SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Verenlere Teşekkür Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:57:08
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü’nden, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler'e halk oyunlarındaki başarıdan dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. 

Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsak Şekeroğlu yaptığı açıklamada, “9 Mart Cumartesi günü Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Halk Oyunları Kulüpler arası il yarışmasına Halk Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü 3 dalda katılarak derece yapmıştır. Büyükler geleneksel düzenlemesiz dalda birincilik, geleneksel düzenlemeli dalda birincilik, gençler geleneksel düzenlemesiz dalda üçüncülük elde etmiştir. Bu başarı da payı olan kulübümüze destek veren Halk Eğitim Müdürü Veysel Güler’e ve antrenörümüz Mehmet Oral ve oyuncu arkadaşlara teşekkür ederim" dedi.

Halk Eğitim Müdürü Veysel Güler ise, “Halk oyunları kültürümüzün en önemli yaşayan değerlerindendir. Halk oyunları topluma unuttuğu geçmişini hatırlatır. Birlik ve beraberliğin en eşsiz örneğidir. Desteklerimiz devam edecektir. Bu anlamda kulüp başkanı, antrenör ve oyuncu arkadaşları tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız