SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ'da Adaylığını Açıkladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Meclisi'nin AKP'li başkan vekili Op.Dr. Mehmet Şehitoğlu, memleketi olan Elazığ'dan milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Malatya'da 1990'lı yıllardan itibaren Mücelli Sağlık Ocağı, Turgut Özal Tıp Merkezi, Beydağı Devlet Hastanesi (eski SSK)'nde genel cerrah olarak görev yapan, 2 dönem Malatya Tabip Odası başkanlığı görevinde bulunan, Mart 2009'da AKP'den Malatya Belediye Meclis Üyeliği'ne seçilen ve meclisin de başkan vekili olan, halen özel bir hastanede görev yapan Şehitoğlu'nun, memleketi olan Elazığ'dan adaylığını açıklamasına ilişkin haber, yerel el-aziz.com haber sitesinde şöyle yeraldı:

"Geçtiğimiz günlerde yazılı bir açıklamayla AKP'den aday adaylığını açıklayan Malatya Belediye Başkan Vekili hemşerimiz Op. Dr. Mehmet Şehitoğlu bu kez basının karşısına bizzat geçerek aday adaylığını duyurdu.

İstasyon Caddesi’nde bulunan Orjin Lokantası’nda kahvaltılı düzenlenen basın toplantısına medya kuruluşu sahipleri, Şehitoğlu’na destek veren iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saat 10’da düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Mehmet Şehitoğlu: “Her daim yakından ilgilendiğim, gidip geldiğim memleketime artık bütün mesaimle hizmet etmek için AK Parti’den aday adaylığımı açıklıyorum. Elazığımıza hayırlı olur inşallah” dedi.

Şehitoğlu’nun açıklamasının tam metni şöyle:

Uzun yıllardan beri insana ve topluma hizmet eden bir mesleğin içinde bulunmaktayım. Bu vesileyle insanlarla iç içe oldum. İnsanlara ve topluma hizmet etmekten hep zevk aldım. Bu itibarla yaptığım kişisel hizmetleri yeterli görmeyip sivil toplum kuruluşları bünyesinde aktif görevler alarak hizmete devam ettim. Bunun sonucunda iki dönem sivil toplum kuruluşları başkanlığı yaptım. Başında bulunduğum kurumun haklarını her platformda hakkıyla savundum.

Bulunduğum şehirde insanlara hizmet etmenin yollarını aramaya devam ettim. Siyaset yoluyla toplumun diğer kesimlerine de hizmet edebileceğimi düşündüm. Bu vesileyle yerel yönetici oldum. Bulunduğum şehrin yaşanabilir bir şehir olması için çaba içinde oldum. Kısa süre içinde başarılı sonuçlara ulaştık.

Siyasetin yerelde başladığını biliyorum. Bu vesileyle kalkınma da yerelde başlar. Yerel siyasette, yerel yönetimlerde bilgi ve tecrübesini geliştirenlerin ulusal siyasette ve merkezi yönetime katkısı büyük önem taşıyor.

Bütün bunların sonucunda edinmiş olduğum bilgi, birikim ve tecrübelerimi memleketim olan Elazığ için ve Elazığ’da yaşayan tüm insanlar için fiiliyata dökmek amacıyla önceki görevimden ayrılarak sizlere hizmet etmek için buradayım.
Elazığ ve dolayısıyla Türkiye için hizmete ben de varım. Bu vesileyle buradayım. Memleketime bir vefa borcunu ödemek üzere bu hizmet yarışında ben de varım.

Şimdiye kadar yüz binlerce hastaya hekimlik hizmeti verdim. On binlerce hastanın derdine cerrah olarak çare olmaya çalıştım. İnsanların yaralarına neşterle müdahale ettim. Bundan böyle toplumsal yaralara, memleketimin kök salmış yaralarına bir hekimin, bir cerrahın dikkat, özen ve özverisiyle neşter vurmak için bu göreve talip oldum. Memleketimin sorunlarını siyaset yoluyla çözmek için buradayım.

Bu vesileyle 2011 genel seçimlerinde AK Partiden Elazığ millet vekili aday adayı olduğumu, saygıdeğer hemşerilerimin bu vekaleti bana tevdi ederlerse bundan böyle yaşanabilir bir Elazığ, gelişmiş ve emin adımlarla uygarlık yolunda ilerleyen bir Türkiye için aydınlık yarınları hep birlikte oluşturacağımız bir dünya için çalışacağımı tüm halkımıza saygıyla arz ediyorum…

Basın açıklamasının ardından Şehitoğlu kalabalıkla bir süre sohbet ederek Elazığ’ın sorunlarıyla yakından ilgileneceğini bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını ifade etti. Tüm dünyada müzminleşmiş sorun olan işsizlikle şahsi olarak mücadele edemeyeceğinin söyleyen Op. Dr. Mehmet Şehitoğlu “bunun için de partim ile her türlü projenin içinde yer alacağım” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız