SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Deneyimi ve Birikimi Olan Bir Kardeşimiz"

0
Güncellendi - 2018-05-15 21:39:37
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bazı mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretten dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, milletvekili Mustafa Şahin’in hizmet ve projeler noktasında Malatya’ya önemli katkıları olduğunu söyledi. Polat, “Mustafa Şahin vekilimiz, yıllardır birlikte siyasetin içerisinde olduğumuz bir büyüğümüz. Daha önce Yeşilyurt Belediyemizin birçok projeleri ve ihtiyaçları için gerek Malatya ayağında, gerek Ankara ayağında yakın takip eden ve rahatlıkla ulaştığımız bir vekilimiz. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde başta Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçelerimiz olmak üzere diğer 11 ilçemizin, yani Malatya’mızın bütünü ile ilgili projelerin, gerek Ankara ayağında gerek Malatya ayağında rahat bir şekilde ulaşarak, birlikte şehrimize hizmet edeceğiz.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a görevinde başarılar dileyen AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise yaptığı konuşmada, büyükşehirlerin merkezi hükümetin ana damarlarından birisi olduğunu söyledi. Büyükşehir süreci ile birlikte Malatya’ya önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini kaydeden Şahin, konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Önümüzdeki ay yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için görevinden istifa eden Sayın Ahmet Çakır’ın yerine Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat seçildi. Hacı Uğur Polat Başkanımız 2014 yılından bu yana Büyükşehirin kuruluşundan beri çalışan, Yeşilyurt Belediyesini yöneten, dolayısıyla da tecrübesi, deneyimi ve birikimi olan bir kardeşimiz.

Bizim için merkezi hükümetin önemi tartışılmaz. Ama merkezi hükümetin ana damarlarından bir tanesi de büyükşehirlerimiz. Büyükşehir statüsü bugüne kadar Malatyalıların bir sevdasıydı, hülyasıydı. Aşağı yukarı 30 yıldan bu yana, ta rahmetli Özal’dan beri birçok kez girişimde bulunulmuş olmasına rağmen, Malatya 2014 seçimlerinden hemen önce büyükşehir statüsüne kavuştu. Büyükşehir statüsüyle birlikte şehrin tamamı Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanına girdi. Daha önce İl Özel İdaresi kanalıyla kırsala hizmet görülürken şimdi oraların da sorumluluğu Büyükşehir Belediyemize geçti. Bugüne kadar bu makamda hizmet veren Sayın Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanlarımız da milletvekilleri olarak bizler de merkezi hükümetin vermiş olduğu yetki ve kaynakları kullanıyoruz. Eğer İyi yönetebilirseniz, az bir kaynakla bile çok şey başarmaya muktedir oluyorsunuz. Bizim belediyelerimiz de bunu başardılar.”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • mehmet YILDIRIM (5 yıl önce)
    MAŞALLAH İKİNİZİNDE DENEYİMİ ve BİRİKİMİ HAD sahfada RABBİM malatya halkına sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (5 yıl önce)
    biat edecek kimse bulamazsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Yolcu Güle güle :)
    0
    0
    Yanıtla
  • mişmiş (5 yıl önce)
    “ Deneyimli ve Birikimli Olan Bir RANT Kardeşliği ” başlık daha yakışırdı bu habere..
    0
    0
    Yanıtla
  • Volkan44 (5 yıl önce)
    Yawww heee heee 24 hazirani bekliyoz deneyimi goreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mina (5 yıl önce)
    Deneyimini görecez izliyoruz belediyede kimlere neler yapabilir kimlere dokunamaz görecez sizi izlemeye devam ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Biz beş ağayız. Her yer bizim çiftliğimiz. İstediğimizi de yaparız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    No komik..? Deneyimsiz biri deneyimsiz birine "deneyimli" diye not veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (5 yıl önce)
    Bir vekilin oturuşuna bak birde diğer garibanların. Şimdi adıyamanlıların malatyanın başına gelmelerini sağlayanın kim oldugunu net görüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKMEN (5 yıl önce)
    DENEYİMİ GÖREÇEKSİNİZ SİZ HAYATINIZDA GÖRMEDİĞİNİZ Bİ DENEYİM YAŞATAÇAK MALATYA HALKI SİZE DESEMDE İNANAMAYIN BU MİLLET YILLARDIR SÖMÜRÜLMEYE HİZMET ALAMAMAYA O KADAR DENEYİM KAZANDI Kİ ARTIK NORMAL GİBİ GELİYOR O YÜZDEN DEVAM YOLMAYA :)
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    inşallah reis bir daha size görev vermez çünkü siz koltuklarınızı malatyalının çok üstüne yerleştirdiniz adaylar bizim oylarımızı belirleyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (5 yıl önce)
    Maalesef sizin miadınız doldu ama yine kazanacaksınız çünkü Malatya halkı alıştı ve kabullendi artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Malatya da ve dışarı daki Malatya lılar içinde öyle eğitimli kültür lü insanlarımız varki.Ama ne hikmetse yıllardır Malatya siyaseti 7-8 kişiye endeksli gidiyor.Ama insanlar bıktı bu aynı tipleri görmekten.yeter yav yeter çekilin artık. İnşallah Reis sizleri çizecek eğer çizmezse sonucu çoook vahim olacak gibi görünüyor. Yeter daha bir dönem iki dönem üç dönem. il başkanı ol ordan vekil ol belediye başkanı ol ordan vekil ol.bune yav Malatya sizlerin tapulu malımı.Bırakın kardeşim bıktık sizden.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    Anlatmaya gerek yok her şey ortada. Mükemmel bir ikili !!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (5 yıl önce)
    Nasıl bir deneyim bu?Hangi konuda?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    24 haziran da tokat gibi deneyim kazanacaksınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Korler sağılar birbirini ağırlar gibi olmuş biraz... Malatya 24 haziran da gereken cevabi verecektir...sonuc 3 ak parti 3 muhalefet olacak gibi gorunuyor... muhalefet 2 vekil garanti suan da...eger iyi calisilirsa büyük ihtimalle 3. vekili de kazanacak millet ittifakı...eger akparti adaylarda kasarlanmislari koyarsa millet ittifakı 4 vekil, akparti 2 vekil olacaktir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (5 yıl önce)
    Malatya kimlere kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)
    Sabır vekil bey sabır 24 Haziran’da reis topunuzu dağıtacak
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz 44 (5 yıl önce)
    Resimler i Malatya habere attim yayinlamadilar
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz 44 (5 yıl önce)
    Daha dün benim Araç yol içinde çukura düştü cekici ile çıkarttık inanmiyan varsa resimleri bende yer kömür tevzi civari ne deneyim deneyim maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Gamze (5 yıl önce)
    Ne deneyiminden bahsediyorsunuz konak kasabasının yolları orta da rezillikler içindeyizzz senelerdir yap boz yap boz toz içinde gebericez çamur içinde yüzüyoruz resmen !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüzde 80 siz oy verdiniz hacı uğur Polat a yapacak birşey yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (5 yıl önce)
    Maşallah partide deneyimsiz kimse yok. Herkes alim, allame.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Hangi deneyim bu?
    0
    0
    Yanıtla