SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de 30 Ağustos Kutlaması

0
Güncellendi - 2021-08-30 18:23:58
Darende'de 30 Ağustos Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99 yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Malatya’nın Darende İlçesi’nde törenlerle kutlandı. Program kapsamında önce kaymakam Malik Çalışır, 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini makamında kabul etti.

Atatürk Anıtına çelenkler sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Garnizon Komutanı Yusuf Can Altunışık yaptı. Altınışık, Zafer Bayramı’nın önemine temas ederek, “ Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması ve 30 Ağustos 1922 de kazandığımız büyük zaferin 99. yılını kutlamanın ulusça gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Ayrıca Türk milleti kahraman Türk ordusuyla birlikte Bayrağına ve Vatanına kastedenlere karşı 99 yıl önce kahramanlık şeref dolu tarihinden aldığı kudretiyle yeniden dirilerek topyekün varoluş mücadelesi sonucunda tarihte eşine az rastlanan bir zafer kazanmıştır. Aziz yurduna ve bağımsızlığına kasteden işgal kuvvetleri karşısında Türk ordusunun ortaya koyduğu eşsiz bir eser olan bu zafer tek tek düşünülmüş ve hazırlanmış ve yönetilmiştir” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine, Kaymakam Malik Çalışır, Belediye Başkan Vekili Tuncer Çalık, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız