SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Ş.Urfa Maçına Antalya'da Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2017-03-06 19:39:43
EYMS Ş.Urfa Maçına Antalya'da Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’in 23’üncü haftasında deplasmanda Balıkesispor ile 2-2 berabere kalan ve haftayı 44 puanda tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 24’üncü haftasında Şanlıurfaspor ile İstanbul’da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya’da yapıyor.

Ligin boyu gittikçe kısalırken, sarı kırmızılılar ligin 23’ncü haftasında Balıkesirspor deplasmanından maçın son saniyelerinde penaltıdan yediği golle 1 puanla ayrıldı. 23 hafta sonunda 44 puan toplayan Malatya ekibi, Göztepe ve Giresunspor’un yenildiği, Eskişehirspor’un ise berabere kaldığı haftada önemli bir fırsatı geri çevirmiş oldu.

SERİ BALIKESİR’DE BOZULDU

Ligde üst üste üç maçını kazanan ve şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı eline geçiren sarı kırmızılılar, ligin 23’ncü haftasında konuk olduğu Balıkesirspor deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen Eren Tozlu ve Jonathan Ayite’nin golleriyle durumu 2-1’e getirmeyi başardı. Maçın son saniyelerine 2-1 önde giren Evkur Yeni Malatyaspor, son saniyede penaltıdan yediği golle zorlu deplasmandan 1 puanla ayrıldı.

Ligin 20’nci haftasında İstanbul’da Denizlispor’u 3-1, 21’inci haftada Gaziantep’te Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 ve 22’nci haftada İstanbul’da Altınordu’yu 2-0 yenen sarı kırmızılıların galibiyet serisi Balıkesir’de bozulmuş oldu.

ANTALYA’DA HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, Balıkesirspor maçının ardından Antalya’ya geçti.

Ligin 24’ncü haftasında İstanbul’da Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, Cuma gününe kadar Antalya Side’de bu maçın hazırlıklarını yapacak. Takım, Cuma günü Antalya’da son çalışmasını yaparak, maçın oynanacağı şehir olan İstanbul’a geçecek.

Evkur Yeni Malatyaspor-Şanlıurfaspor karşılaşması 11 Mart Cumartesi günü 18.30’da Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir’in sahası 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

23 HAFTADA 44 PUAN TOPLADILAR

Sarı kırmızılılar ligde geride kalan 23 hafta sonunda 13 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak, 44 puan topladı.

23 haftalık bölümde rakip ağları 12 kez havalandıran sarı kırmızılılar, kalelerinde ise 24 gol gördü.

Evkur Yeni Malatyaspor, 23 hafta geride kalırken, sahasında 12 karşılaşma oynadı. 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 27 puan topladı ve iç sahada en fazla puan toplayan takım oldu.

Malatya ekibi, deplasmanda ise 11 maç oynadı. Bu maçlarda 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, 17 puan topladı.

Sarı kırmızılılar, şuana kadar iki iç saha maçını İstanbul’da oynadı. Malatya ekibi, bu iki maçtan da galibiyetle ayrıldı.

FOTO: Arşiv

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Takımımızın mücadelelere nasıl hazırlanacağıyla ve nerede çalışma yapacağıyla ilgili karar alan o akıl hocasının/ekibin alınlarından öpüyorum. Yine İstanbul'daki Denizlispor müsabakası öncesinde de Antalya'da çalışılmıştı ve çok da iyi olmuştu, futbolcularımıza morâl ve motivasyon sağlanmıştı. Şayet birileri köstek olsaydı, "ne gerek var Antalya'ya Orduzu'daki tesisler dururken, fuzuli şekilde masraf yapmanın ne lüzumu var" derlerdi. Halbuki bu takımın Süper Lig'e çıkması birçok kesim tarafından isteniyor ve o cihette destek olunuyor. Şampiyon olacağımıza dair inancım pekişmiş oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bu yılun sonu şampiyonluk. Rakip takım Ogün Temizkanoğlu ile anlaşmış. Bu bizi zorlar. Kadroda cezalı veya sakatlar ile ilgili bilgi yok ama cezalılar dönmesi bile bizim için önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (7 yıl önce)
    Sonuna kadar yanınızdayız. Bu ligin sonunda süper lig var. Herkesi birlik ve beraberliğe davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla