SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ekim Ayında 238 Firari Yakalandı, 97'si Tutuklandı

Ekim Ayında 238 Firari Yakalandı, 97'si Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geçtiğimiz Ekim ayında haklarında  yakalama kararı bulunan 238 kişinin polis ekiplerince yakalandığı ve bunlardan tutuklanan 97 kişinin cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından 2022 Ekim ayı içerisinde Malatya genelinde çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan toplam 238 şahıs yakalandı.

Yakalanan firari şüpheliler arasında  Silahla Yağma suçundan 37 yıl 4 ay, Gece Vakti Yağma suçundan 20 yıl 1 ay, Silahla Tehdit suçundan 17 yıl 4 ay, Dolandırıcılık suçundan 16 yıl 11 ay 10 gün, Hırsızlık suçundan 15 yıl, Nitelikli Dolandırıcılık suçundan 12 yıl 4 ay  kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerinde yer aldığı bildirildi.

Şüphelilerden 97 kişinin haklarında tutuklama kararı verilerek cezaevine gönderildiği kaydedildi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız