SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, Olympiakoslu Futbolcuyla Prensipte Anlaştı

0
Güncellendi - 2017-07-20 17:19:29
EYMS, Olympiakoslu Futbolcuyla Prensipte Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de transferin en hızlı takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor, Olympiakos forması giyen Fransız sol bek Aly Cissokho ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı siyahlıların Fransız sol beke imza attırmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda nokta transferler yapmak için kolları sıvayan Evkur Yeni Malatyaspor’un Olympiakos forması giyen 30 yaşındaki Fransız sol bek Aly Cissokho ile anlaşmaya vardığı ve 2 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Yönetimin, İngiliz ekibi Aston Villa'yla 1 yıl daha kontratı olan 30 yaşındaki Cissokho'yla her konuda anlaştığı, kulübüyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Fransa doğumlu Senegal uyruklu futbolcu, orijinal sol bek olmasıyla dikkat çekiyor. İngiltere ekibi Aston Villa ile 30 Haziran 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aly Cissokho; Aston Villa U23, FC Liverpool U23, Olimpiakos Pire, Vitória Setúbal FC, Liverpool, FC Gueugnon, FC Porto, Valencia, Aston Villa, Olimpik Lyon ve Olimpiakos Pire takımlarının formalarını giydi.

Aly Cissokho; Ligue 1’de 93 karşılaşmada 1 gol kaydedip, 8 asist yaptı. Premier League 58 karşılaşmada görev alan Cissokho, 2 asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • abayram (6 yıl önce)
    Statdan haber verin efendiler 22 gün kaldı maçların başlamasına kombine biletler yok stadin yolu yok yok oğlu yok
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    beşiktaş ilgileniyordu biraz abartı olmuş ama iyi futbolcu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bakalım formayı giysinde sonra konuşuruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (6 yıl önce)
    Taraftarın yüzünü güldürmeye başladınız hadi bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahi (6 yıl önce)
    Birşey söylüyeyimmi?Süper ligin en iyi transferlerinden.İnanmıyacaksınız ama bu futbolcu ile Beşiktaş da ilgilenmekteydi.İnşallah imza attırılır da transfer kapatılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Allah verede kulübü cortlaşmaya transfer gerçekleşe malatyasporuma yakışur en büyük malatyaspor messi bile gelir malatyaspır gibi takımmu var rabbim süperlig takumlarına yardım ede en büyük transferimiz ertuğrul sağlam(irfan buzdan sonra) hocaya futbolcu verecenki oynata eruğrul hoca çıkıp oynamayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    F 16 gibi savaşır tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    Yapılan en iyi transfer.hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla