SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren'den İmalı Veda.. 'Bir Kişi Hariç Hakkım Helal'

0
Güncellendi - 2020-08-17 09:32:10
Eren'den İmalı Veda.. 'Bir Kişi Hariç Hakkım Helal'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesi geçtiğimiz sezon sonunda bitem forvet oyuncusu Eren Tozlu, Malatya'ya veda ettiği sosyal medya hesabındaki paylaşımında, '1 kişi hariç' herkese hakkını helal ederken, helalleşmediği kişinin kim olduğu merak ediliyor.

Yeni Malatyaspor'a, 2016- 2017 sezonunda Mersin İdmanyurdu'ndan transfer edilen, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında geçirdiği ağır sakatlık ve ameliyatın ardından ikinci yarıda forma giyemeyen, sözleşmesi de 30 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla sona eren Eren Tozlu'nun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"4 yıldır formasını terlettiğim, şampiyonluk yaşayıp kaptanlığını yaptığım Yeni Malatyaspor'dan bu şekilde ayrıldığım için üzgünüm. Söylenecek çok şey var ama şimdi zamanı değil. En ihtiyacım olan anlarda bana verdikleri güç ve destek için Büyük Yeni Malatyaspor taraftarına teşekkür ederim. Hakkım varsa bir kişi hariç helaldir. Hoşcakalın"

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Miso (3 yıl önce)
    Delikanlı adamsın. Eren Tozlu kardes. Ayrılmana çok üzüldüm. Bu takımda kalmalı idin. Hangi akıl mantık seninle anlaşmadı. Anlamak çok zor. Allah iyilerin yanındadır. Malatyalılar seni çok sevdi. Malatyalıların verdiği enerji seni başarıya götürecek. Buna inan. Yolun da bahtın da acık olsun güzel insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ekmekçi (3 yıl önce)
    Eren pandemi döneminde çok çalıştı formu gayet iyi yollayın umut bulutu kalsın eren inanın sahada buruksalar eren takımı sırtlar gol makinası gibi atar görülmemiş bonservis bedeli ile fenere Galatasaray a satardınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (3 yıl önce)
    Böylesine mücadeleci,karakter sahibi adamlarla ilgilenmeyenler,göndermekte zorlandıkları elinde kaldıkları M.Akçaya büyük teveccüh gösterip tekrar almaları ,akla ve mantığa büyük bir hakarettir.Belliki Yönetim hatalarından bayağı ders almışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (3 yıl önce)
    Güzel insan Mevlam yâr ve yardımcın olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Allah işini gücünü rast getirsin. Senin kıymetini bilmeyenler utansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Murat Akça ile anlaşılıyorsa Eren Tozlu hayli hayli kalmalıydı. En azından yedek golcü olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Darısı Murat Yıldırım, Ahmet Ildiz ve Rahman Buğra’nın başına inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (3 yıl önce)
    Eren malatyaspor da oynayan gelmiş geçmiş futbolcuların içinde en karakterlisidir.yedekte kalsa bile hiç bir zaman küsmemiş ve sorun çıkarmamıştır. Malatyalıdan daha çok malatya lı olmuştur Yüreği büyük insan yolun açık olsun. Seni özleyeceğim..Kim sana yanlış yapmışsa yazıklar olsun..çok duygulandım..içim çığ etti..
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Eren Tozlu malatyaspor da kendini boşuna bekletti..onun yerine ptt 1.ligde liderlige oynayan takimlarda oynasaydi..hem futbolunu oynardi adam gibi..hem daha populer olurdu...malatyada hep kenarda sönuk kaldi...belkide malatyayi sevdigindendir..Allah razi olsun kendinden
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Takıma emeği geçmiş,bazıları gibi sırıtmayan,elinden geleni gücü yettiğince yapan adam gibi adam.Allah işini gücünü rast getirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Bence Eren takımda kalmalıydı.Değerli bir oyuncuydu.Takımın zor zamanlarında çıkıp aslanlar gibi mücadele ediyordu. İşin rast gelsin yiğidim.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Giden teknik adamlarda aynı adamı söylüyorlardı,bir numaralı kuyu kazıcı şimdiki duruma bakınca anlarsınız..................................
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (3 yıl önce)
    Takımı süper lige çıkaran karakterli oyunculardan birisi. Gitmese daha iyi olurdu ama yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Bu taraftar seni unutmayacak yiğit ADAM. Yolun açık olsun.?
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Eren kardeşim karakterin ve efendiliğin ile her zaman bu taraftarın zihninde ve gönlünde olacağın kesin.Lakin sırf sana demiyorum üstü kapalı verilen imalı mesajlar bizleri realiteden,gerçeklikten uzaklaştırır.Toplumu germeden başka bir işe yaramaz keşke isim vererek versek bu mesaları kitlelelere.Yolun açık olsun güzel insan..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    O 1 kişi kim diye merak edileceğine. Acaba o 1 kişi ben miyim diye merak edilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Eren.yenimalatya.spora.cok.hizmetin.emegin.gecti. Hakimizi.helal.ediyoruz.seni.hic.bir.zaman.unutmayacagiz.kaptan.gule.gule
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (3 yıl önce)
    eren sen gönlümüzün kaptanısın tekrar geleceksin sana yapılan haksızlıkdı ve adam gibi adamdın
    0
    0
    Yanıtla