SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya İle G.Saray'ın 6'ncı Randevusu

0
Güncellendi - 2019-04-24 19:34:33
E.Yeni Malatya İle G.Saray'ın 6'ncı Randevusu
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Evkur Yeni Malatyaspor, Perşembe akşamı 20.00'de Galatasaray ile Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kalan Evkur Yeni Malatyaspor, ilk maçta İstanbul'da 0-0 berabere kaldığı Galatasaray ile rövanş maçını Perşembe akşam sahasında oynayacak. Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini yenerek adını finale yazdırmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası'na 4.Tur'da dahil olan Evkur Yeni Malatyaspor, sırasıyla Kırklarelispor, Etimesgut Belediyespor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Göztepe'yi eleyerek, adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Evkur Yeni Malatyaspor, 2 Nisan'da İstanbul'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray ile 0-0 berabere kalmıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, bu akşam tarihlerinde 6'ncı kez karşı karşıya gelecek.

Süper Ligin iki sarı kırmızılı takımı daha önce 4'ü lig, 1'i ise kupa olmak üzere 5 karşılaşmada karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 2'sini Evkur Yeni Malatyaspor, 2'sini ise Galatasaray kazanırken, 1 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray ilk olarak geçtiğimiz sezon Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım bu sezon Süper Lig'de bir kez daha karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 2-0 üstün tamamladı. Sezonun ikinci yarısında 6 Nisan'da İstanbul'da oynanan karşılaşmayı ise Galatasaray 3-0 kazandı.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, 2 Nisan'da İstanbul'da Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşılaştı. Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İki takım son olarak Süper Ligin 27.haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelmiş ve mücadeleyi Galatasaray, 3-0 kazanmıştı.

RÖVANŞ MAÇINI ALPER ULUSOY YÖNETECEK

Evkur Yeni Malatyaspor, Perşembe akşam yarı final rövanş maçında Galatasaray ile 20.00'de Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı İzmir Bölgesi Süper Lig Hakemi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Alpaslan Dedeş ile Rize Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmada, Aydın Bölgesi Süper Lig Hakemi Bahattin Şimşek ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Rövanş maçında Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen VAR, Çanakkale Bölgesi Süper Lig Hakemi Ali Şansalan ise AVAR hakemi olarak görev yapacak.

EVKUR YENİ MALATYASPOR KUPAYI ÇOK ÖNEMSİYOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihinde ilk kez yarı finale kalma başarısını gösteren Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray'ı geçerek finale kalmak ve kupayı Malatya'ya getirmek istiyor.

Süper Lig'de 29.haftada Trabzonspor karşısına kadroda rotasyon yapan sarı kırmızılılar, 0-0 berabere kaldığı ilk karşılaşmanın rövanşında Galatasaray'ı sahasında yenerek, finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Galatasaray karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: kalede Farnolle, defans Mina-Murat Akça, sağ bek İssam Chebake, sol bek Bülent Cevahir, orta saha Murat Yıldırım-Donald-Aleksic-Guilherme-Adem, forvet Kamara.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Demir44 (4 yıl önce)
    #Haydi Malatya Tarihe adını yazdıracak kupa zaferi için Galatasaray engelini aşabilirsin... Bütün Malatya bugün birlik olmalı stadyum dolup taşmalı Belediye ek seferler yapmalı Malatya bugün stadda olmalı yer-gök Malatya diye inlemeli Esnaflar bugüne özel indirim yapmalı şehir bu coşkuyu yaşamalı Çiğköfteciler stad önünde çiğköfte dağıtmalı (acıyı yiyen daha çok bağırır )... Malatyalı büyük İşadamları ve Malatyaspor yönetimi bu maça özel futbolculara primler hediyeler vermeli Özellikle Yeni Camii nin ordaki tayfa maça yönlendirilmeli Maçtan önce aksam namazında dualar edilmeli. Evde Maç izleyen Elazığlıdır.. anonsları yapılmalı... ASLANLAR MALATYADA KÜKREYEMEZ... BATTALGAZİNİN TORUNLARI ZAFER İÇİN YÜREĞİNİ ORTAYA KOY... MAÇA GİT BUGÜN GİTMEZSEN NE ZAMAN GİDECEKSİN... # Haydi Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL CANTÜRK (4 yıl önce)
    YENMEK KOLAY YENİLMEK ZORDUR.. MALATYASPORUM KOLAY OLANI YAPACAKTIR...CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR...........
    0
    0
    Yanıtla
  • KOZLUCALI (4 yıl önce)
    IŞIMIZ ÇOK ZOR 1 GS GIBI BÜYÜK BIR TAKIM 2 HAKEMLER BAKIYORLAR MALATYA YENECEK YA KIRMIZI KART YA DA PENALTI TAKIMIN DIRENCINI KIRMAK IÇIN NE GEREKIYORSA YAPIYORLAR ESKIDE ALMANYA TÜRKIYE KARŞILASMASINDA KI OYUN ŞIMDI MALATYA VE BÜYÜK DEDIGIMIZ TAKIMLARDA AYNI OYUN OYNANIYOR FUTBOLDAN ÇOK KIRLI OYUN ÖN PILANDA YARIN ICIN YINEDE ÜMÜTLER KESILMEZ
    0
    0
    Yanıtla
  • KOZLUCALI arkadaşım yerinede bir tespit yapmışşsın söylediklerine kalıbımı basarım
    0
    0
    Yanıtla