SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ebru'nun Hayali Gelinlik ve Düğünü İdi, Oldu

0
Güncellendi - 2018-08-22 02:32:31
Ebru'nun Hayali Gelinlik ve Düğünü İdi, Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yaşayan 27 yaşındaki down sendromlu Ebru Çakmak'ın, küçük yaşlardan beri kurduğu gelinlik giyme hayali Yeşilyurt Belediyesinin organize ettiği temsili düğünle gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçede ihtiyaç sahibi çocukların isteklerinin karşılandığı "Keşke" projesi kapsamında down sendromlu Ebru Çakmak'ın hayali için temsili düğün töreni düzenlendi.

Belediyenin sosyal tesisinde gerçekleşen düğünde, gelinlik giyen Çakmak, davul eşliğinde yakınlarıyla dans etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, temsili düğün töreninde yaptığı konuşmada, sosyal belediyeciliği önemsediklerini belirtti.

Sosyal belediyecilik kapsamında sürdürdükleri "Keşke" projesi kapsamında birçok çocuğun hayalini gerçekleştirdiklerini anlatan Çınar, "Ebru Çakmak'ın babası Nurettin, çocuğunun en büyük hayalini gerçekleştirmek için bize başvurdu. Biz de belediye olarak 'Keşke' projesi kapsamında Çakmak kızımızın halini gerçekleştirerek, mutluluğuna ortak olmak istedik" ifadesini kullandı.

Çınar, proje kapsamında çocukların masumane talepleri ilettiğini, kendilerinin de bu talepleri eksiksiz yerine getirdiklerini kaydetti.

Anne Hatice Çakmak ise kızı için düğün düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Düğünde duygulandığını dile getiren Çakmak, "Düğünlerde gelin görünce ağlardı, nişanlarda yüzük takılınca ağlardı. Kızım gelinlik giymeyi hayal ediyordu, bugün gerçekleşti. Mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

Baba Nurettin Çakmak ise kızlarının hayalini gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a teşekkür etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kadir (5 yıl önce)
    ne güzel....her zaman mutlu olsun ...her zaman
    0
    0
    Yanıtla