SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Sivasspor Karşısında 3 Puan Arıyor

0
Güncellendi - 2018-01-28 17:23:07
EYMS Sivasspor Karşısında 3 Puan Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

 Süper Ligin 19.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor, Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda 3 puan için karşı karşıya gelecek. Evkur Yeni Malatyaspor, taraftarının desteğiyle saha avantajını kullanıp, rakibinden rövanşı almak, Sivasspor ise zorlu deplasmandan istediği sonucu alarak dönmek istiyor.

Süper Lig’de 19.haftanın sonucu en merakla beklenen karşılaşmalarından birini Evkur Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor oynayacak. İkinci yarıya 1’er puanla başlayan iki takımın karşılaşması büyük bir heyecana sahne olacak.

Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesinden Süper Lig Yardımcı Hakemleri Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay yapacak. Ankara Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Özgüç Türkalp ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ligde 19.hafta öncesinde Demir Grup Sivasspor, 18 karşılaşmada aldığı 8 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet ile 27 puan topladı. Kırmızı beyazlılar, ligde 8.sırada yer alıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor ise 18 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet ile 23 puan toplarken, 10.sırada bulunuyor.

EVKUR YENİ MALATYASPOR İÇ SAHADA 12 PUAN TOPLADI

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 18 haftalık bölümde 9 kez iç saha maçına çıktı. Sarı kırmızılılar, 9 iç saha maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak, 12 puan toplayabildi.

Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Osmanlıspor’u 3-1, Trabzonspor’u 1-0, Galatasaray’ı ise 2-1 yenmeyi başardı.

Sarı kırmızılılar, sahasında Beşiktaş ile 0-0, Atikler Konyaspor ve Antalyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Medipol Başakşehir, Bursaspor ve Göztepe’ye kaybetti. Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında 12 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

DEMİR GRUP SİVASSPOR DEPLASMANDA 10 PUAN KAZANDI

Demir Grup Sivasspor ise Süper Lig’de 18 haftalık bölümde 8 deplasman maçına çıktı ve 10 puan toplayabildi.

Kırmızı beyazlılar, 8 deplasman karşılaşmasında 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Sivasspor, deplasmanda Osmanlıspor’u 4-2, Kasımpaşa’yı 3-2, Kardemir Karabükspor’u ise 1-0 mağlup etti.

Deplasmanda Gençlerbirliği’ne 4-0, Fenerbahçe’ye 4-1 farklı kaybeden Sivasspor, sadece Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor, deplasmanda 10 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    3.puan.alamasak.kotu.gunler.bizi.bekler
    0
    0
    Yanıtla