SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dolar Düşünce, 'Bilik' Fiyatını İndirdi

0
Güncellendi - 2021-12-29 01:56:17
Dolar Düşünce, 'Bilik' Fiyatını İndirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da organik lezzetli 'Bilik Ekmeği' üreten kadın, ekmeği 4'ten 3 TL'ye indirerek devlete ve vatandaşlara destek oluyor. Döviz ve un fiyatı yükselince ekmeğin fiyatını 4 TL yapan kadın, dövizin ve un fiyatının düşmesiyle ekmekte de indirim yaptı.

“Bilik ekmeğini 3 TL’ den satıyorum”

Odun ateşinde ve toprak tandırda organik buğday unu, süt ve yağ karıştırılarak yapılan Bilik Ekmeğine, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Yeşilyurt İlçesine bağlı Tecde Mahallesi’nde yaşayan 49 yaşındaki Fatma Yaprak, örnek hareket sergiledi. Organik lezzetli Bilik Ekmeği üreten kadın, ekmeği 4'ten 3 TL'ye indirerek devlete ve vatandaşlara destek oluyor. Fatma Yaprak, “Döviz ve un fiyatı yükselince ekmeğin fiyatını 4 TL yaptım. Dövizin ve un fiyatının düşmesiyle ekmekte de indirim yaptım. Şimdi 3 TL’den satıyorum” dedi.

Korona virüs pandemisi nedeniyle müşterilere paket servisi hizmeti sunduklarını da söyleyen Fatma Yaprak, “Kış mevsimde zor oluyor ama ayaklarımın üstünde durmam lazım” ifadelerini kullandı. Yaprak, ev hanımlarına tavsiyede bulunarak, “2 gün iş yapmadım. TV kanallarını izledim. Canım sıkıldı. Evde boş yere zaman kaybetmeyin. Hayallerinizin peşinde koşun. Yapacaklarınız ertelemeyin. Mesela bin çalışarak 49 yaşında kendi alın terimle arabamı aldım. Evime bakıyorum. Kimseye muhtaç olmadan yaşıyorum. Şimdi ise paket servisimiz var. Malatya dışına da siparişleri kargo ile gönderiyorum. Allah ömür ve sağlık verdiği sürece çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Malatya dışında yaşıyorum ve sipariş vermek istiyorum lütfen iletişim adresini de verin
    0
    0
    Yanıtla
  • Müşteri (2 yıl önce)
    Haberde nasıl iletişim kanalları paylaşılsaydı (sosyal medya, telefon vs.) üretici açısından da halk açısından da iyi olabilirdi
    0
    0
    Yanıtla