SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS F.Bahçe Maçına 5 Eksikle Çıkacak

0
Güncellendi - 2018-08-17 00:04:31
EYMS F.Bahçe Maçına 5 Eksikle Çıkacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü 21.45'te Yeni Malatya Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da eksik oyuncuların yokluğu düşündürüyor.

Ligin ilk haftasında İzmir deplasmanına birçok eksikle giden Yeni Malatyaspor, ikinci haftada da aynı sıkıntıyı yaşayacak.

Sarı kırmızılılarda, Topuk Yaylası kampında sakatlandıktan sonra ameliyat olan ve düz koşulara başlayan forvet oyuncusu Eren Tozlu, Fenerbahçe karşılaşmasında da kadroda yer alamayacak.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike ile Murat Yıldırım da Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Öte yandan Göztepe karşılaşmasında kırmızı kart gören sağ bek oyuncusu İssam Chebake'de Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alamayacak.

Uzun süredir sakatlığa nedeniyle takımdan ayrı olan kaleci Fabien Ceddy Farnolle hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara katılsa da, tecrübeli kalecinin Fenerbahçe maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Ya milli takım oyuncusu geçen yıl lige damga vuran 3 büyüklerin istediği emre Akbaba 4 milyon euro 2 milyon euro bonservis azuya iyi birde kendi aldığı 3 milyon euro bu paraya 2 oyuncu rahat alınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Göztepe maçında farnolle mi vardı. Eren mi vardı. murat yıldırım mı vardı. azubuike mi vardı. üstelik deplasmanda ve f.bahçe kadar zor bir takımı yenmişken. bu hafta %60 chebake %40 da azubuikenin eksikliği hissedilir. Ama yinede kolay kolay kaybetmeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Kılıcaslan. Sen merak etme başkan Adil Gevrek seni kırma Song için şimdiden kolları sıvadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (5 yıl önce)
    Editor kardeş hani nerde 5 eksik? Bunların hepsi banko oynayan adamlar da bizim mi haberimiz yok? Yenilirsek 5 eksiğimiz vardı o yüzden yenildik demek için mi bu boş haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Azubikenin yerine acele ALEX SONG u alın zaman geçmeden.........
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (5 yıl önce)
    Azubuikenin mısıra satıldığı yazıyor ve 2 milyon euroya o fiyata azubuike gibi genç ve dinamik bir oyuncu zor alınır inşallah haberler doğru değildir. Tüm gücüyle oynayan bir kaç oyuncumuzdan birinin gitmesi iyi olmaz. Adil gevrek fikret ormanla takıla takıla cimrileşmeye başladı!
    0
    0
    Yanıtla