediyemizden razı olsun." diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • turan (2 yıl önce)
    malatyada ne böyle esnaf nede belediye
    0
    0
    Yanıtla
  • Darende (2 yıl önce)
    Darende halkı uğruna bu anlamlı iyilik hareketini gerçekleştiren, kendini daima halkla bütünleştirmeyi başaran başkanımız İsa Özkan' a çok teşekkür ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Aynı indirimi Malatya Büyükşehir inde yapması indirime gitmesi gerekmez mi
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    Darende Belediyesi ekmeği 1,25 TL'ye düşürmüş. Helal olsun Darende Belediye Başkanı'na. Bizim Büyükşehir Belediyesi Başkan'ı ise aylardır bir ekmeği kaça satacağına bir türlü karar verememiş. Belediyenin büfelerinde ekmek 2 TL, belediyenin marketi Esenlik'te 2,50 TL. Şimdi bu durum İstanbul, İzmir, Ankara gibi belediyelerde olsa aylarca bazı kanallarda haber hatta anti reklam yapılırdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • hayat öğrencisi (2 yıl önce)
    Helaliniz var .
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati BAY (2 yıl önce)
    Hükumet indirim diyor lakin belediyelerinin sahip olduğu marketler vb. şubelerdeki fiyatlar halen aynı duruyor. El insaf...
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati BAY (2 yıl önce)
    Helal olsun ... Sosyal belediyecilik tam da bu işte. Belediyelerin görevi Üniversitelerin yapması gereken bilimsel etkinlikler değil, sınırları dahilindeki halkının hizmetkarı olmaktır. Yöneticilerin vebalden korkup tir tir titremesi gerekir....vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Başkanım bu zor günlerde vatandaşın yanında olduğunuz için teşekkürler bunun gibi güzel hizmetileri diğer belediye başkanlarından da bekliyoruz. Yolunuz açık olsun Allah yar ve yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Usta işi ekmek yapmak (2 yıl önce)
    Ekmek 1.25 olsaki fırındaki ustalar ekmek yapmayı bilmiyor kokuyor ekmek yenmiyor çabuk bayatlıyor fırın son sistem me sahip ama ustaları taşdevrinden kalma tek belediye fırını değil diğer fırınlarda aynı sadece somuncubaba vakfın fırını güzel ekmek yapıyor ertesi gün bile tazeliğini koruyor Darende belediyesi önce fırın ustalarının eğitsin güzel ekmek yapmayı ucuz ekmek çöpe gitmesin nimettir yazık günah çoğu yer gezdim ekmekleri hep lezzetli birde geç bayatlıyor diş kesmeyen ekmek değil yenilebilir ekmek yapmayı öğrensinler somuncubabanın fırın ustalarından ders alsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Arslan (2 yıl önce)
    Rabb'im İsa başkandan razı olsun,büyüksün başkan,merhametli,adil ve iyi bir yöneticisin,sanada ,darendeye de bu yakışırdı,ak Parti'nin gururu
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (2 yıl önce)
    Belediyeye ait şirketler; her ne hikmetse bekle gör ve pozisyon al taktiği uyguluyorlar. Deterjan fabrikası kapatıldı. Esenlik batmasın diye. Bu zamlarda o yatırımın ne doğru bir yatırım olduğu görüldü. Zamanında et balı kurumu gibi kuruluşlarda özelleştirilmeseydi, ipi küresel kapitalist sistemin elinde olan 3 harfli marketlerin umuduna bırkılmayacaktı halk. Şeker fabrikasının özelliştirilmesinin ne büyük bir hata olduğu şeker üzerinden yapılan spekülasyonla görüldü. Venezuellaya iyi bakın Dünya petrol rezervinin %17 sine sahip ama halk fakirlikten perişan darbe üstüne darbe. Batının demokrasi anlayışı kendine köle yapmaktır. Siz sisteminizi ve devlet yapılanmaınızı onların istediği gibi kurgularsanız, sonrada onlara akan muslukları kapatırsanız. gün gelir halkıda sizide perişan eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    duyuyormusun megsaş, halkın yanında ne zaman olacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Malatya merkez deki fırıncılardan da indirim bekliyoruz. Unun çuvalı hala 180_190 TL. Ama ne hikmetse ekmek 2.5 TL. Çok pahalı. Hele simit, pouğça 3 TL olurmu yav el insaf. Malatya şu anda en pahalı simit, ekmek ve diğer unlu mamulleri yiyen şehirlerden biri. Yazık ya millet e. Çok şubesi olan unlu mamüller işletmesi tam buğday ekmeği ni 9 TL ye satıyor. Simiti, pouğçası çok aşırı pahalı. Sanki Malatya da kendilerinden başka yer yok gibi basıyorlar sürekli zammı. 1 kğ. Malatya kurabiyesi 30_35 TL olurmu. Maliyeti 10 TL. Gerisini siz düşünün.
    0
    0
    Yanıtla