SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Ağır Hasarlı Bina Tehlike Yaratıyor

Deprem Ağır Hasarlı Bina Tehlike Yaratıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alarak duvarlarından bir bölümü çöken 3 katlı bina tehlike saçıyor.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde büyük yıkım yaşayan Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürerken, Battalgazi ilçesi Kavaklığıbağ Mahallesi Halep Caddesi üzerinde duvarlarının bir bölümü çöken 3 katlı bina tehlike oluşturuyor. Binanın hemen ön kısmında bulunan caddeden çok sayıda vatandaşın günübirlik geçiş yaptığını kaydeden vatandaşlar, yapının tehlike saçtığını belirterek, güvenlik tedbiri alınmasını istedi.

“TEHLİKE SAÇIYOR”

Bu arada,  Fırat Mahallesi'nde de tehlikeli bir bina bulunduğunu belirten vatandaşlar, “Malatya Battalgazi Fırat Mahallesi Kürsü sokakta Turan Apartmanı ağır hasar almıştır. Bina son Malatya merkezli 5.3 depreminde iyice hasar almıştır, bina da hırsızlık ve yağmalama olayları oluyor. Bina kendiliğinden çökme riski ile karşı karşıya binanın kontrollü yıkılması için  Cimere ihbar edildi ama bina yıkılmadı.” diyerek, bu binanın da bir an önce yıkılması gerektiğini belirttiler.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vatandaş (7 ay önce)
    Cimeri boswr Malatya ya atanan vali güzel çalışıyor Allah razı olsun o geldi yiklar hızlandı direk valiye ulaşmaya bak hemen yiktirrr inşallah kimsenin üstüne yiklmadan yikarlarr.
    %0
    %100
    Yanıtla