SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren Antrenmana Başlayacak

0
Güncellendi - 2017-11-06 15:55:11
Eren Antrenmana Başlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da sakat futbolcuların takımla çalışmalara başlayacağı müjdesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Sarı kırmızılılarda Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike’nin ardından orta saha oyuncusu Aytaç Kara, sol bek Rahman Buğra Çağıran ve forvet oyuncusu Eren Tozlu sakatlanmış, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir maçının kadrosunda yer almamıştı.

EREN TOZLU’DAN SEVİNDİRİCİ HABER

Sol dizinden sakatlanan Eren Tozlu, İstanbul’da gerçekleştirilen tedavi sonrası Malatya’ya döndü.

Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyen golcü futbolcunun sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, “Sol dizinde tespit edilen zorlanma nedeni ile kısa süreli tedaviye alınan oyuncumuz Eren Tozlu, sağlık ekiplerimiz tarafından yapılan kontroller sonucunda takımla birlikte çalışabilecek” denildi.

AZUBUİKE VE AYTAÇ DÖNÜYOR

Evkur Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncuları Okechukwu Godson Azubuile ile Aytaç Kara’nın art arda sakatlanmaları camiada şok etkisi yarattı.

Azubuike, Gençlerbirliği karşılaşması öncesi takımdan ayrı düz koşulara başlarken, Nijeryalı oyuncunun tam hazır hale gelmemesi nedeniyle teknik heyet, Medipol Başakşehir karşılaşmasında da bu oyuncuyu kadroya almadı.

Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan ve İstanbul’da geçirdiği operasyon sonrası yoğun bir tedavi programından geçen Aytaç Kara’da Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir karşılaşmalarında forma giyemedi.

Teknik direktör Erol Bulut, lige milli maçlar nedeniyle verilen arada Azubuike ile Aytaç Kara’nın takıma dönmesini beklediklerini ifade etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız