SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Üzerinde Kara 'Bulut'lar..

0
Güncellendi - 2018-05-29 16:50:57
E.Yeni Malatya Üzerinde Kara 'Bulut'lar..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Kulüple 1 yıl saha sözleşmesi bulunan teknik direktör Erol Bulut'un, Süper Ligin Akdeniz ekibi Antalyaspor ile prensipte 3 yıllık anlaştığı iddiaları gündemde sıcaklığını korurken, Evkur Yeni Malatyaspor Bulut ile İstanbul'da bir araya geldi.

  Süper Lig'de ilk sezonunu geride bırakan Evkur Yeni Malatyaspor'da her sezon sonu olduğu gibi 2017-2018 sezonu sonrasında da teknik direktör krizi patlak verdi. Kulüple sözleşmesi bulunan teknik direktör Erol Bulut'yan ligin 33.haftasında İstanbul'da oynanan Galatasaray karşılaşması öncesi özellikle altyapıya yönelik hazırlanan 3 yıllık projenin sunumunu dinleyen yönetim, geçtiğimiz günlerde genç teknik adamla görüşme gerçekleştirmişti. İstanbul'da kulüp başkanı Adil Gevrek ile teknik direktör Erol Bulut arasında gerçekleştirilen görüşmenin olumlu sonuçlandığı ileri sürülürken, tablonun çok farklı olduğu ortaya çıktı.

  İlk görüşmenin ardından Almanya'ya giden Bulut'un Süper Lig ekibi Antalyaspor ile görüştüğü ve 3 yıllığına prensipte anlaştığı iddiaları ortaya atıldı. İddiaların yayıldığı zaman diliminde Almanya'dan Türkiye'ye dönüş yapan Bulut, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi ile İstanbul'da bir kez daha masaya oturdu. Görüşme devam ederken bu kez de Bulut'un biletinin kesildiği ileri sürüldü.

  Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de iyi bir sezonu geride bırakan Evkur Yeni Malatyaspor'da üst üste krizler yaşanırken, Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı,  Bulut'un Yeni Malatyaspor'la sözleşmesi bulunduğunu ve o tarihe kadar bir hamlede bulunmanın etik olmayacağını,  daha sonra yeniden bir araya gelinebileceğini ifade etti. Yaşanan gelişmeler kafaları karıştırırken, bu süreçte Evkur Yeni Malatyaspor'dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

  Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek'in teknik direktör Erol Bulut ile devam etmek istemediği iddia edilirken, netleşen bir durumun olmadığı öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün, Erol Bulut ile yollarını ayırması durumunda ise geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı çalıştıran ve Malatya'da 2-1 kaybettikleri karşılaşma sonrası takımdan gönderilen Igor Tudor ile temasa geçmeye hazırlandığı ileri sürüldü.

  Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetimle, teknik direktör Erol Bulut'un sözleşme süresi ile yıllık ücret konusunda anlaşamadıkları öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Huseyin (5 yıl önce)
    Erol bulut kalmalıki istıkrar sürsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (5 yıl önce)
    Yav allah aşkına futbol bilginiz yoksa bırakın bu işi bilen biri yapsın o adam kaçırılır mı siz nasıl yönetimsiniz adam ne diyorsa yapın o adam biliyor bu işi Erol bulut kalitesini belli etmiştir bundan iyisini bulamazsın Birde İgor Tudor u gönderen Erol bulut yerine İgor getiriliyor işte siz bu işi bu kadar biliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (5 yıl önce)
    erol hocanın istediği para çokta tudora vereceğiniz para erol hocanınkinden azmı olacak. bırakın bu işleri. turist gibi gezen teknik adamları getireceksiniz yazık olacak bu takıma. Erol hocayla devam edilmeli. tutamazsanız seneye fenerde gs de teknik adam olur bu adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Asilsiz haber,yorumlari ve,dedi, kodulara,yorum, Yapiyoruz,gidene,gule,gule,deriz,gelene,hos,gel, Diniz,deriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet karaaslan (5 yıl önce)
    Bu nasıl olaylar ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol gül (5 yıl önce)
    Erol bulut kalmalı ki şampiyonluk bile oynaroz ama herkesin parasını verinki oynasın oynasın slm ve saygıyla
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Kalkan (5 yıl önce)
    Malatyaspor yönetimi amacınız nedir ya yapmayın artık böyle saçmalıkları takımı küme düşmekten kurtarmış adama bu yapılırmı. Bu takım hoca konusunu çözmesi seneye düşecek ilk takım olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    kaybol bu takımdan git.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (5 yıl önce)
    Erol kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • keferdizli (5 yıl önce)
    bizde hamza hamzaoğlu'nu transfer edelim !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet4469 (5 yıl önce)
    Bu adamida kacirmayin allah askina hersene farkli bi hoca olmaz erol bulut gelecek vadeden bir adam lutfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Biri çıkıp adam gibi açıklama yapsın. Dıdısının dıdısı. Bu ne ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Malatyaya cok iyi uyum saglayan bir hocaydı oynattıgı oyunla hangi takımı calıştırırsa çalıstırsın küme düserme ihtimali yok gibi. Tam bizim takıma uygun bir hoca yönetimin kendi çıkarları için takıma böyle zarar vermesi bizi hazin sona götürecek gibi. Böyle bir yönetimin istifa etnesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen, katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılmıyorum.Daha ,klüple 1 yıllık anlaşması var.Sen kalk arkadan dolap çevir.Klüp yönetimide hatalı.Erol Bulut un şantajına boyun eğdi.Yani işin tadı kaçtı bir kere.
    0
    0
    Yanıtla