SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr. Berk, Malatya Sağlık İl Müdürlüğüne Atandı

Dr. Berk, Malatya Sağlık İl Müdürlüğüne Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü görevine, Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimi iken  kısa bir süre önce yeni yapılan Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Erhan Berk'in atandığı bildirildi.

Aynı tamanda Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Tıp Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan Berk'in, Prof.Dr. Recep Bentli'nin yerine Sağlık İl Müdürlüğü görevine atamasının yapıldığı belirtildi.

Dr. Berk'in, atandığı müdürlük görevine Salı günü başlaması bekleniyor.

Bu arada, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi olan Dahiliye Uzmanı Prof.Dr. Recep Bentli'nin de üniversitedeki görevine döneceği öğrenildi.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Dr. Erhan Berk (sağdaki), Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Eren (1 yıl önce)
    Rahmetli Cüneyt Arkın için. Malatya'da Battalgazi adı altında gıyabi cenaze namazı öneriyorum. Hem ahde olur. Hem Battalgaziye saygı olur. Hem de Battalgazi ile Malatyanın özdeşleşen ruh birlikteliği teyit edilmiş olur. Tüm Türkiye'yede Malatyanın tarihi imajı tazelenmiş olsun.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    ne erhan mış arkadaş maşallah her yere layık:)
    %71
    %29
    Yanıtla
  • gerçek gündem (1 yıl önce)
    tam bi siyasi atama beceri sıfır olan kendi çalıştığı hastaneyi sağlık ocağına döndüren bi hekim hasta bakmadan sıfırdan maalesef siyasilerimizin becerisizlği sayaesinde il sağlık mdüüdürü anlatılmaz yaşaşnır
    %80
    %20
    Yanıtla