SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, Akhisarspor Maçında 41 Puanı Yakalamak İstiyor

0
Güncellendi - 2018-04-25 16:07:56
EYMS, Akhisarspor Maçında 41 Puanı Yakalamak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 31.haftasında Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 30.haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 3-1 mağlup olan ve haftayı 38 puanda tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, hafta sonu Malatya’da oynanacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasına odaklandı. Sahasında rakibini yenerek 41 puana ulaşmak isteyen sarı kırmızılılar, ligde kalma adına matematiksel olarak rahatlamak istiyor.

Pazar günü sahasında ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Teleset Mobilya Akhisarspor’u ağırlayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde hazırlıklarını sürdürdü.

Hafif sakatlığı bulunan forvet oyuncusu Khalid Boutaib antrenmana katılmazken, Adem Büyük ise takımdan ayrı salonda çalıştı. İlk gün antrenmanında salonda çalışan sağ kanat oyuncusu Michael Pereira antrenmanda yer aldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman istasyon çalışmasının ardından gerçekleştirilen çift kale maçın ardından tamamlandı.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Kernekliali (6 yıl önce)
    Bu maçta ileri uçta Dening ve Gılberto ikilisini görmek istiyoruz.Ligin en az gol atan takımlarından biriyiz.Bautib ve Adem hiç olmazsa bu maçta yedekte otursunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Hocam senden ricamız şu deningle artık berk yıldızı oynat bu maçta aytac ademe bu macta şans verme birde rahman bugrayı neden oynatmiyon senin sisteme aklımız ermiyo artık biraz taraftarına kulak ver duy bizleri sizleri cok seviyoruz kırmayın bizleri hafta sonu yaninizdayız. Başarılar malatyam selezniyova dikkat bu arada ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (6 yıl önce)
    Akhisar mağlup edilebilir. O gücümüz mevcut. Yanlız sadece Akhisar ile mücadele etmiyoruz. Kendimizlede mücadele ediyoruz. Önce galibiyete hoca inanmalidir. Sonra futbolcular...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Baskin yonetimi n Icratini, birakin takima destek, Olalim kiritik mac bize uc puan lazim mutlaka, Maca,gidelim baska cozum yok
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Düşme hattına yakın takımlar canını dişine takarak oynuyor.Akhisar öyle kolay lokma değil.Yenerde,yenilirde.Yeni Malatyaspor seyirci avantajını iyi kullanır ve Etkli futbol oynarsa Akhisar'ı mağlup eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (6 yıl önce)
    Yönetimi beğenmeyenler gitsinler eski Malatyasporu tutsunlar. Biz bu takımı seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (6 yıl önce)
    Doğu, bu yönetimle olmaz. Takımı Rahmi KOÇ'un devralması lazım.)))
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Yazık bu takıma, bu yönetimle olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (6 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    Sen al arkadaş madem beğenmiyorsun
    0
    0
    Yanıtla