SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Alanya Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2018-11-03 02:24:53
EYMS Alanya Hazırlıklarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 11.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'de 10.haftada Galatasaray'ı sahasında 2-0'lık skorla mağlup eden ve 15 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 11.haftasında 4 Kasım Pazar günü 16.00'da deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur'unda sahasında 2.Lig Kırmızı Grup ekibi Kırklarelispor'u 1-0 mağlup ederek, bir üst tura yükselen sarı kırmızılılar, bu maç sonrası Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Galatasaray maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Arturo Mina takıma yeniden dönerken, ameliyatı sonrası tedavisi süren forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu ile sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Sincere Seth, Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. 

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin anlam kazanabilmesi için Aytemiz Alanyaspor deplasmanından da 3 puanla dönmek istediklerini ifade etti.

Bulut, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına Galatasaray karşılaşmasındaki gibi konsantre olup, hazırlandıklarını belirterek, "Galatasaray'a karşı nasıl hazırlanıp, konsantre olduysak, Alanyaspor'a karşı da aynı şekilde hazırlanıp, konsantre olmalıyız. Çünkü deplasmandan alacağımız 3 puan bizim için çok önemli. Alanyaspor rakiplerimiz arasında, özellikle de Galatasaray karşısında aldığımız 3 puanın anlamlı olabilmesi içinde Alanyaspor deplasmanından alacağımız 3 puan çok önemli olacak" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Erdal gündüz ankaragücü maçından sonra 3 maçta minimim 5 puan almalıyız dediğine göre vardı bi bildiği. Her ne kadar basına yaptığı haftalık demeçleri içimi karartsada ali ravcının işler yolunda demeci biraz içimi rahatlatıyor.
    0
    0
    Yanıtla