SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren'in Hakkını Helal Etmediği 'Bir Kişi' Kim?

0
Güncellendi - 2020-08-19 06:23:57
Eren'in Hakkını Helal Etmediği 'Bir Kişi' Kim?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un formasını 4 yıl giyen, takım kaptanlığı yapan ve sözleşmesi sona eren, tekrar anlaşma yapılacağı sözüne rağmen sözleşmesi yenilenmeyen Eren Tozlu'nun, sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında "Hakkım varsa bir kişi hariç helaldir" diye kastettiği kişinin, Kulüp Başkanı Adil Gevrek olduğu belirtiliyor.

Yeni Malatyaspor'a 2016- 2017 sezonunun başında Mersin İdmanyurdu'ndan transfer edilen forvet oyuncusu 30 yaşındaki Eren Tozlu, geçtiğimiz sezonun devre arasında ağır bir sakatlık ve ameliyat geçirmiş, sezon sonuna doğru antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Sözleşmesi 30 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla biten Eren Tozlu, sosyal medya hesabından Yeni Malatyaspor camiasına yayınladığı mesajda, “4 yıldır formasını terlettiğim, şampiyonluk yaşayıp kaptanlığını yaptığım Yeni Malatyaspor’dan bu şekilde ayrıldığım için üzgünüm. Söylenecek çok şey var ama şimdi zamanı değil. En ihtiyacım olan anlarda bana verdikleri güç ve destek için Büyük Yeni Malatyaspor taraftarına teşekkür ederim. Hakkım varsa bir kişi hariç helaldir. Hoşcakalın” demişti.

Eren Tozlu'nun bu mesajının ardından, hakkını helal etmediği tek kişinin kim olduğu merak edilirken, futbolcunun yakın çevresi bu kişinin Adil Gevrek olduğu değerlendirmesini yaptı. Geçtiğimiz sezonun sona ermesinin ardından, Eren Tozlu'ya sözleşmesinin yenileneceği sözünü verdiği belirtilen Adil Gevrek'in, daha sonra bir aracı vasıtasıyla, yeni sezonda kadroda olmayacağı mesajını ilettiği, ardından telefonlarına çıkmadığı, tecrübeli futbolcunun, bu davranışından dolayı Gevrek'e tepkili olduğu ifade edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

