SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Esnaflar Başkana Teşekkür Etti..''

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, alt geçit çalışması süren Sıtmapınarı ve Kız Meslek Lisesi kavşaklarında inceleme yaptığı, çevre esnafının yapılanlar nedeniyle başkana teşekkür ettikleri bildirildi. Bu arada, belediye başkanına iki kuruluş tarafından da plaket verildiği belirtildi.

BELEDİYENİN BASIN BÜLTENİ..
Belediye Başkanı Akın'ın, yaptığı incelemeler ve bazı kuruluşlar tarafından kendisine plaket verilmesine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu tarafından yayınlanan bülten şöyle:

" * Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Araç alt geçit çalışmalarının devam ettiği Sıtmapınarı’nda incelemelerde bulunarak esnaflarla görüştü.

Malatya Belediyesi tarihinde ilk defa Emeksiz ve Sıtmapınarı araç alt geçit çalışmalarıyla birlikte yapılmaya başlanan Malatya yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları kapsamında Milli Egemenlik ve Sıtmapınarı yağmursuyu drenaj hattı çalışmaları tamamlandı. Ayrıca çalışmalar sırasında tahrip olan yol asfaltlandı.

Araç alt geçit çalışmalarının devam ettiği Milli Egemenlik ile Sıtmapınarı kavşakları arasındaki bölgede yapımı tamamlanan yağmursuyu drenaj kanalları nedeniyle tahrip olan yolun asfaltlanması çalışmaları sırasında, Belediye Başkanı H. Cemal Akın da çalışma yapılan bölgelerde incelemelerde bulundu.

* Esnaflardan Belediye Başkanı Akın’a Teşekkür…

Emeksiz ve Sıtmapınarı arasında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve bölgedeki esnaflarla görüşen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “araç alt geçit çalışmalarının yapıldığı bölgedeki esnaflarımıza bu çalışmalar nedeniyle zahmetler verdik. Önümüzdeki günlerde çalışmaların sona ermesiyle birlikte esnaflarımızın bu sıkıntı ve zahmetleri inşallah sona erecektir” dedi.

Emeksiz ve Sıtmapınarı asarındaki bölgede bulunan esnaflar yapılan bu çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirterek, “Gecenizi gündüzünüze katarak çalışıyorsunuz. Alt Geçit Projeleri geç kalınmış projeler. Ama bunlar çok gerekli projeler. İnşallah bu mutluluğu bize tattıracaksınız. Çalışmalar nedeniyle biraz sıkıntı çekiyoruz. Ama her zahmetin altında bir rahmet vardır. Malatya’mız için güzel olacak. Çalışmalarınızın devamını diliyoruz” diyerek, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiler.

* Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu’ndan ve TAŞEMDER’den Başkan Akın’a Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Etti

Bir süre önce hizmete giren Galericiler Sitesi’nin yönetim kurulu, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a, sitenin hızla bitirilmesi, tüm altyapı çalışmaları ile birlikte hizmete sokulmasından dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Kısa adı TAŞEMDER olan Taştepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri Sosyal, Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Başkan Akın’a plaket sundu.

* Galericiler Sitesi’nden Teşekkür Plaketi
Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu 2. Başkanı Erdoğan Türkyılmaz ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri de Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek, şehir merkezinde dağınık bir şekilde hizmet vermekte olan galerici esnafları daha düzenli bir ortamda bir araya getirdikleri için kendisine bir plaket verdi.

Kendisine sunulan plakete teşekkür eden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Galericiler Sitesi’nin Malatya Belediyesi’nin bu sektörde hizmet veren kuruluşları bir araya toplaması açısından önemli bir hizmet olduğunu vurgulayarak, Esenlik Şirketi’nin 184 işyeri olan Galericiler Sitesi’ni kısa sürede hizmete hazır hale getirdiğini kaydetti.

* Mahalle Derneği’nden Teşekkür Plaketi

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret eden Taştepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri Sosyal, Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TAŞEMDER) Başkanı İsmail Günay, Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a bir plaket verdi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın plaket töreni sırasında yaptığı konuşmada, belediyelerin temel görevinin şehirde yaşama kalitesini yükseltmek olduğunu vurgulayarak, mahallelere götürülen hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız