SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Balıkesir'de 3 Puan Peşinde

0
Güncellendi - 2017-03-05 18:04:00
EYMS Balıkesir'de 3 Puan Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçına iyi hazırlandıklarını ve maça iyi odaklandıklarını ifade ederek, “Ciddi bir müsabakaya çıkacağız. Hafta içi bu maça iyi hazırlandık, 3 puanı alacağız” dedi.

Buz, Balıkesirspor’un Play-Off için elinden geleni yapacağını kaydederek, “Baktığınız zaman ciddi bir müsabakaya çıkacağız. Topla iyi oynayan, özellikle kendi sahasında ciddi bir rakip. Geride kalan hafta deplasmanda Adana Demirspor ile oynadıkları karşılaşmayı 2-1 kazandılar. Onlarda Play-Off’a kalma açısından ellerinden gelen mücadeleyi verecekler. Bizi çok çetin ve ciddi bir müsabaka bekliyor. Bizde takım olarak bu maça en iyi şekilde odaklandık. İyi mücadele edip, 3 puanı alıp öyle döneceğiz” diye konuştu.

Ciddi eksiklerle Balıkesirspor deplasmanına gittiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Tabi eksiklerimiz, ciddi eksiklerimiz var. Diğer taraftan da oynayacak arkadaşlarımız ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. Olumlu düşünmemiz gerekiyor. Çok iyi hazırlandık ve çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Hiçbir hesap peşinde olmayacağız. ‘Bu takım böyle yapmış, rakiplerimiz böyle yapmış, 12 maçımız kalmış, ‘şu kadar puan’ demeden, müsabaka müsabaka gideceğiz. Şimdi önümüzde Balıkesirspor maçı var, bu maçı kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da adale sakatlıkları devam eden Mehmet Sak, Ferhat Kiraz ve Pereira ile sarı kart cezalıları Caner ve Murat Yıldırım, Balıkesirspor maçında forma giyemeyecek.

Ligin zirvesinde yer alan Evkur Yeni Malatyaspor ile Play-Off umutlarını sürdürmek isteyen Balıkesirspor arasında Balıkesir’de oynanacak karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç’in yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Serdar Diyadin ile Kayseri Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Mustafa Savranlar yapacak.

Pazar günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor ve TRT Kürdi ekranlarından yayınlanacak.

Ligin 23. haftasında Cuma ve Cumartesi günü oynanan maçlar ile Pazar ve Pazartesi programı şöyle:

Cuma ve Cumartesi günü oynanan maçlardan sonra ligdeki son puan durumu:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Serdar (7 yıl önce)
    Puan farkını açabileceğimiz müthiş bir fırsat,zafer senin olsun malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Malatyaspor bu maçta yenilirse...tek sorumlusu..cezalı ve sakat olan futbolculardır...kendine kart ve sakatlık konusunda ozellikle de kart konusunda dikkat etmeyen oyunculara mutlaka para cezası verilmelidir...bence ligin en önemli maçı...ve iki tane en önemli oyuncumuz yok..
    0
    0
    Yanıtla