SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Şehit Ailelerine Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-11-21 21:05:13
Doğanşehir'de Şehit Ailelerine Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa ili Siverek ilçesinde 23 Kasım 2015'te Polis aracına yapılan silahlı saldırıda yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Serdal Toprak'ın ve 11 Ağustos 2015 tarihinde Şırnak'ta bölücü terör örgütü tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Barış Aybek’in Doğanşehir’de ikamet eden ailelerini ziyaret ederek taziyelerini bildirdi.

Ziyaretlerde İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası Vali Baruş ve beraberindekiler tüm şehitlerz ve gaziler için dua ettiler.

Ziyaretlerde Vali Baruş’a İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, İlçe Belediye Başkanı Vahap Küçük, İl Jandarma Komutanı J. Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer, İl Müftüsü Ümit Çimen ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut eşlik ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Ayağiniza sağlık,çok iyi yapılmış bir ziyaret çok iyi bir hareket çok teşekkür hepinize, sağ olun.......
    0
    0
    Yanıtla