SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dening Kampa Katıldı

0
Güncellendi - 2018-01-09 16:25:24
Dening Kampa Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un uzatmalı izinlisi Fernando Emanuel Dening nihayet kampa katıldı.

3 Ocak’ta başlayan Antalya kampına 2 gün fazladan izin alan ancak bir hafta sonra gelen Dening, kamp çalışmalarına dahil oldu. Antalya Belek’teki kamp çalışmalarına katılan Dening’in takımdaki diğer oyuncuların kamp çalışmaları seviyesine ulaşması için ayrı bir antrenman programına tabi tutulacağı öğrenildi.

Kamp çalışmalarına geç katılan oyuncularla ilgili teknik direktör Erol Bulut, “Devre arası kamp döneminde bazı oyuncuların kampa geç katılması, uçakların geç kalması, bir iki gün geç gelebiliyorlar. Ama sorun değil iki antrenman yerine üç antrenman yapmak zorunda kalıyorlar. Maalesef bazı sıkıntılar oluyor ama devre arası kamp çalışmalarına iyi başladık. İki gün adaptasyon süreciyle geçti, bunun yanında testlerimiz var. Ondan sonra antrenmanlarımıza devam edip, yeni yapacağımız transferle ikinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanıp başlangıç yapacağız” ifadesini kullandı.

Ligin ilk yarısında 14 karşılaşmada 423 dakika görev alan Dening, 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Ziraat Türkiye Kupasında ise 4 karşılaşmada 229 dakika sahada kalan Dening, 3 gol kaydetti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız