SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 5 Haftalık 'Yeni' Bir Zorlu Dönemde

0
Güncellendi - 2017-11-21 02:54:19
EYMS 5 Haftalık 'Yeni' Bir Zorlu Dönemde
A- A+ PAYLAŞ

 Süper Lig’de geride kalan 12 hafta sonunda 14 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, 5 haftalık zorlu bir fikstüre girecek. Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında en az 20 puan toplamayı hedeflerken, geride kalan 2 haftada aldığı 2 mağlubiyetle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

  Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geride kalan 2 haftayı mağlubiyetle tamamladı. 12 hafta sonunda 14 puan toplayan sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında kalan 5 maçta en iyi sonuçları alarak, devre arasına hedeflediği puanla girmek istiyor.

  Ligin 11.haftasında sahasında Medipol Başakşehir’e 2-0, ligin 12.haftasında ise deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 1-0 kaybeden Malatya temsilcisi, ligin 13.haftasında şampiyonluğun en güçlü adaylarından Beşiktaş ile Malatya’da karşı karşıya gelecek.

3 İÇ SAHA 2 DEPLASMAN MAÇINA ÇIKACAKLAR

  Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de ilk yarı itibariyle kalan 5 karşılaşmanın 3’ünü sahasında, 2’sini ise deplasmanda oynayacak.

  Sarı kırmızılılar, ligin 13.haftasında Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Beşiktaş ile 25 Kasım Cumartesi günü 16.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligin 14.haftasında 2 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan Malatya ekibi, üst üste iki maçını Malatya’da oynayacak.

  Ligin 15.haftasında 9 Aralık’ta önce Göztepe’yi konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, ardından 16.haftada 17 Aralık’ta Galatasaray ile evinde karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, ilk yarının son maçında 24 Aralık’ta Kayserispor’a konuk olacak.

12 MAÇTA 4 GALİBİYET

  Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geride kalan 12 haftada sadece 4 galibiyet elde edebildi. 2 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrılan sarı kırmızılılar, 6 karşılaşmayı ise kaybetti.

  Malatya temsilcisi 14 puan topladığı 12 haftada, rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 20 gol gördü.

  Ligde şuana kadar sadece Trabzonspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında kalesini gole kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, mağlup olduğu Demir Grup Sivasspor, Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarında gol atamadı.

İÇ SAHADA 8 PUAN TOPLADILAR

  Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 12 haftalık bölümünde topladığı 14 puanın 8’ini iç sahada, 6’sını ise deplasmanda kazandı.

  Sarı kırmızılılar, iç sahada oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı. Sahasında Osmanlıspor Futbol Kulübü’nü 3-1, Trabsonspor’u ise 1-0 mağlup etmişti. Sarı kırmızılılar, sahasında Bursaspor’a 4-2, Medipol Başakşehir’e ise 2-0 kaybederken, Antalyaspor ve Atiker Konyaspor ile 1-1’lik skorlarla berabere kaldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mesut bulut (6 yıl önce)
    kuzey türbinleri satışa açmıyacakmısınızz sayın yöneticilerr şehir dışından arkadaşlarr arıyorr bilet kalmamış ne misafir tarafındaa ne malatya tarafındaa az biraz duyarlı olun stad boş kalmasıınnkuzey tarafıdaa dolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Batuhan kimin torpillisi o adam değil süper lig 3 ligde bile oynayamaz. Alanya maçını kaybettiysek onun yüzünden kaybettik. saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Sadece ligin dibindeki 3 takımı ve onlardan beter Trabzonu zar zor mucize eseri yenebildik.Şu bir gerçekki hala süper lig takımı olamadık.Erol hocanında böyle bir çabası yok.sonumuz pek iyi görünmüyor.Sahipsiz şehirin sahipsiz takımına başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Erol bulut değil morinho gelse boş takımın kapasitesi bu
    0
    0
    Yanıtla