SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Maça İdeal Kadrosuyla Çıkacak

0
Güncellendi - 2016-12-16 20:11:31
EYMS Maça İdeal Kadrosuyla Çıkacak
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de son dört haftada aldığı kötü sonuçlarla kredisini tüketen Evkur Yeni Malatyaspor, haftalar sonra Adana Demirspor karşısına ideal 11’i ile çıkacak.

Ligde aldığı sonuçlarla liderliği Boluspor’a devreden sarı kırmızılılar, Pazar akşamı İnönü Stadı'nda oynanacak ve 18.30'da başlayacak Adana Demirspor maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçmek istiyor. Aldığı kötü sonuçlar sonrası hedef tahtasına oturan teknik heyet ve futbolcular, zorlu karşılaşmayı kazanarak, hem kötü gidişi durdurmak hem de yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Ligde geride kalan dört haftada kötü sonuçlar alan ve kart cezalısı oyuncuların çokluğu nedeniyle ideal 11’inden uzaklaşan Evkur Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor karşısına ideal 11’i ile çıkmaya hazırlanıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, “Son dört haftadır eksiklerle sahaya çıktık. Şimdiye kadar onu söylemedik ama bu hafta Allah nasip ederse bu puanları alan arkadaşlarımızı, ilk 11’i düşündüğünüzde dört haftadan sonra Adana Demirspor maçına çıkacağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

eyms

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ferhat.. (7 yıl önce)
    sedat hocanin oglu sanki. takip edin hicbir katkisi yok mucadele yok. eskiden iyiymis bilmem ne. kaleciyi zaten soylemeye gerek yok. cok degil üc nokta transferle hedefe uladilir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Şahsen maçta ümitli değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Sedat in yerine iki bölge arasında topu taşıyacak top yapacak tek isim var irfan başaran he bide solakellp de kadroya alınmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    On libero sedat direk kadro dışı kaleci hakan direk klüp bulmalı hatta kadro dışı bırakılmalı stoper murat akça direk kadro dışı bırakılmali ahmet burak solakel direk kadro dışı bırakılmalı mba kadro dışı bu saydığım isimlerin bu takıma hicbir yararı olmaz devre arasinda klüp bulmaları istenmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • erttuğrul (7 yıl önce)
    özellikle sedatın oyuna katkısı yok 11 düşünülmemesi gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • abdul (7 yıl önce)
    Sedat ve hakani dinlendirsen hocam kazaniriz
    0
    0
    Yanıtla