SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amed'in Eski Malatyasporlu Kaptanı Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2016-12-21 04:10:33
Amed'in Eski Malatyasporlu Kaptanı Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Amedspor'un takım kaptanı, eski Malatyasporlu futbolculardan Şehmus Özer'in, yönetimindeki otonun uçuruma yuvarlanması sonucu öldüğü bildirildi.

İzin gününde Malatya'ya gelen ve dönüş için yola çıkan Şehmus Özer'den iki gündür haber alınamadığı, oto ve cesedin bir uçurumda bulunduğu öğrenildi. Olayı, Amed Sportif Kulübü, facebook sayfasından duyururken, kazanın nerede ve ne zaman meydana geldiğine ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi.

Bu arada,  Şehmus'un  kayıp olduğunu dün ilk duyuran sporundibi.com adlı sitenin yayın yönetmeni twitter hesabında, "İzin gününde Malatya'daki kız arkadaşını ziyaret ettikten sonra dönüşte Elazığ yolunda" bilgisini paylaşırken, Malatya sınırlarında böyle bir kaza olmadığı öğrenildi.

Diyarbakır-Ergani doğumlu olan Şehmus Özer, 1999-2000 sezonunda o zamanki adı Malatya Belediyespor olan Evkur Yeni Malatyaspor'da, 2000- 2001 sezonu ile 2001- 2002 sezonunun ilk yarısında Malatyaspor'da forma giymiş, Malatya'dan Kayserispor'a transfer olmuştu.  Daha sonra Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor, Altay formaları giyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Şehmus Özer, 2014 yılından bu yana Amed Sportif’te forma giyiyordu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- odatv.com

sehmusozer2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Bülent (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi Doğan (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin sevenlerin başısağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan doğan (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin efendi bir futbolcuydu. Ömür değimiz böyle bir şey dünyada barış ve kardeşlik olsa nefislerimize mağlup olup kimseye haksızlık yapmasak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan A. (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mus (7 yıl önce)
    Bir,taraftar,olarak,malatya,sporda,top,oyna yan Sehmuza,allahtan,rahmet,diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin gercekten çok üzüldüm karakterli temiz bir insandı Allah sahiplerinr sabir versin
    0
    0
    Yanıtla