SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Derbi Dostane Bir Maç Olacak"

0
Güncellendi - 2018-09-19 17:49:41
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Pütürge Belediyespor'un teknik sorumlusu Nihat Bayındır, ligin ilk haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Malatya'nın iki güzide ilçesini temsil eden iki güzide takımız. Pazar günkü derbi dostane bir şekilde geçecek" dedi.

Bayındır, ligin ilk haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmaya hazır olduklarını ifade etti.

Pütürge Belediyespor olarak ilk kez BAL Ligi'nde mücadele edeceklerini anımsatan Bayındır, "Sezonun ilk maçında Malatya'mızı temsil eden Yeşilyurt Beldiyespor ile karşılaşacağız. İki güzide ilçenin iki güzide takımı olarak karşı karşıya geleceğiz. Her şeyden önce bu mücadelenin centilmence, dostça ve Malatya'mıza yakışır bir şekilde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Bayındır, derbiyi izlemeye gelenlere güzel bir maç izlettirmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"BAL Ligi'nde yeni sezon 23 Eylül Pazar günü başlıyor. Ligin ilk haftasında Malatya'nın iki güzide takımı Pütürge Belediyespor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşı karşıya gelecek. Tribünlere gelenlere güzel bir maç izlettirmek istiyoruz. Her şeyden önce karşılaşma dostane geçecek. Keyifli ve güzel bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bülent Çalışkan (5 yıl önce)
    Nihat hocam Allah yolunu açık etsin başarılar diliyorum sizin Malatyamızı karakterinizle en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum Allah yar ve yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Başarılar dilerim,Yolunuz açık olsun,Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,Herşey ,Pütürgemiz ve ,Malatyamız için.
    0
    0
    Yanıtla