SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremden 40 Gün Sonra Kaldırılan Enkazdan Ceset Çıktı

Depremden 40 Gün Sonra Kaldırılan Enkazdan Ceset Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan bir binanın enkazında 60 yaşlarında bir erkek cesedi çıktı.

Ceset, depremlerden yaklaşık 40 gün sonra 16.00 sıralarında Saray Mahallesi Beşkonaklar'daki bir bina enkazında fark edildi. Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük yıkımın yaşandığı Beşkonaklar Caddesi'nde ekipler tarafından yapılan enkaz kaldırma çalışmaları sırasında 60 yaşlarında olduğu değerlendirilen bir erkek cesedi bulundu.

Üzerinde kimlik çıkmayan ceset ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • mlx (1 yıl önce)
    Anadoluyu anayurt yapan destan şehri.ne güzel bir slogan.destan yazıyoruz.inşallah çıkmazda,enkazlarda halen ceset vardır.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin İnşAllah Kederli Ailesinin Başı Sağolsun
    %53
    %47
    Yanıtla
  • abdullah (1 yıl önce)
    40 gün sonra bir vatandaşın ceseti çıkıyor ve malatya tamamen şöyle olacak böyle olacak diyoruz 40 gün olmuş bir ceseti çıkarmışız bu ayıpta bize yeter vicdanımızın neresindeyiz düşünmek lazım
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Nur (1 yıl önce)
    Yani demek ki halen bakılmayan yerler var. Saray mahallesi kargocular sokağı bunlardan sadece biri. Sayın yetkililer bir gidin zahmet olmazsa görün orası ne hâlde?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Arda (1 yıl önce)
    Son çıkan Kapıyı kapatsın,bu şehir artık bitti,el birliğiyle bitirdiler,gerçi malatya her alanda bitmeyi iyi bilir,tıpkı Malatyaspor bitince ,yeni Malatyaspor kurdukları gibi,şimdide Malatyayı bitirdiler,Yeni Malatya yaratacaklar(?)
    %62
    %38
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)Arda isimli kullanıcı yorumuna
    Bilimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır. Bilimden gitmediğimiz sürece aydınlığa çıkamayız. Tarikatları, şeyhleri sivil toplum örgütü diye masaya davet eden, ancak bilim adamı ve mühendislere danışmayanların sonu böyle oluyor maalesef. Hala aynı kafa ile devam ediyorlar. Nasıl karar verildi bu kadar çabuk. Kimlere danışıldı. Şehir plancılar ile jeologlar ile görüşüldü mü? Sorsanız görüştük derler. Basına kapalı, kimse duymasın kapalı kapılar ardında, halktan gizli alınan kararlar. Açık olun şeffaf olun, kimden neyi gizliyorsunuz? Birilerinin arsalarını değerlendirmek için verdiğiniz imara açma ve ruhsatlar kaç cana maloldu. Ders almadınız mı hala? Koca büyükşehir imar komisyonunda bir tane üniversite mezunu, inşaat mühendisi yok. Bu şehirden adam olmaz. Lanetlendik mi nedir?
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Keskesi Olmayanların Şehri!!!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ceset çıktı,katil nerede?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • demir (1 yıl önce)
    Kaç insanımız böyle gitti allahım yardımcımız olsun. Söylemek istediğimiz çok şey var açımızdan susuyorum. Şimdi yazanlar olacak söyle yaz diye herkesi vicdanı sınasın
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Nur (1 yıl önce)
    Hani enkaz kaldırma çalışmaları 10. Günde tamamlanmıştı?. Yazıklar olsun 40. Günde ceset çıkıyor ya
    %84
    %16
    Yanıtla
  • aaa lütfen ama şu anda malatyamızda herşey güllük gülistanlık. insanların bütün dertleri çözüldü. niye böyle yapıyorsunuz ama?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Değil mi? Aynen öyle dışarıdan öyle görünüyor. Sokak sokak, köy köy gezin bu milleti de görün gerçeği
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bilinmeyen (1 yıl önce)Nur isimli kullanıcı yorumuna
    Dahada çikabilir.ihbarı olmayanlar öyle oldu. İhbarı olmayan,kimsesi olmayan cikabilir . Buralarda sirf bişeler yazmak devleti kötülemek adına yazmayin .herkes bir afad gönüllüsü olabilirdi .olanlarda vardi zaten.neyseeee ya iyi günler
    %50
    %50
    Yanıtla