SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de 10 Okula Beyaz Bayrak

0
Güncellendi - 2018-05-31 04:35:19
Darende'de 10 Okula Beyaz Bayrak
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde "Temiz ve Sağlıklı Okul" projesi kapsamında 10 okula beyaz bayrak verildi.

İlçe Milli Eğim Müdürlüğünde, okullara "Beyaz Bayrak" verilmesine ilişkin için bir program düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, programda yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Sağlık Bakanlığı ile birlikte uyguladığı projeye Darende'den de müracaat eden okullardan 10'unun beyaz bayrak almaya hak kazandığını söyledi.

İnce, ilçedeki tüm okullarda beyaz bayrak dalgalandırmak istediklerini belirterek, "Çocuklar bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Ülkemizin teminatı olan çocuklarımızı eğitirken daha temiz ortamlarda ve hijyen kurallara dikkat edeceğiz. Önümüzdeki yıl beyaz bayraksız okul kalmayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından İnce tarafından okul müdürlerine beyaz bayrakları teslim edildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız