SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ereğli'deki Malatyalılar Buluştu

0
Güncellendi - 2017-04-26 23:56:55
Ereğli'deki Malatyalılar Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşayan Malatyalılar düzenledikleri gecede bir araya geldi. Geceye katılan Malatyalılar kendi yörelerine özgü yemekler yiyip, Malatya yöresine ait türküleri dinledi.

Zonguldak ve ilçelerinde yaşayan Malatyalılar Kdz. Ereğli’de düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik’ gecesinde bir araya geldi. Organizasyonu yapan Nadir Günata, amaçlarının hemşerilerini bir araya getirip tanışıp kaynaşmak aynı zamanda kültürlerini yaşatmak olduğunu söyledi.

Günata gecede yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

" Geleneksel olarak düzenlediğimiz Malatyalıların Birlik ve Beraberlik gecesine teşriflerinizden dolayı şahsım ve tertip komitesi adına teşekkür ederim. Böyle bir geceyi tertip etmek için Ereğli' de ki hemşerilerimizin yoğun bir isteği oldu. Takriben bir aylık bir hazırlık döneminden sonra nihayet karşınızdayız. Bu geceyi en güzel şekilde geçirmeniz için elimizden gelen çabayı gösterdik. Bir kusurumuz olursa şimdiden af ola. Malatya misafirperverliktir. Malatya sevgidir.”

Gecede davetlilere Malatya yöresine özgü Tereyağlı ekmek, içli köfte, analı kızlı yemekler ikram edilirken, Malatya türküleri dinletildi. Davetliler ayrıca kendilerini tanıttı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • cihan (6 yıl önce)
    emeği geçen tüm, kdz ereğlide yaşayan hemşerilerimize teşekkür ederiz. malatya haber de gecemizi yayın ladığı için teşekkür ler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mevlut (6 yıl önce)
    Emeği geçen herkese teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla