SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Enes K.Maraş Ekibi İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2016-12-24 01:36:56
Enes K.Maraş Ekibi İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından İnönü Üniversitesispor’da forma giyen stoper Enes Filiz, aynı grupta mücadele eden 1920 Maraş Spor ile anlaştı.

BAL Ligi 2. Grup’ta şampiyonluk iddiası bulunan ve sezon başında iyi bir kadro kuran 1920 Maraş Spor, İnönü Üniversitesispor’un savunma hattındaki en önemli futbolcusu Enes Filiz’i kadrosuna kattı.

Ligin ilk yarısında İnönü Üniversitesispor’un formasını giyen Enes Filiz, bütün karşılaşmalarda ilk 11’de sahaya çıktı. 12 karşılaşmada 1080 dakika görev alan Filiz, 1 gol kaydetti. Filiz, 12 karşılaşmada 3 sarı kart gördü.

Enes Filiz, 2013-2014 sezonunda Fatih Karagümrük, 2014-2015 sezonunda Kemer Tekirovaspor, 2014-2015 sezonunda Halide Edip Adıvar Spor Kulübü, 2015-2016 sezonunda da Beylerbeyi’nin formalarını giymişti.

21 yaşındaki genç oyuncu futbola Malatyaspor altyapısında başladı. Evkur Yeni Malatyaspor’da forma giyen ve daha sonra Mersin İdmanyurdu’na transfer olan Filiz, profesyonelliğe Fatih Karagümrük’te geçiş yapmıştı.

İnönü Üniversitesispor kulübü teknik sorumlusu Murat Kurt, “Enes Filiz bize büyük katkı sağladı. Kendisini verme taraftarı değildik ama çok iyi bir teklif geldi. Sporcumuz, 1920 Maraş Spor ile anlaştı. Kendisine, kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Çağrı Kürşad Karakuş (7 yıl önce)
    Bari verecektiniz Yeşilyurtspora verseydiniz yazık bu Malatyaya ki kendi şehrindeki takımlar çıkmasın diye herşeyi yapar
    0
    0
    Yanıtla