SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Bursa Maçı Biletleri Satışta

0
Güncellendi - 2019-05-22 17:14:41
EYMS- Bursa Maçı Biletleri Satışta
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin son haftasında 26 Mayıs Pazar günü 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Evkur Yeni Malatyaspor, Bursaspor'u konuk edecek.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne katılmanın hesaplarını yapıyor.

Lig'de küme düşme potasında yer alan Bursaspor ile son derece kritik bir mücadeleye çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında taraftarının desteğiyle galip gelerek, UEFA Avrupa Ligi biletini almak istiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor-Bursaspor karşılaşması 26 Mayıs Pazar günü 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Birinci kategori-Batı Alt Tribün: 30 TL

İkinci kategori-Batı Üst Tribün: 20 TL

Üçüncü kategori-Doğu Alt Tribün: 15 TL

Dördüncü kategori-Doğu Üst Tribün: 10 TL

Beşinci kategori-Güney Alt Tribün: 5 TL

Altıncı kategori-Güney Üst Tribün: 5 TL

Yedinci kategori-Kuzey Alt Tribün: 5 TL

Sekizinci kategori-Kuzey Üst Tribün: 5 TL

Dokuzuncu kategori-Misafir Tribünü: 5 TL.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • AHMET T. (4 yıl önce)
    İftar vakti maç mı olur...Ramazan dan önce 19 da hiç maç olmadı,Ramazan gelince iftar vaktine maç veriyorlar. Bence art niyet var,kimse gelmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (4 yıl önce)
    alacak yerler kapalı hep satışa. hem çok taraftar istiyor hemde istemediğin yerde oturmaya zorluyorlar nasıl birşey çözemedim... doğu üstü seviyorum ben en güzel orda izleniyor bence neden kapalı ki enteresan...
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (4 yıl önce)
    ilahi adelet tecellimi edecek ilahi adalet tecellimi edecek.Hani Malatyasporu düşürmek için özel uçakla MALATYA YA gelenler sporcularına bir hafta sıkıyönetim ilan edenler sonunda bizi böcek ilacı ile zehirlemek istediler diyenleri MALATYA affetmeyecektir. ADALET İÇİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Batı üst te satışa kapalı
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (4 yıl önce)
    DOĞU ÜSTÜ SON İKİ MAÇTIR SATIŞA KAPALI TUTULMASINI AKIL İŞİ DEĞİL BUNU YAPMAKLA NEY AMAÇLANIYOR.
    0
    0
    Yanıtla