SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Bir Müdürü Daha Gönderiyorlar

Malatyalı Bir Müdürü Daha Gönderiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Recep Bentli'nin üçüncü dönem için bu göreve yeniden atanmayacağı belirtilirken, bu göreve aslen Elazığ- Baskilli olan ve geçtiğimiz günlerde Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Erhan Berk'in atanacağı bildiriliyor.

Malatya'da Malatyalı daire müdürünün çalıştırılması konusunda hassasiyeti bulunmayan AKP'li yerel siyasiler, az sayıdaki Malatyalı müdürden biri olan İl Sağlık Müdürü Dr. Recep Bentli'nin üçüncü dönem göreve devam etmesiyle ilgili olumsuz tavırlarının ardından, bu göreve Malatya'da Darende, Eğitim ve Araştırma, Hasan Çalık hastanelerinde başhekimlik yapan, son olarak kısa bir süre önce Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Uzman Dr. Erhan Berk'in getirilmesi konusunda görüş birliği sağladıkları haber alındı.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde iken, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ)'nün Tıp Fakültesi'nin kurulması üzerine MTÜ'ye geçen Dr. Erhan Berk, bu geçişin ardından, üniversitenin yolsuzluk ve usulsüzlükleriyle ön plana çıkan rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut'a övgü dolu sosyal medya mesajıyla da hatırlanıyor.

Malatyalı olan Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay'ın alınıp yerine Rizeli Hatice Özdemir'in atanmasının ardından, İl Sağlık Müdürlüğü'ne de yerel AKP'li siyasilerle ve bu parti üzerinde etkili bazı çevrelerle yakın diyaloğu bulunan Dr. Erhan Berk'in getirilecek olması, Malatya'daki Elazığlı daire müdürlerine bir yenisinin daha eklenmesi, AKP'nin Malatyalı bürokratlara yaklaşımına son örnek oldu.

2,5'ar yıllık dönemler halinde atama yapılan İl Sağlık Müdürlüğü'nde 2 dönem çalışan, üçüncü kez ataması yapılmayan Dahiliye Uzmanı Prof.Dr. Recep Bentli'nin İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki görevine döneceği belirtiliyor.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Dr. Erhan Berk (sağdaki), Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'la

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

126 yorum yapılmış

  • mahmut sahin (1 yıl önce)
    erhan hocamız layıkıyla görevini yapacaktır hem liyakatli hem baba adam..elazığda bizim malatyada biz türkiyeyiz ayrım yok...erhan hoca Allah işini gücünü ras getire
    %39
    %61
    Yanıtla
  • zafer dağgülü (1 yıl önce)
    bu nasıl bir haberciliktir.Malatyalı olması yetiyor mu bir insanın mevki makam sahibi olmasına.liyakat yoksa yaptığı görevi kötüye kullanıyorsa Malatyalı olmasımı kurtaracak o kişiyi.Malatyalı olanlar başka illerde müdür olmasın o vakit.Faşizan bir haber bu sizleri kınıyorum.umarım yorumumu silmezsiniz de en azından eleştiriye açık olduğunuzu gösterirsiniz.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    Recep hoca gerçekten kaliteli kişilikli tam bir beyefendi haram helali biliyor ama AKPye dürüst İnsan yaramaz
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    Ben Recep hocayı basımdan tanıyorum dürüst kaliteli iyi bir hoca Malatya’ya yazık oldu herhalde Bazı Millet tekerin işine gelmedi galiba bir daha akp’ye oy vermem şahsım olarak
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    İyi oluyor. Koptura koptura AKP'ye oy vermenin cezasını çekiyorlar. Malatyalı herşeyin en kötüsüne layık....
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Yakup (1 yıl önce)
    Seçime kadar oturacak büyütmeye gerek yok bırakın biraz eğlensin. Seçimden sonra baskilide bulamaz.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • birgün (1 yıl önce)
    İttifak etmeleri iyi haber. Yani birlikte karar almışlar. şimdiye kadar yalanlayan çıkmadığına göre siyasilerimiz ittifakla bir ismin arkasında durmuştur. Erhan beye bakınca siyasilerimizi, siyasilere bakınca erhan beyi göreceğiz. Siyasiler millete dağılın demiştir. Davul ve halay ekibi akpınardan sağlık müdürlüğüne geçecektir. Halay başı kimdir. İrfo kardeş te bir başkanlık haketmiştir. kendisi müsait değilse en azından bir akrabası ödüllendirilmelidir. Malatya malatya bulunmaz eşin budur. dibi görmüşüzdür. burdan yukarıya doğru sıçrayacağızdır. hakikaten nasıl karayı bulacağızdır. Erhan bey çok isabetli bir tercih olmuştur. birlik ve beraberliğin simgesi olmuş siyasilerimizi ittifak ettirmiştir. herkes mutludur. malatyahabere yorum yazan birkaç vatandaş dışında tüm malatya mutludur. mutsuzluk bize yakışmadı zatendir. birbirinin kuyusunu kazanlar aynı kuyuya düşmek üzeredir. ittifakla düşerlerse müttefik olarak birlikte yaşayacaklardır. düşmanlıkları son bulacaktır. birinin bacısına laf edenler ayıp ettiklerini anlayacaktır. kul hakkı yemenin mahcubiyetini yaşayacaklardır. İftira kötüdür. her şey güzel olmuştur. onlar mutlu oldukça tüm malatya mutludur. vesselam laf uzar gider.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Doğrusu (1 yıl önce)
    Seçim yaklaşırken sn bentli görevden alınıyorsa ondan daha liyakat sahibi herkesim tarafından sevilen biri olmalı adı geçen berk yhçdh sinde 3 yıllık idarecilikte ortaya koyduğu hiçbir icraat yok 2 amelyathanesi bulunan hastanede sünnet dışında yapılan operasyonlara bakarsanız icraatları okadar üstelik cerrahi branşlarda uzman hekim olmasına rağmen, bu şahsa tüm sağlık emanet edilecek ak parti çok güzel binalar yaptı ama yönetici ataması o kadar başarılı değildi. Temennimiz seçime giderken herkesimi kucaklayacak personel canlısı halkına hizmet edebilen biri olmalı..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Akademi (1 yıl önce)
    Böyle yazarak olmaz, sosyal medyada kullanılmalı
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (1 yıl önce)
    Recep BENTLİ dürüst ve iyi bir insan.Bu değerli hocamıza sahip çıkılmalı.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Sağlıkçı (1 yıl önce)
    Bu adamı birde görev yaptığı yerdeki sağlık çalışanlarına sorun.Torpili çok sever, siyasetin bir dediğini yapar ama kendide mutlaka bir isteğini yaptırır.İdare katında küfürleri yankılanır.Ekibim dediği yanındaki 3 ,5 tip işi yapar ve bununla ilgili korku salar personele.Pandemide siyasilerin ve zenginlerin evlerine aşı,serum,hemşire,doktor göndererek yerini yaptı.Hasta olan sağlık çalışanının 1 haftalık raporunu hakem hastaneye sevkeder ama başta kendi bir yakını olmak üzere çevresindekilere sürekli heyet raporu verdirir. Siyasilerimizin hem fikir olarak getirdikleri adam sayesinde bakalım sağlıkçılardan AKP ye oy çıkacak mı. Sorun malatyalı veya başka yerli değil, gelen kişi o makama nasıl geldi ve layık mı olmalı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Metin (1 yıl önce)
    Yazık Malatya siyasetine.. Asıl mesele gidenin malatyali gelenin Elazığlı olması değil. Mesele liyakat ehliyet ve devlet geleneği ciddiyeti. Erhan bey yönetim anlayişi devlet geleneğiyle kurum kültüyle yakından uzaktan ilgili değildir. Mevki ve makamları siyasi istikbali için kullanarak bu güne gelmiştir. Umarım gün gelir ve kendisine referans olan siyasetçilerin de rakibi olur ve onlar ile baş başa kalır. Allah'tan temennim budur. Ve bu gün çok uzak değil. Saygılarımla...
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Doktor (1 yıl önce)
    Malatya ya bu kadar da ihanet edilmez. Hiç bir seçimde oy yok artık. Bardağı taşıran son damla oldu bu. Buraya kadar...
    %69
    %31
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    ablasının gülü sağlığın vazgeçilmez bürokratı doktorların korkulu rüyası erhan abimizmi il müdürü olacakmış...
    %61
    %39
    Yanıtla
  • HAKAN (1 yıl önce)
    O kadar zor zamanlarda başarıyla görev yapan bir değerin gitmesi ne kadar yanlışsa, en az onun kadar değerli birinin gelmemesi o kadar yanlış olur... İnşallah bu değeri kaybetmez Malatya....
    %59
    %41
    Yanıtla
  • ÖZdemiroğlu (1 yıl önce)
    Yolun açık olsun recep hocam. Erhan hoca ekibi ile gelir,ekibi ile gider diye biliyorum.(darende,egitim arastirma,yeşilyurt ve battalgazi devlet hastanelerinde olduğu gibi.) Gelecek ekibe şimdiden hayırlı olsun yeni görevleri. Özel kalem müdürü, başkan ve başkan yardimcisi olacak sekreter arkadaşlara basarilar dilerim.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • İsmail Gürbüz (1 yıl önce)
    Yorumların hepside ustaca yazılmış bilinçli okuyucu yorumu olduğu belli, tabiki böylesi önemli kurumlar yerli proflara emanet edilmeli. O değilde devir bile değişiyor ama öznur hanım değişmiyor artık zamanı geldi hatta kına geldi
    %71
    %29
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Malatya lılara Malatya da hizmet etmek haram oldu. Sanki bu koca şehrin hiç insan kaynağı yokmuş gibi, devamlı diğer şehirlerden yönetici atanıyor. Malatya da bunun zararını çok çekiyor. Bizim vekillerin de çok umurunda sanki.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (1 yıl önce)
    Recep hocam muhtemelen yerel siyasetçilerin kanunsuz isteklerine olumsuz cevap verdiği için bu haksızlığa maruz bırakılıyor.Malatya ve Malatyalılar bunu hak etmiyor.Sözde halkın vekili olanlar,halka rağmen yanlışta ısrar ediyorlarsa,birilerinin de kendilerine zamanı geldiğinde bunlara yaptıklarının hesabını soracağı günler de elbette gelecektir.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Sabri (1 yıl önce)
    2 tıp fakültesi olan şehirde sağlık müdürü uzman olmamalı
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Deli kadir (1 yıl önce)
    Recep hoca üniversite ekolünden gelen etik ve düzgün birisiydi. Yazık oldu. Emeklerine sağlık.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Selma (1 yıl önce)
    Recep bentli gibi kaliteli, dürüst, güvenilir insan yaramaz malatya ya.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Nazlı (1 yıl önce)
    Cok dürüst ve isini layıkıyla yapan biri Recep hoca görevini onun kadar iyi yapabilecek baska bir kisi daha düşünemiyorum bu sehirde.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • mehmet (1 yıl önce)
    Malatyanın evladı dürüst,düzgün,doğru bildiğini yapan asla ranta ve rantiyecilere eyvallah demeyen değerli bir hocayı görevden alıyorsunuz,yerine Elazığ Baskilli bir doktoru sağlık müdürü yapıyorsunuz.Dr Erhan beyin görev yaptığı Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesine gidin görün.Alt yapı yeterli olmasına rağmen amaliyatlar yapılmıyor.Kendisi ve yardımcısı Pratisyen hekim yıllardır en üst orandan maaşlarına ek olarak döner aldıkları halde doktor ve tüm personele döner ödemiyorlar.Erhan bey siyasilerin emir kulu ne denirse onu yapıyor. Cumhurbaşkanımız için Bizler yıllardır 95 yaşındaki babamız 90 yaşındaki annemizi tekerlekli arabalarla AKP ye oy vermek için yarıştık.Buraya kadar.Kesinlikle seçimde oy vermeyeceğiz. Malatyalı Recep Hocamızı dürüst,namuslu olduğu içinmi,Ranta ve Rantcılara göz açtırmadığı için mi görevden aldınız.Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyesini Adıyamanlı doldurdunuz..Sizlere seçimde Baskilli ve Adıyamanlıların oyuyla seçilirsiniz.Sizler Malatyada bireysel ve yandaşlarınızdan başka hizmet getirmediniz.Ufak esnaflıklardan devasa fabrikalar,inşaat şirketleri sahibi oldunuz.Malatyanın kamu arazilerini peşkeş çektiniz.Kendiniz,aileniz ve yakın çevreniz için çalıştınız.Büyük illere devasa şehir hastaneleri yapılırken Devlet Hastaneleri ile yetindiniz.20 yıldır Çevre yolunu yapamadınız.Hızlı Trende Malatya safdışı kaldı.Malatyasporu göz göre göre rezil ettiniz.Süper ligde olmayan illere 30-32 bin kapasiteli Avrupa standartlarına uygun stad yapılırken 18-20 bin kişilik yıllarca sürüncemede kalan sıradan stad yaptırdınız.Bütün komşu illerde ADALET sarayı varken Malatyanın Adalet Hizmetleri 3 ayrı Vatandaşın rezil olduğu binaları layık gördünüz.Ama şahsınıza ve yakınlarınıza çok iyi hizmetler getirdiğinizi Tüm Malatyalı biliyor.Malatyalı olarak seçimi bekliyoruz ve sonuçlarına sizlerde şaşıracaksınız.Gerçi seçilmezseniz ne olur yedi ceddinize yetecek kadar zenginleştiniz.Ama bu dünyanın Ahireti de var,şüphesiz orda hesap vereceksiniz.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Kaleminize sağlık ne güzel yazmışsınız içinde bulunduğumuz durum ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi artık bundan sonrasını onlar düşünsün bu memleketin kıymetli evlatlarını böyle harcatmayız herzaman hocamızın yanındayız
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Zuhal (1 yıl önce)
    Recep hocamız görev süresince gösterdiği özverili çalışmaları, adaletli yöneticiliği ve başarılarıyla herkese örnek olmuştur, görevden alınması, malatya için büyük bir kayıp olacaktır.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Malatyada hiç bir yönetici Malatyalı olmamalıdır.Neden böyle diyorsun diyenlerede?Zaten genel durum bu o yüzden.Sayın Recep Bentli dürüst,çalışkan,kimseye eyvallahı olmadığı için size fazla geldi.Neyse ki seçimlere az kaldı.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • ismail (1 yıl önce)
    Müdürlük makamlarına, neden üç beş siyasetçinin emirleriyle atama yapılıyor. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Bunu detaylı açıklayacaklara da şimdiden teşekkür ediyorum.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • K. Adıgüzel (1 yıl önce)
    Boş bir haber ayrıştırıcı bir dil. Haberi yapan bilgisiz, belki Kuluncaklı. Belki Arapkirli ya da Darendeli. Anlayacağınız adamın köyü Malatya ya 120 km. uzaklıkta. Ancak "Baskilli" diye aklı sıra dışlamaya calıştıgı adamın köyü Eskimalatya karşısında yani 30 km. uzaklıkta. Fakat ne hikmetse bu adam Malatyalı "aborjin" yani yerli. ama Baskilli yabancı. Komik bir site malatyahaber. :) Baskilli olması batıyorsa değiştirelim efendim.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • İşinize geldimi elazigli.işinize geldimi Malatyali oluyonuz.öğlene kadar Malatyalı ögleden sonra elazığli. Elaziğda palulular varken sizi hiçbirşey yapmazlar.Malatyanin kıymetini bilin.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Hadsiz ….sen ya fırıncısın ya imam…her işe elinize tuz alıp koşuyorsunuz..malatya ya laf edemezsin hadsiz
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Mesut (1 yıl önce)
    Erhan beyin kimliği Elazığ olabilir ama yıllardan beri Malatya'ya hizmet veriyor ve Darende eğitim araştırma ve yesilyurtta çok emeği var önemli olan nereli olduğu değil yapilan işler ve verilen emektir.kabadayi Ankara'dan gelmeyen demiş bazı arkadaşlar.aynen öyle HER YİĞİDİN BİR YOGURT YEYİSİ VARDİR.recep bey okulunu bitirip puanla atanmadı buraya oda siyasetle geldi.simdide gitti.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Erhan (1 yıl önce)
    malatyada hiç malatyalı müdür varmı?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mustafa Ergün (1 yıl önce)
    Arkadaşlar bir Malatyalı olarak Elazığlılarla pek farkımız olmadığını düşünüyorum. Bu kadar mikro milliyetçiliğe gerek yok.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Elazıgda bir Malatyali neden müdür olamiyo. Mücshit findiklinin kardesı 10 gün durabildi.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Derviş (1 yıl önce)
    Onu bunu bilmem Malatya siyasetçilerinin topunu satıp İsa Özkan’a yedireceksin.Adam tuttuğunu böyle tutuyor.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Battal gazi 44 (1 yıl önce)
    Gözlemlediğim kadarıyla Malatya gibi bölgesinin cazibe merkezi olan şehirlerin kaderi bu. Çevre illerden Malatya'ya yerleşenler Malatya'da bürokratik kurumların başına geçmek için her türlü lobiciliği yapıyorlar. Geçtikten sonrada hemşehricilik yapabiliyorlar. Samsun'da da durum aynısı Trabzon ve Rizeliler şehri ele geçirmiş durumda. Malatyalılar olaya asla ırkçı ve şövanist yaklaşmıyor, itiraz ettikleri noktada çok haklılar. Malatya bürokrasisinde görev yapan müdürlerin çoğu neden Elazığ, Adıyaman ve Bingöllü. Hadi onu da geçtim bu insanlar neden hemşehricilik yapıyor, saydığım illerin bürokrasisinde kaç Malatyalı müdür var acaba? Kaçına tahammül edilebiliyor? Madem hepimiz kardeşiz Malatya'da da 2 Adıyamanlı belediye başkanı var. Adıyaman'ın bir ilçe belediye başkanlığına Malatyalı biri aday olsun. Bakalım ne olacak? Elazığ ve Bingöl'deki bölge müdürlüklerinin birine Malatyalı bir bürokrat atansın. Yanlış anlaşılma olmasın bizim kimseyle sorunumuz yok hatta bir gerçeklik var ki Baskil, Çelikhan, Elbistan, Gürün ve Kangal ait oldukları şehirlerinden ziyade kendilerini Malatya'ya daha yakın hissediyorlarr ve onlar bizim kardeşimiz. Hülasa kendini Malatyalı hisseden liyakatlı, ehliyetli, adaletli hemşehricilik yapmayan herkese saygımız sonsuzdur.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Zeki (1 yıl önce)
    Çok yazık oldu Recep hocaya, baskilli ve Adıyamanlılar Malatya’yı istila ettiler. Sayın vekillere yazıklar olsun
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    BASKİLİLER ….şaleleciler…..belli gruplar oluşturarak malatyayı nasıl da parçaladılar..yakında onlar iş verirse çalışacaz yakında onların biizi idare ve yerel yönetmeye başlayacaklar
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Recep bey duruşu olan nitelikli bir kişiydi elbette fazla dayanamadilar. Yerine düşünülen kişi ise bir o kadar soru işaretleriyle dolu bir kişi. Malatya bu atamalari yaptıran siyasetçileri sırtından atmadikça 1 adım yol gidemeyecegi gibi boyna geri gider. Yazıklar olsun.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Erdal (1 yıl önce)
    Bir aysun’umuz daha oldu desenize. Parti kapilarinda nobet tutan, Ankara’Dan bu tarafa yolu pek dusmeyen, her denileni emir telakki edecek, makam makam diye inleyen, efendisine Karsi usulunce davranacak birinin atanmasi malatyanin malum siyasetcilerine yakisti
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Erhan mı (1 yıl önce)
    Saglik Müdürlüğüne bir noter memuru lazımdı galiba. Vekillerin her dediğini yapacak bir emir eri...
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Atamayı kimler yaptı ise biz yaptık demelidir. Hangi vekiller, il ve ilçe başkanları ittifak etti ise kamuoyuna açıklamalıdır. Erhan beye ben kefilim demelidir. Malatya adına bu sorumluluğu biz aldık demelidir. Yapacağı hizmete kefilim demelidir. Kişiliğine, özgunluğune, bürokratlığına ve tarafsızliğina kefil olmalıdırlar. Malatya bu kadar bilgiyi hak ediyor.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Kıymetli Recep hocam, tüm hizmetleriniz, özgün tarzınız ve akademik yaklaşımınız için teşekkürler. Erhan beyin belkide en güzel hasletidir elazığlı olmak. Diğer özelliklerini en iyi malatya siyaset ve sağlık camiası çok iyi bilir. Doğru yanlış demeden, sağlık çalışanını düşünmeden, siyasiler ne derse yapmaya çalışır. Haber doğru ise, Malatyaya yazık olmuştur. Umarım bu hatadan dönülür. Objektif ve dürüst, hedefi malatyadaki sağlık hizmetlerini ileriye taşımak olan biri atanır. Malatya ve Malatyali bu insanları hak etmiyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Objektif (1 yıl önce)
    Haberde sayın vekillerimizin ortak kararıyla böyle bi atama olacağı yazıyo, sayın vekillerimiz bu ortak kararı hangi sebeplerle veya hangi kriterleri gözeterek aldılar acaba, Sayın Bentlinin salgın sürecini sağlıklı ve tecrübeli bi şekilde yönetmesine mi , yada hiç bir ihalede adının kirlenmediğinemi, çalışanlara, hastalara , hasta yakınlarına elinden gelen tüm ilgiyi ve saygıyı gösteöesinemi ,devlet olanaklarını kendi egosuna kullanmamasınamı,(müdürlük personelinin ifadesiyle işe bile kendi arabasıyla geliyormuş), profesör olmasınamı , çoğaltacağımız bu özelliklerin hangisini beğenmeyip böyle bir karar aldılar acaba. Ya da bu özelliklerin sayın vekillerimiz için gerçekten bir önemi varmı, yoksa onlar için , sadece bir şey talep ettklerinde tabiki sayın vekilim, emredersiniz sayın vekilim diyecek , egolarını tatmin edecek , buraya seni biz getirdik imasını unutmayacak unutturmayacak , devleti , hastayı, hasteneyi değil , kendini getirenleri baş tacı edecek, idareci görünümlü emir erimi arıyorlar. Eğer öyleyse Malatyalı olarak gözlemim ve izlenimlerime göre , E. Berk en ideal seçim olmuş, Sn Berk i ve sayın vekillerimizi tebrik ediyorum
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Furkan ÖZDEMİROĞLU (1 yıl önce)
    Recep Bentli hocamizin yolu acik olsun. Yeni gorevinde başarılar dilerim Erhan Berk hocamizinda mudurluk gorevi hayirli olsun. Baskan yardimcisi ve ozel kalem muduru olacak sekreter arkadaşlarada yeni gorevlerinde muvaffakiyetler diler Allah yollarini açık eylesin.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Yapılması planlanlandığı söylenen bu idari tasarrufa gelen Ağam giden Paşam pozivitizm ile bakmak durumunda değiliz. Önümüzde cereyan eden tabloyu onaylayamayız. İptal edilmesi gereken bir idari tasarruf olduğunu düşünüyorum.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Fethi (1 yıl önce)
    Bu portallara yorum yazmak bir şeyleri değiştirirmi ? Okuyan varmi acaba ? Ama bir kez olsun şaşırmak istiyorum. Yapılmak istenen değişiklik hiç olumlu değildir. Liyakat sahibi olgun tecrübeli birisini almak ve yerine tam tersi olan birini atamak ? Doğru olmayacaktır
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Galip (1 yıl önce)
    İyi de Malatya büyükşehir Belediyesi'nin daire başkanları da Elazığ ve Adıyaman li
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 yıl önce)
    Böyüklerimiz her şeyi eyi bilir.Yazık memleketime.Malatyayı savunmak milliyetçilik oluyor.Adamlar burada civar illerden gelerek kendilerine yüksek kademelerde yer alıp bu güzel şehirde kendi adamlarını her yere koyuyorlar.Bizlerde ancak burada yazıyoruz.Herkes işini güzel yapsa hemşehricilik yapmasa...
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Zeki (1 yıl önce)
    Allah’tan Elazığlılar, Baskilliler var. Özveri, liyakat, adalet ne ararsan hepsi onlarda.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Enes (1 yıl önce)
    Güzel malatyamızın hakkında cennet şehirsin Malatya türküsünü bir vekil ve bir kardeşi tarafından babalarının çiftlikleriymiş gibi köpeksiz köyde değneksiz dolaşmaları sonucunda çileli şehirsin Malatya haline dönüştürmeleri nekadar içler acısı…
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Abdulvahap (1 yıl önce)
    Allahaşkına Özellikle rica ediyorum Elazığ hemen yanıbaşımızda gidin bir araştırın bakalım herhangi bir resmi kurumda bir tane olsun Malatyalı müdür varmı olması mümkün değil çünkü olsa kıyameti koparırlar o müdürü gönderene kadar basıl olsun halk olsun bir gün dahi orada görev yaptırmaz ama Malatyada başda baskilli olmak üzere Elazığlı müdür enflasyonu var
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Kadir (1 yıl önce)
    Maalesef Malatyamızın makus talihi bu. Şehrimizdeki yönetici ve idarecilerin Malatyalı olmaması için bir kanun varmış gibi davranılıyor. Görevini layıkıyla yapan Sayın Recep Bentli de bu durumun son kurbanı olacak gibi görünüyor. Umarım bu yanlıştan dönülür.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Fikret (1 yıl önce)
    Tabiki gönderecekler. Ne olur ne olmaz seçim yaklaşıyor aday olma ihtimali olanı şimdiden harcamak lazım.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Şeyma (1 yıl önce)
    Değerli Hocam Recep Bentli, gerek pandemi sürecini başarıyla yönetmesi gerek Malatya'ya kattığı sağlık hizmetleriyle görevini layığıyla yerine getirmiştir. Bir sağlık personeli olarak yakınen şahit oldum. Kendisi Malatya için büyük bir şanstı, umarım bu yanlış karardan dönülür. Aksi takdirde şehrimiz için çok büyük bir kayıp olacaktır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Eyüp Hasırcılı (1 yıl önce)
    Ne kadar Dar zihniyetli bir haber bu. Burada onemli olan Malatya ya en iyi hizmet mi?yoksa. Hemşericilik mi? Bence o koltuğun hakkını versin isterse Afrikali olsun. Malatya Haber bence olaya yanlış açıdan bakıyor. Ayrıca Erhan Hoca Çok iyi bir yönetici olarak biliyoruz Pandemi döneminde daha önce Devlet Hastanesinin ilk açıldığında en zor zamanlarda en güzel şekilde idare etti diye biliyorum.
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Yanlış biliyorsun
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Maşallah hepsi de yetenekli, bunların, bak sayayım sana yeteneklileri, Eski Çevre ve Şehircilik İl müdürü, (Yıkımcı) (paket paket, sar sar ver ihaleleri), yine onun avenesi Yikob da, yıkımlara usulsüzlüklere devam, pirpirim gibisiniz, Bi tükenmediniz, biz biliyoruz anlatmana gerek yok, tabii suç bizim vekillerde, suç sizde değil,
    %69
    %31
    Yanıtla
  • İsmail (1 yıl önce)
    Malatya Sağlık İl Müdürü herkes olabilir. Hiç bir makam baki değildir. Önemli olan makamları adeletli ve hakkı ile yönetmek Profesör Dr. Recep Bentli Malatya Sağlık Müdürlüğü görevini başarıyla yapmıştır. Malatya yı seven herkes başarılı hocamızın arkasında durmalı. Adaletli hakkaniyetli dürüst hocamızın daima yanındayız.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ahmet Efe (1 yıl önce)İsmail isimli kullanıcı yorumuna
    Evet aynen
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Nejat Dr. (1 yıl önce)İsmail isimli kullanıcı yorumuna
    Evet yapılan tüm emeğin heba olması boşa gitmesi demek. Cinayetle eş değer.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatya sağlık (1 yıl önce)
    Vah Malatya vah... Hakettigin yoneticiye bak... Soylenecek söz yok artik...
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Adalet İster (1 yıl önce)
    Bir kurumun başına gelenin nereli olduğu önemli değil. Önce dürüstmü sonra ehil mi çalışkan bilgili adaletli ve yetenekli mi? Bu işe layıklığı hususunda kanaatler tam mı? Öncelikle sağlık camiasına sormak lazım. Recep bey Profesör , 2 dönem başarı ile yönetti. Hemde pandemide. Dürüst şaibesiz ehil layık biri. Erhan bey o da başhekim ama sağlık camiası çoğunlukla bu işe ne ehil görür nede layık.Tabiri caizse İktidar partisinin sabah akşam kapısında olması ve siyasetçi idareci vb adamların işini yapması ile ünlü. Malatya hala küçük. Kimle kimle oturur kalkar bilenler bilir. Hem sağlık camiası için hem Malatya için yazık oldu. Ama bu milletvekillerine layık biri. Ne diyelim Allah memlekete şifa versin.
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Bekdeş (1 yıl önce)
    Yeter 4 yıldırlı müdürlük yapıyor 4 yılda Erhan hoca yapsın zorlarına niye gidiyor bazılarının
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Zerrin (1 yıl önce)
    Ne yazık ki bizim ülkemizde dürüst işi bilen liyakatlı insanlara verilen değer işte bu kadar Recep hoca gibi insanlar nerede olursa olsun görevlerine aynı şevkle devam edeceklerdir.Aynen pandemi döneminde olduğu gibi.O süreci başarılı bir şekilde yöneten gece gündüz çalışan hocamıza böyle bir teşekkürü layık görenleri esefle kınıyorum.Umarım bu yanlışlarından bir an önce dönerler.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • O kadar haklısınızki tabiki yönetici değişir Ahmet gider Mehmet gelir ancak burada önemli olan bu işin nasıl olduğu ve bu sorumluluğu taşıyıp taşıyamayacağı dert bu biz buna itiraz ediyoruz yoksa ne Recep Hocayı tanırız nede Erhan Berki ama bir sağlıkçı olarak içinde bulunduğum camianın 4 yıldır nasıl yönetildiğini ve aynı camia içinde adı geçen diğer kişi için söylenenleri göz önüne aldığımızda haykırmamız o açıdan doğal oluyor. Umarım bu gerçekleşmez ve yanlıştan dönülür.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Sağlık çalışanı kardeşlerimiz Afganistanın talibana kalmasından sonra uçağın kanatlarına tutunarak kaçmaya çalışanların hissettikleri hislerin aynısını hissediyorlar sanıyorum. Üstte Matyalı dr adıyla yazan kardeşimizin yazdıkları herkesin vakıf olduğu konulardır Kendi mesai arkadaşlarına bu kadar ^saygın^ ve ^seviyeli^ davranan zât diğer insanlarımıza nasıl davranacak ? Umursayacak ? Yaşayıp göreceğiz ama tabi çok sözler verildi tutuldumu sorun yok şişşt güzel iş.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Çok haklısınız Süper özetlenmiş. Hislerimizi bu kadar iyi yansıtan bir yorum olmamıştı. Adeta hislerimize tercüman oldunuz. Büyüklerimizin bu ayrıntıları dikkate alarak daha kapsayıcı kararlar vermelerini ve eğer varsa yanlıştan dönmelerini rica ediyoruz.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Malatya malatya (1 yıl önce)
    Erhan Berkin Doktor olduğu günden itibaren tek bir hastaya eli değmeden önce başhekim sonra sağlık müdürü olmayı başaran bir pazarlama harikası arkadaşımız . Bu mevki ve makamlara hakkıyla gelen ve hakkını veren insanlar ne zaman siyasilerin de dikkatini çekecek acaba. Recep Bentli ye sonsuz teşekkürler.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Bakıyorum bazı yorumculara rencide edici cümleler kullanmış bu doğru birşey değil bence Malatyalı elazığlı hepsi görev yapa bilir Erhan beyde iyi bir yönetici pandemi döneminde Yeşilyurtda başhekimlik döneminde güzel bir başarı sağladı erhan gider Hüseyin gelir Hüseyin gider diğeri gelir Erhan hocayı yeniden tebrik ederim başarıların devamını dilerim
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Erhan (1 yıl önce)
    Çok yazik...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Utku (1 yıl önce)
    Recep Hoca Malatya için Saglik camiasi icin bir şanstır. Çok yanlış bir karar olacağı görüşündeyim.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Büşra (1 yıl önce)
    Malatyamiza kim daha faydalı olacak ise özellikle liyakat sahibi kişilerin bu göreve getirilmesi gerekir. Erhan hoca da bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek vizyona ve liyakata sahip.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Erhan hoca mi vizyonlu...cok komiksiniz..yorum yaparken yanli olmayin.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ferhat (1 yıl önce)
    Öncelikle Malatya kaybetti yazık oldu bu kadar değerli bir insan bir daha gelir mi??Hiç kimsenin istemediği biri nasıl olurda atanır. Bir anket yapsinlar bakalım sonuç ne oluyor yazık Malatyam!!!!! Malatyalı olmayan biri daha yönetici daha yazıklar olsun.Gidin bakalım Elazığa bir Malatyalı kim yönetici yapar.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Erol dündar (1 yıl önce)
    Benim bütün yorumlarımı kaldırın. Ne sizin sayfaya daha girerim sitenizi engelleçeğim. Trol felan değiliz. Ama biz ne satın alırız. Nede satıldığı bunu iyi bilin haberlerinizi tarafsız yapın...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ahmet Karkş (1 yıl önce)
    Recep BENTLI Bir kişiye dahi minnet etmemiş ricaya gitmemiştir. Diğer kişi kulis yapmaktan adam ayarlamaya çalışmaktan yıpranmış bir hale gelmiştir. Daha ortada bir şey yok ama o Bi tarafları zil çalanlar elinde tesbihi ile odalarına girince inşallah mutlulukları tamamlanır. Yüzyılda bir olan salgın hastalık döneminde sorumluluğu yüklenen alnının akıyla çıkan mert mütevazi insana laf söylemek diğer tarafa yalakalıktan öte bir çığlıktır.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Halil goksoy (1 yıl önce)
    Devlette Liyakat esastır.Bugune kadar yapmış olduğu hizmetler Devlete yakışır asil ve asaletli duruşuyla gönüllerde taht kurmuş bir insan olan Prof.Dr.Recep Bentli asla yanlız değildir.657 Devlet memurluğu Asla siyasete alet edilmemeli yıllardır vermiş olduğu hizmetlerle ve tecrübesiyle mutlaka göreve devam etmeli. Saygılarıma.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyalı Dr (1 yıl önce)
    Devlet hastanesinde başhekim iken adının karıştığı henüz çözülmeden bu sekilde bi atama ancak MALATYA DA olur.Malatya ya da bu yakışır, pervasizligi dillere destan.Ak partili siyasilerimizin yakınlarının hasta takibi iş takibi onların sağlığı herkesin önünde onun için.Çok şükür hasta muayene etmeden zirveye yolculuk Malatya gün geçtikçe yozlasan bu sekildede liyakatsizligin tavan yaptığı bi il haline geldi.Kendiyle çalışan bi dr olarak diyebilecegim tek sey meslektaşına bu kadar saygısız davranan başkalarına ne yapmaz.Yakında sağlık memurundan daire başkanı sekreterden Başhekim olur benden demesi.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Çok.dogru.katiliyoum
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Erol Dündar (1 yıl önce)
    Valla sizi tarafsız habere ve gazeteciliğe davet ediyorum. Biz kimse tarafından harekete geçmeyiz merak etmeyin.
    Editörün Notu: Doğrudan yana taraf olma hassasiyetimiz nedeniyle, bir grubun 'dezenformasyon' faaliyetine alet olmuyoruz.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Mahkeme kadıya mülk olmamıski makamlarda ebedi olsun nasıl gelirseniz öylede gidersiniz bizim tartışmamız gereken devlet kurumlarında,belediyelerde işe girerken ve görevde iken yukselmelerde belirli kurallar ve mulakatsiz yazılı sınav varmı ,adam kayırma diğer adı ile torpil varmı yokmu buna bakmalıyız.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kazım (1 yıl önce)
    Bu iş bugun başlamadı Sayım berkin yıllardır planı her köşe basında adamı var amaç ne bilinmez ama hep ekibimle giderimler şatafat kabadayılıklar personelin yanında küfürler altan iş yapmalar destek başkanı personel başkanı hep yancılıkla meshur adam azmetti ama o müdürlüğün hakkıda buydu o kadar dedikodular kuyu kazmalar Ama esas sorun şu Malatya sahipsiz esas sahipleri sessiz o alttan pozisyon alanlar bekleyin bu iş köklü değişcek sizede kalmaz
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Erol Dündar (1 yıl önce)
    Benim yorumlarım neden engelleniyor
    Editörün Notu: Bir merkezden harekete geçirilenlerce atılan yüzlerce 'trol' mesajıyla aynı ifadeler içermesinden olabilir!
    %46
    %54
    Yanıtla
  • USTA (1 yıl önce)
    Ya tüm yorumlari okudum. Recep Bey, Recep Bey. Bi tanesi de çıkıp demiyor ki 2 dönemdir Recep Bey Malatya ya sağlık alanında ne kazandirdi. Birde önceki dönemlere bakın. Erhan Berk hocanın yaptıklarına bakın. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Bu yorumu okuyunca aklıma yine bu sitede, Selahattin Gürkan'ın belediyedeki mühendislerin bir işi becerememesi nedeniyle kendi oğlunun yapılamayan işi bir gecede yaptığını söylemesinin üzerine "İyi ki bu belediye başkanının oğlu varmış" gibi bir başlıkla yazılan ironik haber geldi. Yani diyorsun ki, iyi ki bu Erhan Berk varmış. Yoksa Malatya'da ne sağlık hizmeti, ne hastahane olurmuş. Öyle mi? Ne devlet, ne milletvekilleri ne şu ne bu? Herşeyi bu Berk yapmış bu yorumu yazan vatandaşa göre. Bu gelen arkadaşın etrafında bunlar çoksa Allah Malatya'yı esirgeye.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Usta pandemi yeni battalgazi hastanesini erhan berk yaptı Galiba öyle hatırlıyorum
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Zaten boyle dusuncede ki insanlara boyle yöneticiler cok fazla. Siz daha kotulerini hak ediyorsunuz.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Ömer Faruk Akkuş (1 yıl önce)
    Tebrikler Erhan Hocam. Başarılarınızın devamını dilerim.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Nasil da birbirinizi buluyorsunuz hemen.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Kenan (1 yıl önce)
    Her sakala ayrı bir tarak vuracaksın, siyaset tellalı- amigosu kasabalılarla yakın ilişki tesis edeceksin, onların cahil cesareti nedeniyle her yerde kendilerini öne atıp seni pazarlaması için onlara her türlü imkanı sağlayacaksın. Bu da her zaman çok geçerli bir yöntem. Akçadağlı Osman'a hayırlı uğurlu olsun.
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Sadece Akçadağlı Osmana değil, Akçadağlı Osman gibi nicelerine demek lazım.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet Turhan (1 yıl önce)
    Hala ırk, milliyet, hemşericilik ve etnisite virüsü den kurtulamadık.. Mikro milliyetçilik yapıyorsunuz. Önemli olan kabiliyet ve yönetim becerisi. Elâzığ'lı, Van'lı, Malatya’lı vs vs.. Ayıp şeyler bunlar ayıp.. Sizin gibi Malatyanın yüzakı bir haber sitesine yakışmıyor . Bu yazdığınız haber mantığına göre Diyarbakıra yada Elazığ'a Malatyalı bir müdür atansa övünerek haber yapmanızı ayıp mı sayacağız. Hepimiz bu vatanın evladlarıyız. Değerli ve önemli kişileri öğütmeyin. 21. Yüzyılda böyle şeylere takılmayalım. Zaten " Geçmişinin bile gerisinde kalmış bir milletiz." daha fazla hata yapma lüksümüz yok.. Saygı ve hürmetle selam ediyorum .
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Recep bey iyi mütevazi bir insan. Bu insanlara kamu yönetiminde ihtiyaç var.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Şahin (1 yıl önce)
    Hakkında tek bir şaibe olmayan, kaliteli kişiliği ve üst düzey mesleki kimliği olan, yüksek kariyerli, kendini ezdirmeyen- ezdirmeyecek olan Recep Bentli Beye, bizim kapasitesi belli, kasaba düzeyi siyaset ancak bu kadar dayanabildi. İşin özeti budur.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Malatya, Malatyam bulunmaz eşin,o bizim her zaman baş tacımız orada yaşasak da yaşamasakda her zaman aklımızda kalbimizde onu çok seviyoruz, çünkü çakma Malatyalı değiliz.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Duran Alagöz (1 yıl önce)
    Hepimiz bu vatanın bir parçasıyız şehir farketmeksizin. Değişim iyidir, yeni kan gerekli bazen. Recep beye hizmetleri için teşekkür ederiz. Erhan bey'e ise yeni görevinde başarılar. Rabbim utandırmasın.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Nedense bu vatan hepimizin şiarı sadece Malatya için geçerli.Hadi bakalım Elazığa bir Malatyalı yönetici atansın bak ne oluyor?
    %62
    %38
    Yanıtla
  • İsa (1 yıl önce)
    Malatyamıza kim daha faydalı olacak ise özelliklede liyakat sahibi kişilerin bu göreve getirilmesi herkesin menfaatinedir, Erhan hocada bu görevi layıkı ile yerine getirebilecek vizyona ve liyakata sahiptir, Hocamızın hakkında hayırlısı olur inşallah, ayrıca uzun süredir Malatya’ya başarılı hizmetlerde bulunan birinin kimliğinde nereli olduğunun çok da bir önemi yoktur…
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (1 yıl önce)
    Hemşericilik algısı yaratmaya gerek yok tatbiki hepimiz kardeşiz hepimiz müslümanız. Ama hakedene de hakkını teslimdeysek gerekir. RECEP MÜDÜR sağlıkta biz vizyon yarattı. Bir değer kattı.. kimliğiyle kişiliği ile.. herkese karşı tavrı ve duruşu netti.. eyvallah demedi.. BAŞHEKİM daha atanmış değil ismi geçiyormuş sadece olursa hayırlı olur inş.. siyasilerin birlik olması gerekirdi.. Böyle hocaları yöneticileri kaybetmemek gerekir. Herkes doktorluk yapabilir ama yöneticilik yapamaz..
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Murat Güngör (1 yıl önce)
    Malatya veya Elazığ farketmez. Kardeş şehirleriz Erhan beyi tebrik eder iyi mesailer dilerim.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Emrah (1 yıl önce)
    Siz rizeli vslere bakın Elazığ Adıyaman hepimiz kardeşiz Yeşilyurt belediye başkanı seçilmiş Adıyamanlı ne oluyor yani. Ayrıca tüm fırıncılar berberler baskilli bizim özümüz kültürümüz bir hayırlara vesile olsun inşallah
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Malatya da yaşayan taş taş üstüne koyan herkes Malatyalıdır. Malatyada 4 farklı hastanenin açılışını yaparak başhekimliğini yürüten bir kişi Malatyalı değilse kim Malatyalı...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • 4 hastahane hangisi
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Derman (1 yıl önce)
    Herşey in hayırlı sı olsun fakat gerçek olan şu var. Yeni başhekim lige atanmış sonra çok geçmeden müdürlüğü bu nasıl bir hız bu nasıl bir siyaset anlamak mümkün değildir. Belki zamanında başhekimliğide kabul etmeye bildirdi. Burda ne Recep Bentli nin nede Erhan Berk in suçu herşey siyasi kim nereli olursa olsun herkes işini yapsın
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Emsal (1 yıl önce)
    Cok kıymetli bir müdürü harcadılar sandıkta görüşürüz siz vekiller Cumhurbaşkanımızın düşmanımısınız icerdeki irlandalılarmısınız ? Sizin yüzünuzden Ak Partiye oy moy yok sadece Reis e oyum !!!
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Malatyalı vekilli varki Malatyalı Ya sahip çıksın
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Turgay ilaslan (1 yıl önce)
    Recep bey çok değerli bir insan inş gitmez siyasiler bu yanlıştan biran önce dönerler umarım
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Recep hoca çok değerli bir müdür.erhan bey kabadayı tavırlarıyla bağırıp çağıran bir yönetici.erhan bey Malatya için bir kayıp olur
    %54
    %46
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Elbette ki her devlet memuru Türk bayrağının dalgalandığı her yerde çalışmalıdır sorun burada değil, sorun Malatya'daki bürokratların çoğunun, komşu şehirlerin lobilerinin etkisinde olması ve bunların hemşehricilik yapmalarıdır. Misal: Malatya'daki müdürlerin çoğu Bingöl, Adıyaman ve Elazığlıdır. Sebebini herkes gayet iyi biliyor. Bir ara Elazığ Gençlik Spor Müdürlüğüne Malatyalı biri atanınca tepkileri görmüştük. Malatya'dan alınan Meteroloji Bölge Müdürlüğü tekrar Malatya'ya alınmak istenmiş kıyametler kopmuştu. Oysaki öncesinde zaten Malatya'daydı. Adıyaman'ın bir milletvekili Malatya'dan Nemrut'a gidenleri İsrail'den Mescid-i Aksa'ya gidenlere benzetmişti. Şimdi bu durumda hemşehricilik yapanalar değil de buna itiraz eden Malatyalılar mı suçlu oluyor?
