SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Arjantinli Forveti Gündemine Aldı

0
Güncellendi - 2017-06-23 18:12:22
EYMS Arjantinli Forveti Gündemine Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, transferde hız kesmiyor. Sarı siyahlıların Arjantinli forvet oyuncusu Emanuel Dening’i gündemine aldığı öğrenildi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı takımın başına getirdikten sonra transfere hız veren Doğu Anadolu ekibi, her mevki için arayışlarını sürdürüyor. Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen ve buna göre bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan yönetimin, teknik direktör Sağlam’ın raporu doğrultusunda Arjantinli forvet Emanuel Dening’in peşinde olduğu öğrenildi.

29 yaşında ve 1,76 metre boyundaki Arjantinli santrafor, Club Atlético San Martín (SJ) takımının formasını giyiyor. Güncel piyasa değeri 1 milyon AVRO olan ve takımıyla sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Emanuel Dening, Club Atlético San Martín (SJ) ile çıktığı 34 karşılaşmada 10 gol kaydederken, 2’de asist yaptı. Dening, bu sezon 18 karşılaşmada 4 gol kaydetti, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • halil (6 yıl önce)
    Kesinlikle, tribün terörüne ve küfürbazlara dur demenin zamanı geldi. aileler maç izlemek istiyor, çocuklarımız maçlara gelmek istiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Bu sene çok maç seyircisiz olur bu taraftar grubu ipin ucunu kaçırdı Sivas'ta ne diye olay çıkar sha kapanır.Akıllı olmak lazım federasyon bize acımasız dikkat etmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (6 yıl önce)
    Aynen Hasan bey size katılıyorum tribündeki kalitesizliğe bir çare bulunmalı taraftarlar tribün şovu ile gündeme gelmeli küfür ile değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Ertugrul hocama ve yönetime güveniyoruz.Tribünler için bir önlem alınmalı. Bir maça gidiyoruz,edilen küfürlerden utanıyoruz.Çocuklarımızda Malatya spor sevgisi olsun istiyoruz ama maalesef tribünler çok kötü durumda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru katılmamak mümkünmü HASAN BEY kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali bey, diğer haberde paylaştığım bir önerim var.İstegimi şu şekilde belirttim." Bu konuda bir çalışma yapın lütfen.Örneğin,Aile tribünü(%50indirim) baba oğul tribünü (%25 indirim), hem geleceğe yatırım,aileleri teşvik ve devamlı desteğiniz olur.Altyapı disiplinli bir planlama ile Türkiye ye örnek bir çalışma olur."
    0
    0
    Yanıtla