SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Cumartesi Gecesinin Lideri

0
Güncellendi - 2018-08-27 01:34:48
EYMS Cumartesi Gecesinin Lideri
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin ilk iki haftasında deplasmanda Göztepe'yi ve kendi sahasında Fenerbahçe'yi yenerek 6 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, Cumartesi gecesi Kayserispor'la deplasmanda oynadığı maçı 1 puanla kapatıp puanını 7'ye çıkardı ve Cuma-Cumartesi maçlarının sonuçlarına göre, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Süper Ligde, Cuma akşamı oynanan maçta Çaykur Rize ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımları 0-0 berabere kalırken, Cumartesi maçlarında MKE Ankaragücü ile Trabzonspor maçı 2-2 bitti. Cumartesi gecesi oynanan maçta Göztepe kendi evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ederken, Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Kayserispor'la 0-0 berabere kaldı ve 1 puan aldı.

7 puana yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar gününe Süper Lig lideri olarak girdi.

Süper Ligin 3. haftasında Pazar ve Pazartesi günü şu maçlar oynanacak:

26 Ağustos Pazar:

Demir Grup Sivasspor- Kasımpaşa A.Ş.

Beşiktaş A.Ş.- Antalyaspor A.Ş.,

Atiker Konyaspor- Bursaspor

27 Ağustos Pazartesi:

Medipol Başakşehir- Akhisarspor,

Galatasaray A.Ş.- Aytemiz Alanlayspor.

Ligde Cuma ve Cumartesi maçlarının ardından puan sıralaması şöyle:

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Siyah formalarda çok karizmatik güzel duruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ANKARADAKİ DİRİJANLI (5 yıl önce)
    NAZAR OLMASIN MALATYAM
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Liderlik bize çok yakıştı.Daha sezon başlamadan düşme edebiyatı yapan baykuşlar bir kez daha mahçup oldu.Her hafta daha ileriye giden bir takım olacağımıza inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Helal olsun kaplanlarımıza.
    0
    0
    Yanıtla