SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Sanayi Sitesi'nin Projesi Hazır

0
Güncellendi - 2017-02-08 02:31:28
Darende Sanayi Sitesi'nin Projesi Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçeye yapılacak olan sanayi sitesi ile alakalı projenin hazır olduğunu müjdeledi.

Darende’de yapılması planlanan sanayi sitesi ile ilgili son gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser esnaflarla istişarelerde bulundu. Darende ilçesinde yapımı ile büyük bir eksikliği giderecek olan sanayi sitesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Eser, projenin hazır olduğunu söyledi. Esnaflarında onay vermesi ile bu projenin Darende’ye kazandırılacağını ifade eden Eser, “Tüm sanayi esnafımızın bir arada olacağı, her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri projemiz hazır. Yeni iş yerleri esnaflarımızın hem ekonomik olarak daha fazla gelişmeleri, hem de sistemli ve düzenli bir yaşam kültürün oluşmasını sağlayacaktır” diye konuştu.

Toplantıda söz alan sanayi esnafı da mevcutta dağınık alanlarda hizmet verdiklerini belirterek, sanayi sitesinin açılması ile daha düzenli bir alanda olacaklarını söyledi.

Toplantıya Başkan Eser’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Savaş Kazancıoğlu, Ahmet Delibaş ve çok sayıda sanayici esnafı katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız