SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek: "Erol Bulut Hoca İle Anlaştık"

0
Güncellendi - 2017-09-27 01:43:06
Gevrek:
A- A+ PAYLAŞ

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Süper Lig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erol Bulut’u takımın başına getirdi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, genç teknik adamla her konuda anlaştıklarını söyledi.

Süper Lig’in 6. haftasını Kardemir Karabükspor galibiyetiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor’un Medipol Başakşehir’de Abdullah Avcı’nın yardımcısı olarak görev yapan Erol Bulut ile anlaşarak takımın başına getirdi. Sarı-kırmızılı yönetimin belirlenen teknik adam isimlerinden Erol Bulut ile anlaştığı ve genç teknik adamın bu hafta oynanacak Atiker Konyaspor maçında takımın başında bulunacağı ifade edildi.

Bugün genç teknik adamın kulübüyle de görüşüp izin alan Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin, yarın basın önünde imza töreni düzenleyeceği öğrenildi.

Erol Bulut, Evkur Yeni Malatyaspor’un 2. Lig'de mücadele ettiği dönemde Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın yardımcısı olarak görev yapmıştı.

“Erol Hoca ile anlaştık"

Erol Bulut ile anlaştıklarını söyleyen Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Erol Bulut Başakşehir’de Abdullah Hoca’nın yardımcısı idi. Tabii kendisi tanıdığımız bildiğimiz bir isim. Futbol camiası içerisinde de saygı duyulan bir teknik adam. Yeni Malatyaspor olarak genç, heyecanlı bir ismin bize daha fazla şey katacağını düşündük ve Erol hocamızla anlaştık. Şu an hali hazırda takımın içinde olan hocamız ile birlikte güçlü ve heyecanlı bir ekip kurarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Başakşehir Kulübü’ne de anlayışından dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

81 yorum yapılmış

  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Başkan ikinci el telefon almayı çok seviyor nede olsa ekonomik
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)
    şenol güneşi getirse yönetim siz yine beğenmezsiniz garip bir olay
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (6 yıl önce)
    Burada ahkam kesen birçok yorumcu; Bu takım 2. ligdeyken "hayatta 1. lige çıkamaz", 1. ligdeyken; "bu takım kesin küme düşer", "bu takım bu kadroyla/bu hocayla süper ligi rüyasında görür" dediklerine adım gibi eminim. Büyük Malatya'nın taraftarlarına selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Arkadaşlar isimlere takılmayın derim;biraz sabırlı olun genç ve kendisini kanıtlamak isteyen bir hoca belkide en hayırlısı hiç kimse ünlü teknik adam olarak doğmadı.bence gayet iyi olmuş ve birazda sabır lazım en azından yönetim ve takım kaprisli insanlarla gereksiz zaman kaybetmez.isim yapmış kişiler takıma gelmeden PATRON ben olmalıyım diyorlar bunuda alışkanlık haline getirmelerindeki en büyük etken kulüplerin kasasından alan federasyonun parasını yiyen ama doymayan TERİM dir.uzun lafın kısası hayırlı olsun ve sabır sabır ve özverili destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (6 yıl önce)
    Başarıya aç hırslı Alman ekolünde yetişmiş insanları takımın başında görmek çok iyi. Eleştiren arkadaşlar Ertuğrul Sağlam olayını çabuk unutmuşlar anlaşılan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali nesvat (6 yıl önce)
    Böyle cesaretli tercih yaptığınız için Malatyaspor piyasa tuccarlarina cambazlarina teslim etmediğiniz size teşekkür ederim Sayın Başkan selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    YÖNETİM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ANLAMADIM. KONYA BİLET FİYATLARI YÜZÜNDEN O STAD DOLMAZ GÖRÜRSÜNÜZ. SORUMLUSUDA BU FİYATLARI BELİRLEYEN AKILLILAR. TAKIMIN BU VİRAJDA PUANA İHTİYACI VARKEN TARAFTARI SOĞUTMANIN ANLAMI NEDİR. YAZIKLAR OLSUN DİYORUM SADECE. NE AKLA HİZMET ANLAMIYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Helal adil Başkan Ligin en iyi transferlerini biz yaptık. Varolasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal. AKGÜL (6 yıl önce)
    YENİMALATYASPOR SÜPER LİGDE KALACAKTIR DÜŞSEDE FARK ETMEZ YÖNETİMİN HER TÜRLÜ YANINDAYIZ. FUTBOLCULARI TEKNİK YÖNETİMİ VE BAŞKANI BEYENMEYENLER. BİR MAZİYE DÖNÜP BAKSINLAR BORÇ İÇİNDEKİ MALATYASPOR ŞİMDİ NERDE. MALATYALI TARAFTARLAR ÖNCE KENDİLERİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİNLER BOŞ TÜRBÜNLERE MAÇLAR OYNANIYOR GEÇENYIL ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TÜRBÜNLERİN ÇEYREĞİ BİLE ZOR DOLUYORDU.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet KAYA (6 yıl önce)
    Cengiz KARACA abime aynen katılıyorum.İç saha maçlarına Elazığdan geliyorum.Malatyadaki hemşehrilerimden aynı duyarlılığı bekliyorum.Saygıya değer Malatya sevdalılarına saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Çok başarılı olacaktır inşallah , Malatyasporumuza hayırlı olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞİŞOCAN 44 (6 yıl önce)
    Takım son galibiyetle gelebilecek Teknik Adamlar için cazibesini arttırdı. Sonuçta gelen ekip takımı dipten çıkarmaya ve ya dağılmış kadrosunu toparlamaya çalışmayacak. Bu takım Allaha şükür o halde değil. İbrahim Üzülmez Hafta sonu katıldığı bir programda henüz kimseyle görüşmedim dese de Ararlarsa baslıklama atlayacak izlenimi vermedi değil ! Sergen Yalçın, Hamza Hamzaoğlu hatta Rıza Çalımbay ile adam akıllı tekliflerle konuşulsa onlardan biri de kesin olurdu. FAKAT... !! bizim düşündüğümüzü yönetim düşünemiyor mu? onlar Malatyaspor'u sevmiyor mu? Yıllardır burada belirli bir mesafe katettiler, büyük camialarla muhatap oldular, tanıdılar, tanıştılar. Bu yüzden Tercihlerinde mutlaka doğruluk payı vardır. Ligin henüz başında olduğumuz için sabretme toleransını biraz daha kullanmalıyız. Şans vereceğiz Erol Hoca ya... Bu işi severek yapıp çok çalışacağına inanıyorum. Bir taraftarın yapacağı En Güzel Şey her şartta takımını desteklemektir. Allaha Emanet Olun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahadır (6 yıl önce)
    Göztepe sporun antrenörü Şenol hocanın yardımcısıydı ve Göztepe güzel işler yapıyor sabırlı olmamız gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALIYIM (6 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN ELEŞTİRİ YAPANLAR SIRF MUHALEFET OLSUN DİYE YAZIYORLAR.DAHA MAÇ OYNANMAMIŞ TAKTİKLERİ BELLİ OLMAYAN BİRİNE ELEŞTİRİ YAPMAK DOĞRU DEĞİL.BAŞARILI OLURSA SÖYLEYECEK SÖZ BULAMAZSINIZ.BAŞARISIZLIK OLURSA HEP BİRLİKTE ELEŞTİRELİM. BÖYLE YORUMLAR YAZARAK KİŞİLERİ STRES ALTINA ALMAYALIM.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    takımı 2 haftadır çalıştıran malatyalı hakan hocamız yardımcı antrenör olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • umunc (6 yıl önce)
    abi bilende bilmeyende elestriyor.adil gevrege saygınız yok eyw ama surda yorum yapanlar kadar ali ravcının futbol bilgisi vardır herhalde.adamlar guvenip getirmis hoca daha imza atmadan elestirmeyin.denemeden bilemezsin.mustafa denizlide yardımcıydı bir zamanlar sonra gs basına geldi.agzımıza sakız olan irfan buzda yardımcıydı hatırlayana..once bir sans ver sonra kufret millete
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat AKKOYUN (6 yıl önce)
    Sayın hemşehrilerim , büyük adım atmak için küçük adımlara ihtiyaç vardır. bugün süper lige çıkan belediye takımı olduğunu ve bu takıma MALİ desteğin kimin yaptığını unutmayınız. VE MALATYASPOR un (bölgesel amatör ligi)şu an ki haline gelmesine sebep olanları da UNUTMAYINIZ. Elimizi taşın altına koymaktansa hariçten GAZEL okumak bize DOĞUNUN MERT İNSANINA yakıştıramıyorum. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • yilmaz (6 yıl önce)
    Hayirli olsunda yönetim Oynatacak adam Ariyordu buldu. Insallah Hayirli olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (6 yıl önce)
    Gerçi boşuna yazmayın...Eminim Fatih Terim de gelseydi buradaki olumsuz düşünenler yine bir kulp takardı...Bir şeyler yapılsa da hemen saldırsak havasındalar...Doğru yada yanlış önemli değil onlar için...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürkan (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmett (6 yıl önce)
    İnşallah hayırlı olur malatyamıza
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Çok yanliş bir Teknik adami malatyaya tercübeli bir Antröner gerekliydim başkanin Malatyaya yakişan bir antröner bu mu adamin mazisine bak birşey yok yardımciliktan antrönerliğe olmaz kardeşim olmaz ... Bekleyip göreceğiz ... Yeni Malatya yöneticileri güvence vermiyor ; hiç bir teniktrektörü gelmek istemiyor deyin olsun bitsin ... Medya ile kandirmayın ... Antalyaspor gibi bulu antröner beyler örnek orda ??❤️
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Erol Bulut HOCA ile anlaştık diyor bu adam hangi camide imamlık yaptı? Takım super lige. cıktıysa irfan buz un katkısı büyüktür Şu ana dek alınan 2 galibiyet ise tamamen rakip takımların cok kotu olmasındandır
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDEM44 (6 yıl önce)
    Herkes istediği yorumu yapmakta serbesttir. Yalnız makul ve mantıklı olmak kaydıyla. Allah hayırlı etsin. Bir bekleyin, görün ondan sonra konuşun. Malatyada tribünde enaz 5000 tane teknik direktör var. Maç esnasında yapılan yorumlar insanı çileden çıkartıyor. Bırakın herkes kendi işini yapsın. İnşallah başaralı olur. Allah yardımcısı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (6 yıl önce)
    yüzde yüz katılıyorum Cengiz Karaca kardeşime
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (6 yıl önce)
    Adamlar en iyisini de getirdi gördünüz kaçtı gitti. Bence çok isabetli karar. Kaprisi olmayan ,çalışkan, Alman spor disiplini ile yetişmiş, Malatya ya yar olacak bi hoca hayırlı olsun...O boş konuşanlara gelince geçen yıl superlige çıkamaz diyorlardı bu sene de küme düşer diyorlar. Malatya ya düşmana ne hacet içerde yeterince var...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (6 yıl önce)mustafa44 isimli kullanıcı yorumuna
    başkan herkes senin gibi düşünse herşey mükemmel olur. Kötülemek için var
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (6 yıl önce)
    irfan buz daum un yardımcısıyken bursada teknik goreve getirilmişdi bursa böyle bir karar vermisti sonra genclerbirligi,malatya derken kendini geliştirdi neden abdullah avcı gibi şu an turkiyenin en iyi teknikdirektörunun yardımcılıgını yapan birine kendini ispatlamk isteyen ,enerjik,dinamik birine bu şansı vermeyelim hoffenheım teknik direktöru 29 yaşında bize göre çoçuk degil mi ama öyle olmuyor bilgi,birikim,çalışma disiplini var klasık alman ekolü erol bulutta bu ekolden bence başarılı olacak ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (6 yıl önce)
    En iyisi erol bulut mus Super ligi unut mus
    0
    0
    Yanıtla
  • süper yorum :))
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (6 yıl önce)
    yorum yok çünkü yorum yapacak bir şey yok BABA transfer yaptık bekledik araştırdık en iyi hocayı getirdik .pehhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (6 yıl önce)serdar isimli kullanıcı yorumuna
    Cok haklisiniz malatyasporda da kimler sitaj yapmadi ki sonuc amatordeyiz yillar sonra super ligdeyiz erol bulut un irfan basarandan fazlasi ne acep !!!!; Bundan sonra ne olur bes macta sifir veya bir puan alip son siraya yerlesiriz gecen seneki adaspor gibi. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN SU KISILER HAYIRLI OLSUN DIYEMIYRNLER MALATYALI olma ihtimali yok gibiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum Malatyalı yorum yazan azaldı fitneci var ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Yapmayın istanbul takımlari var daha bitane büyük maç oynamadik yapmayın beyler bi on sene dahami bekleyelim istanbuldan sesleniyorum taraftar maçlara gitmesin ben istanbul dan yakın bütün maçlara gidiyordum buhoca gidene kadar birdaha maç bitti benim için
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen kimsin ya git başka maç izle
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebrail gur (6 yıl önce)
    Erol bulut futbolculugunda efendi biriydi yillardir Abdullah Avci ile calisiyor ben sahsen takima yarar saglar dusuncesindeyim Hayirli olsun Rabbim yar ve yardimcisi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Erol hocayı yerden yere vuranlar yarın inşallah başarılı olursa ne diyeceksiniz Allah yar Ve yardımcısı olsun çünkü malatya da herkes teknik direktör.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (6 yıl önce)
    Büyük hayal kırıklığı. Adamın hiç teknik direktörlük yapmamış. Hep yardımcı. ilk denemesini malatyada yapacak. Birde başkan acele edip takımın geleceğini riske atmak istemiyoruz diyordu. Ertuğrul sağlamın tazminat ödemeyi göze alıp gitmesini şimdi çok daha iyi anlıyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aytek (6 yıl önce)
    Tamda bu yönetimin kalitesinde elveda süperlig
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer Tuna'yı,Göztepe teknik direktörü olmadan önce tanıyormuydun.Bu adam Malatya ya gelseydi.Aynı lafı muhtemelen onada söyleyecektiniz.Biraz susun,mantıklı yorum yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • haluk demir (6 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    tamer tunanın futbalcuları kim onu biliyormusun sen aldığın 14 yabancının 4 ünü (birde eski azubuke) neyin hesabındasın
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    bu malatyaspor taraftarı ile dalga gecmek .irfan buzdan daha mı iyi ? diyecek birileri osmanlıspor yenildi diye skora göre konuşmam 3 hafta sonra görün erol bulut mu irfan buz mu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • sayın yorumcu Belliki takımlardan bi haber,ezbere yazıp,işkembeden atıyorsun.Osmanlıspor,geçen seneki osmanlıspor değil.Kadrosu dağıldı.İrfan Buz'un Osmanlısporu ile Malatyasporu tokuşturursan,Osmanlı'da kaybeder,sende kaybedersin.Kadrosu zayıfladı dersem daha iyi anlarsın zannederim.Önce elma ile armudu ayır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    bende diyorum ki irfan buz iyi hoca toparlar gecen sene göztepe eskişehir bizden iyi kadroya sahipti dediki herkes kümeye düşer 2.olarak çıktık.ben osmalıspor ile malatyaspor karşılaştırmıyorum.tekrar okumanı öneririm irfan buz hocanın iyi hoca oldugunu belirtmek istedim az sabır 3 hafta bekleyim ..
    0
    0
    Yanıtla
  • İrfan buz geldiğinde çok mu tecrübeliydi!!! Biraz sabredin ya. Hiç kimseyi beğenmiyorsunuz herşeyi siz biliyorsunuz ama daha ilk maçtan stadı dolduramadınız. Gerçek Malatyalıysan önce tribünü doldur.
    0
    0
    Yanıtla
  • hala irfan buz kafaya bak. biraz ileriye bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz 44 (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun zamanında yılmaz vuralda yardimci antrenoruyken ilk Malatya sporda başladı teknik direktörlüğe 3 sırada bitirmiştir ligi
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Bazen risk almak iyidir super ligin zırp pırt takım degistiren kasar hocalarındansa erol bulut daha iyidir hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Insallah iyi ve hayirli olur ama yonetim buyuk risk aldi isler kotu giderse yonetimde gider erol bulut tecrubesi olmayan biri yinede hos geldin diyelim basarilar temenni edelim hic kimse anasinin karninda hoca olmadi belkide boylesi daha iyi olur biraz bekleyip gorelim
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Erol bulut kim ya...ali ravcidan ne fazlalığı var acaba...inşallah pişman olmayiz..genede hayırlı olur inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet44 (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    2 haftadır takımı çalıştıran hakan hoca takımın yardımcı antrenörü olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Bence başkan istifa etmeli süper lige yakışacak bir antrenör değil
