SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demokrasi Şehidinin Evine Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-07-12 18:58:41
Demokrasi Şehidinin Evine Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 15 Temmuz gecesi, FETÖ'cülerin darbe girişimini püskürtmek için Ankara'da sokağa çıkan ve darbeye direnirken şehit düşen Malatya Fuat Bozkurt’un baba evini ziyaret etti.

Cunta dehşetini telefonuna kaydeden Bozkurt, helikopterin açtığı ateş sonucu yaralandı, ardından da Meclis'in bombalanması sonucu vücuduna isabet eden şarapnel parçaları nedeniyle şehit düşmüştü.

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçerken, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, şehit Fuat Bozkurt’un ailesini ziyaret ederek, acılarını paylaştı.

Şahin, 15 Temmuz 2016’daki kalkışmanın alçakça bir girişim olduğunu ifade ederek, “Cenabı Allah şehitlerimize rahmet, mekanlarını cennet etsin” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin birçok farklı yönünün olduğuna dikkat çeken Şahin, şunları söyledi:

“Malatya’da yer yer siyasi sahnede konuştuğumuz zaman birinci önceliğimiz gerçekten bu milletin, bu ümmetin düçar kaldığı darbe girişimlerini hep ön planda söylerdik. 15 Temmuz’u yaşadıktan sonra ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkıyor. Bu milletin bütün kazanımlarını, kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi, diriliş ruhumuzu örselemeye çalışan darbe girişimlerini anlatıyorduk. Bunları bir daha darbe girişimi olmaması için söylüyorduk. Ama gel gelelim 15 Temmuz’da yine karşımıza çıkan alçak bir girişim, kalkışma vardı. Yaklaşık 40 yıldan bu tarafa inançlı dindar insanlarımızın infaklarını, zekatlarını, sadakalarını, kurbanlarını gasp ederek, elde etmiş oldukları güç ve birikimle makamlarda bulunan insanlara birçok kumpaslar kurdular.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız