SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS-Fenerbahçe Maçını Fırat Aydınus Yönetecek

0
Güncellendi - 2018-08-16 11:22:54
EYMS-Fenerbahçe Maçını Fırat Aydınus Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını Süper Lig Hakemi Fırat Aydınus yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligde 2. hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

Bugün

21.45 Trabzonspor-Demir Grup Sivasspor: Yaşar Kemal Uğurlu

Yarın

19.15 Bursaspor-Kayserispor: Mete Kalkavan

21.45 Antalyaspor-Atiker Konyaspor: Alper Ulusoy

21.45 Evkur Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: Fırat Aydınus

19 Ağustos Pazar

19.15 Akhisarspor-Çaykur Rizespor: Serkan Çınar

19.15 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Beşiktaş: Ümit Öztürk

21.45 Aytemiz Alanyaspor-MKE Ankaragücü: Ali Şansalan

21.45 Galatasaray-Göztepe: Ali Palabıyık

20 Ağustos Pazartesi

21.45 Kasımpaşa-Medipol Başakşehir: Halis Özkahya

Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe 21.45'te Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi'nden Süper Lig Yardımcı Hakemleri Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelede Manisa Bölgesi Süper Lig Hakemi Koray Gençerler ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

VAR'A BAŞVURMADI

İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Fırat Aydınus, ligin ilk haftasında 3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan Medipol Başakşehir-Trabzonspor karşılaşmasını yönetti.

Ligin ilk haftasında oynanan 9 karşılaşmanın 8'inde hakemler, video hakem sistemine başvururken, Medipol Başakşehir-Trabzonspor karşılaşmasını yöneten Aydınus, VAR'a hiç başvurmadı.

Ferdi Durdu -Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr) /Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mert (5 yıl önce)
    Fenerbahceli bir hakem tff simdidem Yenimalatyaspor a resmen operasyon yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Bundan böyle kimse VARımızı yok,yokumuzu VAR sayamaz. Şairin de dediği gibi "vardan da yoktan da öte bir VAR vardır."
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    biz ona var ı hatırlatırız en kritik kararlar bizim maçta alındı.
    0
    0
    Yanıtla