SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Atama

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Atama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine aynı yerde yaklaşık 4 yıldan beri başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu atandı.

Doç.Dr. Serdar Deniz'in 1 Temmuz 2022'de istifasıyla boşalan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine Sağlık Bakanlığına sunulan başhekim adayları arasında yaklaşık 7 aylık sürede herhangi bir atama yapılmamıştı.

Sağlık Bakanlığı 2018 yılında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcılığı görevini yürüten ve aynı zamanda Malatya Turgut Özal Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu’nu başhekim olarak atadı.

-Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu 
1984 yılında Malatya’da doğdu. 2009 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. ihtisas eğitimini 2015 yılında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Pediyatri Anabilim Dalında tamamladı. 2018 yılında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcılığı görevine başladı. 2020 yılında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Pediatri Anabilim Dalına Dr. Öğretim Üyesi olarak atandı. İngilizce bilen Sinanoğlu, evli ve iki çocuk babası.

Yeni başhekim, ANAP eski il başkanlarından olan, AKP'den de İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Rıza Sinanoğlu'nun oğlu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • fBAY (1 yıl önce)
    Öncelikle hayırlı olsun.İnşallah görev ve sorumlulugunu hakkıyle yerine getirir.beklentileri boşa çıkarmaz.evet hastanelerimizde temizlik, işleyiş, idare ve kişisel diyaloglar içler acısı bir durumda,çok güzel hastanelerimiz olabilir lakin içindeki işleyişi yönetemeyince hiç bir kıymet i harbiyesi kalmıyor.malatyahaberin bu haber yorumlarına bile bakılırsa dikkate alınırsa sayın sinanoglu çok bişey yapmasına gerek kalmıcak gıbi.tekrar hayırlı olsun ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Çocuk acil pislik yuvası. Sedyelere gidin bir bakın. Eski SSK görüntüsü var sanki... Bunlardan olmaz çünkü çalışma azmi ve liyakat yok....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Acile gittiniz yanınızda sizinle ilgilenecek tahlile röntgene götürecek bir yakınınız yoksa ortada kalırsınız hastaya göre doktor sayısı az, şunu anlamış değilim özel hastane çalışanlarından gördüğümüz hasta hastahane çalışanları arası insani ilişkileri maalesef devlet hastanelerinde goremiyoruz öncelikle bunu düzeltmemiz gerekir.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Akbaba (1 yıl önce)
    Yemekler berbat tuvaletler idrar kokuyor vede muayene olmak zor
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Emirza (1 yıl önce)
    Selçuk bey kardeşim, yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim yardımcın olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Sayın hocam öncelikle hayırlı olsun inşallah. sizden ricamız hastanemizde yapılan veya yapılması gereken tüm hizmetleri idari sorumluları dinleyerek değilde birebir kendiniz alanda takip etmenizdir. Çünkü şimdiye kadar hep böyle oldu ve hastanemiz her yönüyle hep geriledi işini görevini layıkıyla yapan tüm idareci memur isçi den Allah razı ve yardımcısı olsun yapmayanida Allah ıslah etsin diyorum tekrardan hayırlı olsun kolay gelsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Trtarik (1 yıl önce)
    Hocamdan tek isteğimiz personellere kulak tikamamasi. İdarenin her söylediğine inanması. Adaletli olması ve davranmasidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hayrettin doğan. (1 yıl önce)
    Hocam yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun.rabbim utandırmasın tecrübeniz ve bilgi birikiminizle bu işin üstesinden geleceğinize tüm kalbimizle inanıyoruz muafakatiyetler dilerim.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • yavuz görgün (1 yıl önce)
    hayırlı uğurlu olsun memleketimize. Selçuk hoca dürüst, çalışkan, çok kaliteli bir insandır. malatyamız için bir değerdir.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • mevlüt (1 yıl önce)
    ALLAH hayırlı uğurlu etsin muhammed hocam bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum ve malatyaya iyi hizmetler yapacak tır allah yardımcısı olsun
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Dr.Narkoz (1 yıl önce)
    Yerinde ve güzel bir atama oldu.Muvaffakiyetler dilerim.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Hocamı tebrik ediyorum, görevini layıkıyla yapacağına inanıyorum, bir vatandaş olarak kendisinden ricam eski dönem başhekim yardımcıları, görev yorgunu müdür ve müdür yardımcılarını değişerek yeni bir enerji yeni bir heyecan getirmesi yoksa değişen hiçbirşey olmuyor, olmayacak..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • murat (1 yıl önce)
    Malatya'lı isimli yorumcunun yazdıklarına sonuna kadar katılıyırum. Özellikle çocuk acil berbat,leş,pislik,pis koku,kusmuk,kantin tarafı(bekleme salonu) oturulacak sandelyeler berbat,içeride gezen kediler,ortalıkta tam alınmamış kusmuk kalıntıları daha anlatayımmı?anlatırken bile çocuk acil gözlerimin önüne geliyor ve iğrenerek,tiksinerek görevlerini yapmayanlara hakkımı helal etmiyorum. İnşallah göreve gelen yeni yönetim malatyahabere bakayım benim atamam ile ilgili haber varmı diye bakar ve haberi okurken bu yorumuda görür ve Allah rızası için başta çocuk acil ve yetişkin acilin temizliğiyle ilgili göreve başlar başlamaz bir çözüm bulur.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Nezaket (1 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyanın sağlığının bu halde olmasının tek sebebi Bülent Tüfenkçi dir.Bu arkadaş Çocuk Hastanesinin sorumlu Başhekimiydi yıllarca.Güzelim hastaneyi yönetemedi. Devletimiz para harcıyor vatandaşı faydalansın diye en iyisini yapıyor, Bülent bey kendi keyfine yaptırdığı atamalarla Malatyamızın tüm hastanelerini sağlık kabini haline getirdi.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Allah hayırlı uğurlu etsin
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyaningaysısı (1 yıl önce)
    Erhan berk emellerine ulasmis normalde Eğitim arastirma hastanelerinde Doç. Olma zorunluluğu var ama aylarca uğraşıp nasil çözdulerse helal olsun. Selçuk ağabey iyi insan ama yıllarca cocuk hastanesinde sorumlu başhekim yardimcisiydi Eee cocuk acilin hali ortada millet goruyo yeni tertemiz cocuk hastanesinin yönetim tarzını. Birde yazık Selçuk abe Keşke sende Erhan berkin maşası olmasaydın bu adamlaşma Erhan berk kafilesi hep devam etmicek hatta bu kafayla vakitte daralmaya. Hayirli uğurlu olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Başhekimler acaba hastanelerde ne görevi yapıyorlar denetleme yok temizlik yok aciller vs önleri pislikten çöpten geçilmiyor çevre düzenlemesi sıfır odalarında oturup imza atıyorlar çay içiyorlar inşaallah bundan sonra böyle olmaz!!!
    %83
    %17
    Yanıtla
  • tabi işe ihtiyacı olan işini hakkıyla yapanları almazlarsa işe. heryer pislik olur. temizlikçilerin bazısı müdür gibi dolanır ortalıkta...
    %92
    %8
    Yanıtla