    0
    0
    Yanıtla
  • senin mantığına göre Tamer Tuna da Göztepe'ye geldiğinde süper lige yakışan bir T.Direktör değildi.Onu şimdi herkes iyi tanıyor.Şimdi .on tane Rıza yada yirmitane Ertuğrul gelse,Göztepe Tamer Tuna'dan vazgeçermi?Malatyaspor düşmanları!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Altyapısı güçlü, başarıya aç, umut vaadeden ve rüşdünü ispat etmeye çalışacak kaliteli bir isim. Rabbim mahcup etmesin. Hayırlı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • vedat (6 yıl önce)
    sayın başkan adil gevrek ve yönetim kurulunun ne kadar aciz ve bu işten anlamadığını bie kez daha gözler önüne serdi. artık bırakın gidin.. erol hoca hayatında takım çalıştırmamış daha.. malatyaspor çömezlerin deneme tahtası değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)vedat isimli kullanıcı yorumuna
    Siz kimsiniz?Teknik direktör mü?Başkanmı ?Yöneticimi?Vasvınız ne?Bırakın yönetim işini yapsın.Şayet bu takım üzerinde söz sahibi olmak istiyorsanız aslanlar gibi yönetime talip olursunuz seçildiğiniz takdirde takım üzerinde tasarrufta bulunursunuz.Bırakın harici gazel okumayı taraftarsanız stada gidip olgun bir taraftar gibi destek verin.Sizin gibi yorum yapanları gerçek taraftar olarak görmüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • siz kimsiniz buna karar veriyorsunuz...karar verecekseniz yönetime sahip olun. cengiz karaca biz kimiz biliyormusun .gerçek malatyasporlular.seni gibi maddi cıkarı olmayan sadece kalbten gelen bir sevgiyle malatyasporu sevenleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • vedat haklı bunu söylemek için yönetici olmak gerekmez taraftar ne derse o olacak kimse kusura bakmasın madem başkansın gerekeni yapacaksın erol bulut kaç takım çalıştırmış bu hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum Sen kimsin ya git işine vedat kardeş Bizler Malatyasporun her zaman arkasındayız kötüde olsa iyide olsa yönetim istifa diyeceksen futbolcuyu yuhlayacaksan zaten maçlara gelmende sakınca var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum...Ağzınıza sağlık cengiz bey
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)vedat isimli kullanıcı yorumuna
    vedat bey kalbten katılıyorum ...biz gerçek sevenler hep üzülüyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALIYIM (6 yıl önce)vedat isimli kullanıcı yorumuna
    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TAKIM DEĞİLMİ
    0
    0
    Yanıtla
  • MUHAMMET EMRAH aydoğmuş (6 yıl önce)
    Beyler Malatyaspor'un ligde kalması imkansız bu hafta yenilir Bakmasınlar Geçen Hafta 4 Attıklarına karabükspor oynamadı ayrıca pas yapamayan bir takımın lige odaklanması sadec e rüyada olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen Malatyalı değilsin yorum yapma
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Soylenecek soz yok yazik ya yazik erol bulut kim ya. Malatya ya yazik olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sen kimsin?Erol Bulut bu ülkenin milli formasını. finiş,yıllarca Fenerbahçe Trabzonspor formaları giymiş altyapısı Almanya olan teknik adam.Tutar veya tutmaz hemen olumsuz yorum yapmak cafelerinde ötesinde birşey değil.Yönetim niçin var? Yönetmek.bu tür kararları almak için dışardan müdahale etmek basiretsizliktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert baba (6 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun..Her zaman takımın ve başkanımın yanondayım.. Bu arada sonuç odaklı yorum yapan spor yorumcusu arkadaşlar, yorumlarınızı şimdi alayım.. İyi mi oldu kötü mü oldu :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yilmaz (6 yıl önce)
    Hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun.İnşallah özlediğimiz sonuçlar alınır ve Malatyalılar olarak mutlu oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Krc (6 yıl önce)
    Adil başkanın samimiyet ine güveniyorum, umarım başarılı oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    ELINE SAGLIK BASKAN...OLDU OLACAK HAKKI BULUTUDA GETIRSEYDIN.....ALI RAVCININ BU ADAMDAN NE EKSIĞI VARDI...DEVAM ETMEDIN
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (6 yıl önce)
    Hayırlı olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (6 yıl önce)
    Yuh yani.kaç haftadır Erol bulut mu bekleniyordu.Ali ravcı'nın arkasında dursaydın.büyük bir kumar oynadın.inşallah düşmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    Başkanım tebrikler..hayırlı uğurlu olsun inşallah....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Soylenecek.soz.yok.baskana.yonetime.hayirli.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla