SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskimalatya Yolu Asfalt Onarımı

Eskimalatya Yolu Asfalt Onarımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Malatya il genelinde kış şartları göz önünde bulundurularak asfalt ve yama çalışmaları devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde yoğun bir şekilde yağan kar yağışının ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi uhdesinde olan ve vatandaşların güvenli bir trafik seyri yaşaması adına Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından buzlanma ve tuzlama çalışmalarının ardından bozulmalar yaşanan yollarda yama çalışmaları yapılıyor. Ayrıca yıl içerisinde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte çalışmaların bittiği bölgelerdeki yollarda asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

Eski Malatya’yı Malatya’ya bağlayan yol üzerinde asfaltlama ve yama çalışmalarının yapıldığı alanda bilgiler veren Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “ Malatya’yı Eski Malatya’ya bağlayan yol üzerinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bilindiği üzere MASKİ tarafından derinde kalan eski asbest boruların değiştirilmesi sonucunda yolda bozulmalar yaşanmıştı. Kış şartlarının ortadan kalkmasıyla birlikte ekiplerimiz bir yandan finisherli asfalt dökümü yaparken bir yandan da yama çalışmalarına başladı. Yoğun trafiğe sahip olan yolumuzdaki sıkıntıları gidermeye ve halkımızın güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için çalışıyoruz. Yapılan çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte rahat bir trafik ve güvenli bir trafik akışı sağlanmış olacak. Yaptığımız çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ramazan (2 yıl önce)
    Bu Recai Kutan caddesinden başlayarak Battalgazi kaymakamlığına kadar baştan sona asfalt yapması gerekmektedir. Bu yollar ömrünü yitirmiş böyle önemli bir yola yama yapılması doğru değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Veysel Güler (2 yıl önce)
    Battalgaziye gidiş yolu çok kötü. öyle yama ile hal edilecek bir hali yok. asvaltın yenilenmesi gerekiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla