SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devre Arasında İspanya Liginden Teklif Aldım"

0
Güncellendi - 2021-03-25 06:42:01
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Mısırlı sol bek oyuncusu Karim Hafez Ramadan Seifeldin, Türkiye Süper Ligi’nde forma giymenin kolay olmadığını ifade ederek, “Türkiye Ligi, güçlü bir lig ve Türkiye'de çok önemli oyuncular var” dedi.

Yeni Malatyaspor’un oyuncusu Hafez, ülkesinde On Time Sports'a konuk oldu. Hafez, Galatasaray’da forma giyen Mostafa Mohammed ile ilgili “Mostafa Mohammed şanslı çünkü Türkiye'nin en büyük takımına transfer oldu. Bu da onun daha büyük liglere transfer olma şansını kesinlikle arttıran bir şey” ifadelerini kullandı.

Mostafa Mohammed’in bu seviyede devam etmesi halinde bir sezon sonra daha büyük kulüplere transfer olabileceğini kaydeden Hafez, şunları söyledi: “Mısır'daki Al Ahly ve Zamalek gibi Türkiye'nin en büyük kulübüne katıldığı için şanslı. Bundan dolayı daha büyük liglere geçme fırsatı doğuyor. Şu anda ayrıca İngilizce öğrenmeye başladı ve gelişimi için çaba harcıyor. Çok iyi performansla başladı. Böyle devam ederse çok daha iyi yerlerde olacak.”

Hafez, Türkiye Süper Ligi’nin zorlu bir lig olduğunu ifade ederek, “Bazıları Türkiye liginin düşük kalitede olduğunu ya da Mısır ligi seviyesinde olduğunu söylüyor. Burada çok iyi futbolcular top koşturuyor, burası herkesin oynayabileceği bir lig değil” diye konuştu.

Devre arasında transfer teklifleri aldığını dile getiren Karim Hafez, “Devre arasında İspanya Ligi'nden teklif aldım. Ara transfer döneminin son günüydü, bu yüzden başkan reddetti çünkü benim yerime oyuncu alacak zamanları yoktu. Kulübün adını söylemeyeceğim ancak yaz aylarında tekrar gelme ihtimalleri var” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İspanya liginde kümeye düşen futbolcuları takip ediyormuş ve hafeze teklif yapmışlar gülermisin ağlarmısın acba bu söylediğine kendiside inandımı
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (3 yıl önce)
    Sen bu ruh ve azimle MALATYA DA ne oldun ki.. Orada da kabul göresin..!? Hakkını vereceksiniz.. MALATYASPOR U rahat ve istediğiniz gibi buldunuz değil mi.?? Mağlup oluyorsunuz, bir üzüntü ifadesi yok.. Takım ligden düşecek, bir çaba, Azim, heyecan yok.. Peki sizler niçin o klüptesiniz..?? Git.. Nereye gidersen git.!!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    keşke gitseydin.hiçbir taraftar üzülmezdi!
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (3 yıl önce)
    yalan...
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (3 yıl önce)
    ispanya seni ne yapsın. top toplayıcı bile olamazsın orada.gevşek oynamandan belli zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (3 yıl önce)
    Bir an önce gitsen iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (3 yıl önce)
    Inşaallah gidersin hafez senin gibi yetenekli bir sol bek hiç görmedim sanırım ispanya 2.veya 3.ligden teklif geldi.tez zamanda muradına eresin .
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Nasıl bir insansın malatyada dünyaca para alıyorsun ona buna Kuyruk salıyorsun
    0
    0
    Yanıtla