GÖRSEL: Eren Tozlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Yunus (3 yıl önce)
    Söz verip yerine getirmezsen Hele birde başkan olupta söz Verirsen Hemde adında Adil ama sen adil değilsen hem de gevrek olursan böyle olur. Eren gibi delikanlı çocukların sinirini bozmayın oturduğunuz yerin değerini veremiyorsannız kalkın oradan Şerefli iseniz eğer
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (3 yıl önce)
    Eren Tozlu Allah rızası için mi futbol oynamış. .Yaptığın işin ücretini almıştır. ..Almamışsa menajeri federasyona baş vurmuştur. Varmı ligde kulübünden ayrılırken hethanhibir konuşan futbolcu...böyle bi deklarasyon atan yayınlayan varmı. .amator ruhlu futbolcuları profesyonel takımlarda tutarsanız daha doğrusu alt lig futbolcularını üst ligde oynatirsaniz malum sonuç böyle olur....Sözleşmen bitmiş istediğin takımla görüşme hakkın var...ekstra bi futbolcu olsan sözleşmenin bitmeden bi başka takımla on sözleşme yapardın. ..o zamanda aynı açıklamayı yaparmiydin.yetenekte yok karakterde yok senin gibi gitmesi gereken baya futbolcu var... tff karnende süper ligde var...2 ligde devreye adam sonunda geç kalmadan takım bul...hatayikendinde ara futbolcunun ayağı kırılır sakatlanır cekmeydi kopmaydi esnemeydi krampti hepsi fahri kayahan kaynaklı sakatlıklardir.Eren tozlu yada başka bi futbolcu ne kulübün ne hocanın nede başkanın üstündedir. Adamlığınızi gidin 5 0 lik bandırma maçında arayın. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın empati, Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum.Malatya'da Eren'e gerekenden fazla kredi tanınmıştır. Bu kadar çok kredi tanılıncada herşeyi soylemeyi kendisine hak görüyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (3 yıl önce)
    Adil gevret istifa diyenlerin hepsi elaziglisporlu kisiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (3 yıl önce)
    adil gevrek istifa diyenlerin çoğu elaziğlıspor lu arkadaşlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Eren in ki iki gibi arasındaki bişey O iki gibi arasında negecti bilmiyoruz Siz neden tepki gudtariyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Olan biten iş içiin fazla lafa gerek yok kapatın gitsin..................uzatmayın.....
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (3 yıl önce)
    Ayrılma normal.Ama çağırıp konusmamak acizlik.Emek vermiştir. Parasını almıştır. Dostça ayrilmak varken kendimize düşman kazanıyoruz. Besiktastan bize gelen FERRUH ERGIN 40 yil olmus gideli halen Malatya ile diyalogları super.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    tamamda sözleşmen bitmiş allah işini gücünü rast getirsin imalı imalı konuşmanın anlamı yok bu iş hatır gönülle olmuyor geçtiğimiz sezon gördük yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Ne hakkın var da helal etmiyorsun? 2. LİG TOPÇUSU.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms06 (3 yıl önce)
    Tamam sağol verdiğin emekler için.Ama zamanı gelince gitmesini de bileceksin.Bu iş de duygusallığa yer olmaz.Tskimin çoğu gitti ki doğrusu da bu.Ama giderken de böyle ergen tribi atarak gitmek de hiç olmamış Eren bey ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaddo (3 yıl önce)
    Ağzın bal yesin gardaş ne iyi söyledin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (3 yıl önce)
    Hak ve hukukun bu dünyaya ait bir kavram olduğunu sananlar mahşeri kübrada hesap vereceklerini unutmasınlar Eren kardeşim yolun açık başarıların daim olsun İNŞALLAH.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    Eren kardeş işin rast gelsin güle güle Allah yolunu açık etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Hiç kimse etmiyor zaten olan haklarını. Malatya şehrine, bu halka bu kadar büyük gerginlik ve üzüntü yaşatmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Kimse sezon başladıktan sonra neden bu türbinler boş kalıyor diye sormasın sayın(!) yönetimden..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    süper lig kadrosu için yetersiz 4 yıl oynadı ama ilk yıl hariç pek faydası olmadı, giderkende trip atıyor, giresun maçında oynamamak için kasıtlı kırmızı kart gördü takımı sabote etti, profesyonellikte böyle birşey varmı eren tozlu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeybek (3 yıl önce)
    Sanmıyorum. Direk kendisi söylese iyi olur.Kimse zan altında kalmaz. Ama Er tv de Sportif yorumcusu Adil Kınık bir hafta sonra belki açıklar. Spor saatinde mevzu olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    Elinden geleni formanın hakkını formayı terden ıslatan ender futbolculardan biriydi Malatyasporda. o sebepten gönderildi ise Üzüldüm gitmesine, sevmeyeni varsa bile seveni daha çoktu Erenin. Yolun Açık olsun kaptan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Yatarak zengin oldun kaç maçın var o kadar yılda adil abin paraları kaybetti sizede para kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat44 (3 yıl önce)
    Kim olduğu çok mu önemli şimdi tek sorunumuz bu şahsın kim olduğu mu?Eren gibi amatör bir futbolcuyu yıllarca sırtımızda taşıdığımız yetmezmiş gibi bir de gidişıne mi üzülelim.Sayın editör lütfen boş konularla Malatyasporumuzu meşgul etmeyin.Çünkü bu tür konularla uğraşacak zaman ve zeminimiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    Başkandır kim olacak o göndermezse gitmezdi yani adam diyor bunca emeğim var sahip çıkmadı kusura bakma erencigim tribünde malatya yenilirken keyfin hiç bozulmadan düşme hattında ki takımına gram üzülmedin emek verdiysen hakkını aldın babanın yeri değil sizin gibilere bakıp hatır gönül işiyle malatya küme düşmeye tekrar aday edilemez
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Alın işte 2 farkli zıt kişilik örneği ....biri eren, diğeri gevrek...soyadlarda mesaj veriyor sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Adil Gevrek'i hiç kimse istemiyor. Adil Gevrek İstifa etmelidir. Malatyaspora en büyük yük Adil Gevrek'tir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)Malatya44 isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırdır siz mi gececeksiniz.Yeter artık baydiniz...
    0
    0
    Yanıtla