SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dialiba 4'üncü Sırada

0
Güncellendi - 2017-02-04 02:33:49
Dialiba 4'üncü Sırada
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 19 hafta geride kalırken, şampiyonluk yarışında olduğu gibi gol krallığında da büyük bir çekişme yaşanıyor. Gol krallığı yarışında Evkur Yeni Malatyaspor’un en golcü futbolcusu Boubacar Dialiba Diabang, 10 golle dördüncü sırada yer alıyor.

Gol krallığı yarışında Göztepe’nin forveti Adis Jashoviç ve Bolusporlu Rydellromano Poepon 12’şer golle zirveyi paylaşıyor. Jahoviç ve Poepon’u 11 golle Balıkesirsporlu Bekamenga Aymard Christian Bekamenga izliyor.

Listenin dört ve beşinci sırasında 10’ar golle Evkur Yeni Malatyaspor’dan Boubacar Dialiba Diabang ile Eskişehirspor’dan Bruno Ferreira Mombra Rosa yer alıyor.

Zirvenin ilk beş sırasında yabancı oyuncular yer alırken, altıncı sırada ise Giresunspor’dan Özgür Can Özcan 9 golle bulunuyor. Sivassporlu Burhan Eşer, Adana Demirsporlu Mikael Franck Pote ve Eskişehirsporlu Semih Şentürk, 8’er golle zirveyi takip ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Eray (7 yıl önce)
    Ayite yeterli pas alırsa en az 15 gol atar, dialiba sakat olmasaydi en az 5 gol daha atmıştı duracağı yeri iyi bilen futbolcu
    0
    0
    Yanıtla