SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğradı

Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğradı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde evine su taşırken husumetlisinin silahlı saldırısına uğrayan bir genç yaralandı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Başharık Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Özpolat Sokak'ta ikamet eden M.Y. (22), kardeşi Y.Y. ile birlikte su almaya gitti. İki kardeş dönüşte evlerinin bulunduğu apartmana girecekleri esnada husumetlisi S.D.’nin silahlı saldırısına uğradı. Peş peşe açılan ateş sonucu sol omuz ve ile sol bacağına kurşun isabet eden M.Y. yaralanırken zanlı kaçarak uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı M.Y. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler 3 adet boş kovan bulurken, zanlı özel aracı ile Elazığ’a giriş yapmaya çalışırken jandarma ekipleri tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mustafa (1 ay önce)
    memlekete hırsız dolmuş .evlere giriyolar motorsikle geziyolar, arabalarla geziyolar ,boş buldukları evlere apartmanlara gündüz gözüyle giriyolar. polis bide bunlarla ilgilensin.memlekette polis kalmadı ama kalanlar ilgilensin bari.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Deprem bölgelerinde TCK üç kat uygulanmalı vatandaş zaten sıkıntıda bir de bunlarla uğraşıyor. Ohal yasal anlamda sert bir şekilde sürmeli. En azından şehri terkedip gider bu tipler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • VARGAS (1 ay önce)
    Ah MALATYA'm ah. Eskiden böyle bir olay olduğu zaman 1 hafta tüm şehir o olayı konuşurdu. Şimdi malesef her gün böyle haberler duyuyoruz ve malesef bu haberlere alıştık. Allah kolluk kuvvetlerimize zeval vermesin. İnşallah denetimler artar şehrimiz eski huzuruna döner
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (1 ay önce)
    Bu kadar silahı insanlar nerde buluyor anlaşılır şey değil. Bu sıkılan silahlar artık marketlerde peynir ekmeğin yanında mı satılıyor acaba?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Can (1 ay önce)
    Memleket olmuş Teksas hergün olay Allah yardmcımız olsun
    %100
    %0
    Yanıtla