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Sanem (1 yıl önce)
    Tebrik etmeyi ne zaman öğreneceksiniz acaba Tebrik ederim Erhan Bey
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Mhrbn (1 yıl önce)
    Erhan bey iyidir ne fark ediyor elazigli olmasi cok iyi bir insandir
    %51
    %49
    Yanıtla
  • Çınar B. (1 yıl önce)
    Nerde liyakatlı özverili çalışkan kıymetli ve gerçekten idarecilik anlamında bir bürokrat varsa üstünü çiziyorlar. Son onarsak Recep müdür.. adam yaşadığımız pandemiyi layığıla şeffaf bir şekilde aldığı doğru kararlarda en az kayıp ile yönetti.. seveni olur sevmeyeni olur müdür bey hakkını verdi doğruya doğru demek lazım yüzü ağ bir şekilde bıraktı. Recep müdür değil Malatya sağlık kaybetti herşeyden önce değerli bir hocasını.. Müdür beyi daha iyi yerlerde görmek isteriz.. makam mevki talep edilmez tevdi edilir. Herşey gelir geçer.. Talep etmeden geldi talep etmeden gitti.. Allah ondan razı olsun..
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Misafir (1 yıl önce)
    Uzun yıllardır malatya’ya hizmet veren sevgili doktorumuz Erhan berk hocamı gönülden destekliyorum insanları ayrıştırmayın baskılı doğumlu olması ve yatta baskılı olması bu memlekete hizmet etmeyeceği anlamına gelmiyor mevcut müdürün de ne yaptıkları ortada Erhan hoca mı bir kez daha tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Mrt (1 yıl önce)
    Kurum atamalarını yapan kişilere saygısızlık yapıp bir de yanında seçilmiş bir kişi üzerinden baskı yaratmak çok saçma. Atanmış kişilere saygı duyup daha fazla eleştiride bulunmadan, Malatyamız adına başarılar dileyelim.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Emrah (1 yıl önce)
    Haberlerinizi takip ediyorum Bilmiyorum ama Aysun hanımla ilgili probleminiz var ve o bizi ilgilendirmez ama bu adam şöyle demiş yok efendim bunu desteklemiş diye algı yaratmayın ha malatyalı olmuş ha elazığlı olmuş ne fark eder. Önemli olan bu millete hizmet etmeleri.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Malatya'nın çevresindeki il kökenliler, kendi memleketlerine göre çok ileride olan Malatya'daki kurumların başına, Malatya'nın memleket ve hemşeri bilincinden habersiz siyasilerinin yanı sıra, kendi illerinin siyasilerinin de desteğiyle getiriliyorlar. Elazığlı, Adıyamanlı, Bingöllü bürokratların atanmasının gerisinde bu yatıyor. Bunlar göreve başladıkları dairelerde hemşeriliklerini öne çıkararak, çevrelerine yakın isimleri dolduruyorlar. Malatya'nın insanı da kendi memleketinde garip kaldığı için şehri terkediyor. Başta Yeşilyurt Belediyesi, sonra Battalgazi Belediyesi, sonra Malatya Büyükşehir Belediyesine bakın. Baskilli Adıyamanlı dolu. 7 yıl görevde tutulan Bingöllü eski Milli Eğitim Müdürü, hemşericiliğin kralını yaptı. Kendi güçlerini oluşturup sonra da bizim muktedir olmayan siyasilerle seçim zamanı pazarlığa oturuyorlar. 20-30 binlik seçmen kalabalıklarıyla 500 bin seçmenli şehirde siyasete ağırlığını koyup pazarlık ediyorlar. Malatya'nın bürokrat atamalarında, siyasetinde artık bir gerçek var. Elazığlı, Adıyamanlı hatta Bingöllü siyasiler, Malatya milletvekillerinden daha çok etkili ve daha çok söz sahibi. Elazığ'da bir Malatyalı bürokrat var mı merak ediyorum, il müdürü ya da bölge müdürü ya da başhekim vs. Bir de aşağıda bir arkadaş Öznur Çalık'ın rektör olan kızkardeşini örnek vermiş. O tamamen farklı, hemşeri değil hısım akraba dayanışmasının kötü bir örneği ve Çalık bunun bedelini ödüyor, ödemeye devam edecek.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • turgut (1 yıl önce)
    malatyalı rektör haberlerine olumsuz yorum yazanlar gelip burada malatyalı bürokrat istiyoruz diyorlar. mesele malatyalı olmak değil, malatyaya hizmet edebilmek. ayrıca baskillilerin ciddi bir kısmı malatyada yaşıyor zaten. sen kalkıp da bu baskilli, bu çelikhanlı, bu muşlu diye ayırmaya başlarsan geriye bir avuç malatyalı kalır zaten.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • kaplan44 (1 yıl önce)
    çok merak ediyorum.malatyada kaç tane elazğlı müdür var...bide elazığda kaç tane malatyalı müdür var
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mert (1 yıl önce)
    Malatya'da Malatyalı müdür calisacaksa diğer illerdeki Malatyalı müdürler de görevden alınsin. Bu mantık lanet bir mantık. Baskilliyim Malatya'da doğdum büyüdüm. Baskilli olmak suç mu?
    %54
    %46
    Yanıtla
  • kaplan44 (1 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    iyi güzel haklısın elazğda niye hiç malatyalı müdür yok
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Liyakatli olduktan sonra Elazığ da da her yerde de Malatyalı müdür olsun
    %39
    %61
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Devlet memurları mutlaka kendi şehirlerinde görev yapacaklar diye bir madde yok.Devletin memuru ülkemizin her noktasında görev yapmalı.Malatyalı bir çok bürokrat başka şehirlerde görev yapıyor.70 li yıllardan kalan şu kasaba politikacısı kafasını artık bırakmamız lazım.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    tamam güzelde malatyalılar çalışsın. ancak malatya lı milletvekili ve kardeşlerinin malatyayı kurumları ne hale getirdikleri meydan da
    %69
    %31
    Yanıtla
  • özcan BALLI (1 yıl önce)
    Recep Müdür çok değerli biridir umarım gitmez...
    %53
    %47
    Yanıtla