SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düzeltmek Birinci Görevimiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:00:54
A- A+ PAYLAŞ

Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Malatya Şubesi, Genişletilmiş İş Yeri Temsilcileri toplantısını gerçekleştirdi.

Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Eğitimciler Birliği Sendikası Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Yalçın, “Biz sendikacılığı Türkiye'de değiştirmek, formatlamak üzere yola çıkmıştık. Türkiye'deki mevcut sendikacılık ne çalışan adına ne de bu millet adına herhangi bir şey üretmemişti. Darbelerin, vesayetin yandaşı, ırgatı ve oyundaşı haline gelmişti. Bu kirli fotoğrafı değiştirmek ve düzeltmek birinci görevimiz” dedi.

Yalçın, 320 bin sayısına ulaşmak için çalıştıklarını da belirterek, “İşçi sendikaları dahil, Türkiye'nin en büyük konfederasyonu olduk. Dünyada ilk beşe girebilecek en örgütlü kitle haline gelmiş olan bir topluluğun eğitim kolundaki neferleriyiz. 270 bin sayısı geride kaldı. 300 bine merdiven dayadık. 15 Mayıs'ta 320 bin sayısını oluşturmak için yola devam ediyoruz” diye konuştu.

Eğitimciler Birliği Sendikası Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, kötülük ve haksızlıkların karşısında olduklarını ifade ederek, “Kötülüklere ve haksızlıklara karşı fren, iyilikler ve hayır içinde motor olmaya devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız